Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Между другото е добро сравнението и информацията относно начина на покупка на акции. Поздравления за което, явно солидна машина се е грижила за събиране на парсата.
http://www.cska.bg/distributor/index
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение... До сега са изкупени по-малко от 110 хиляди акции. Ще станат 1.4 милиона ...Only God Can Judge me...
Коментар
-
От проспекта 28.1.3
"Срокът за записване на акциите може да бъде удължен еднократно от „ПФК ЦСКА”АД до 60 (шестдесет) дни, като се внесат съответните поправки в проспекта и се уведоми КФН."
Гледам го тоя форум на ЦСКА-то - платформи са почнали вече да отварят, не е лошо, ако да има излишни пари и за други позиции. Ако не друго - поне това може да е плюс от предлагането - интереса към БФБ.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНа мен ми е пределно ясно, че това няма да се случи - ИПО-то! И никога не съм се съмнявал в това, а и не съм казвал обратното, можеш да върнеш назад и ще видиш! А колкото до това, че трябва да се радваме на всяко ИПО на борсата?!?... Не мога да се радвам на нищо подобно на това, защото мястото на това, което се случва, не е на БФБ и защото всички, които са си дали парит, са въведени в емоционално заблуждение и са изгубили пари още преди да е започнала търговията с тези книжа, а на такова нещо не мога да се радвам, логиката на борсата не бива да се опорочава!
Едно е да се събират пари от фенове и спомоществуватели за подпомагане на спортния клуб, а друго е да ги лъжеш едва ли не че стават съинвеститори и съсобственици в клуба.
Впрочем болшинството от тези които записват акции го правят повече поради това че са фенове на ЦСКА, отколкото по други причини.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че това какво е писал някой луд фен в спортен вестник е по-важно от решението на регулаторния орган КФН?
А онова може дори да не е от фен, ами да си е платена от Сашо Апашо дезинформация.
Балонът IPO на Сашо Апашо се спука, още преди да се надуе. До сега са изкупени по-малко от 110 хиляди акции. Ще станат 1.4 милиона на кукуво лято, ако ще да се продават 5 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнениеМайкъла: ЦСКА ми дължи 100 хил., преговаряме за разсрочване
"Искам сега само 20 хиляди, а останалите да бъдат разпределени в следващите 5-6 месеца", заяви Илиев
"Ще си купя акции на ЦСКА, по-важното е да се оправи лицензът. Аз имам да получавам около 100 хиляди лева, но съм готов да направя разсрочване. Искам сега само 20 хиляди, а останалите да бъдат разпределени в следващите 5-6 месеца например.
Ми дайте му акции вместо париХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Майкъла: ЦСКА ми дължи 100 хил., преговаряме за разсрочване
"Искам сега само 20 хиляди, а останалите да бъдат разпределени в следващите 5-6 месеца", заяви Илиев
"Ще си купя акции на ЦСКА, по-важното е да се оправи лицензът. Аз имам да получавам около 100 хиляди лева, но съм готов да направя разсрочване. Искам сега само 20 хиляди, а останалите да бъдат разпределени в следващите 5-6 месеца например.
Ми дайте му акции вместо пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от cokrat1В тоя форум е пълно с идиоти. Първично предлагане има толкова рядко....и,вместо да се радват, и да го подкрепят изцяло и навсякаде...тук се въдят всякакви критики към това първично предлагане...
Разберете, бе идиоти, няма никакво значение кой го прави, важен е факта на случването му!!!
При вложение на средства най-важното е ДОВЕРИЕТО.
Аз нямам доверие на Александър Томов. Който му има - да влага. Прав му път.
Впрочем това тук не е първично предлагане, ами е вторично ограбване.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНякой по-надолу беше споменал нещо за проспекта и задължителното спазване на одобрения такъв?!? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
А онова може дори да не е от фен, ами да си е платена от Сашо Апашо дезинформация.
Балонът IPO на Сашо Апашо се спука, още преди да се надуе. До сега са изкупени по-малко от 110 хиляди акции. Ще станат 1.4 милиона на кукуво лято, ако ще да се продават 5 години.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнениеЕгати трагедията.....
това, което се случва е най-нормалното нещо ...
IPO-то е много добра идея...
Чорбетата, са клуб с история и традициЙ.
Имат много фенове.
Но с ТОЯ сладур на кормилото, НЯМА да стане...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
Коментар