IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във форумите на червените фенове вече се появяват списъци с хора, които трябвало да подкрепят ЦСКА, но не го правели, пише "24 часа". Самите запалянковци също не са особено активни, след като вчера бяха сключени едва 1200 сделки, а в групите, които раздават оценки кой трябва да купува акции, членуват много повече.

Много от привържениците обясняват пасивността си с това, че чакат заплати в края на месеца. С получаването на фишовете си те щели да се отправят към офисите на инвестиционните посредници и да заявят своите пакети. Много от привържениците в чужбина пък си вадят пълномощни, което допълнително бави процедурата.

Няма нищо по-добро от това да си купиш акции на ЦСКА със заплатата си
    Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Да се помни, да се знае!

много добро!

Коментар

• Сега държавата като му прехвърли спортният комплекс и капиталът на дружеството
        ще се вдигне над 100 милиона лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv Разгледай мнение
          ..да постовете на THE TRADER,са малко манипулативни и насочени против предлагането на акциите на ЦСКА..но по-скоро са породени от фенски пристрастия,предполагам..и не ми се вярва,че е решил сериозно да манипулира пазара...
          Не съм фен на никой отбор, нито този, нито който и да било! Има една приказка, че и в хола ми да играят, ще ги изгоня!
          Фен съм на коректността на БФБ и тези, които инициират ИПО или СПО, трябва да са коректни към купувачите, които им помагат тези предлагания да се случат и да са успешни! Тези, които продават при тези предлагания, трябва да разкриват по възможно най-коректния начин цялата информация, колкото и да не е лицеприятна, за да не са причина за загуби на тези, които са поверили парите си на тях под една или друга форма или по една или друга причина! Даже първоначално трябва да направят отбив от цената на предлагане, за да може да предизвикат с това интерес и да бъдат максимално коректни към тези, които ги финансират!
          Това, което наблюдаваме сега и в този случай няма нищо общо - за 3.00 лв. се предлага нещо, което струва поне - 2.00 лв., а не се знае и това дали не е оптимистичния вариант и се твърди, че всички купили ще са радостни от покупката си! Злоупотребява се с незнание, некомпетенстост в тази насока на феновете и с емоции, а това е жестоко! И жестоко некоректно!
          Въпреки това, всеки решава сам за себе си, аз не съм съветник на никого, само себе си мога да съветвам и мога да взимам решения дамо за своите пари, защото само тях мога да рискувам без да се чувствам зле после!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            +1111
            Недей с лошо към вълка Лупи от "Wallstreet"

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Глупости!
              При вложение на средства най-важното е ДОВЕРИЕТО.
              Аз нямам доверие на Александър Томов. Който му има - да влага. Прав му път.

Впрочем това тук не е първично предлагане, ами е вторично ограбване.
              +1111

Коментар

• аз тука акции нямам намерение да си купя,освен ако не ми ги подарят..
                естествено не е препоръка!!!

Коментар

• ..да постовете на THE TRADER,са малко манипулативни и насочени против предлагането на акциите на ЦСКА..но по-скоро са породени от фенски пристрастия,предполагам..и не ми се вярва,че е решил сериозно да манипулира пазара...

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                    Има разлика. Ти твърдиш, че необходимия брой от акциите няма да се продадат. Аз не твърдя, че ще се продадат. Гледай КФН да не те обвини в опит за манипулиране на пазара!!! Глобите са доста големи.
                    Аз на никого не съм препоръчал нито да участва, нито да се въздържа от участие! А и всеки си има тиква на раменете, надали ще чака аз да му кажа, каквото и да било! Рекламната кампания е в инициатива на други сега, а там има по-голяма опасност да се въведе някой в заблуда, даже не някой, а хиляди... А теб така и не те разбрах какво твърдиш, ама както и да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                      И аз мога да попитам теб същото! Но нямам идея колко промени ще се наложи да правят на проспекта докато стане, така че ще ми порасне косата отново и толкова, че няма да се вижда, че съм гол и няма да се получи нищо - ефекта ще е нулев!
                      Има разлика. Ти твърдиш, че необходимия брой от акциите няма да се продадат. Аз не твърдя, че ще се продадат. Гледай КФН да не те обвини в опит за манипулиране на пазара!!! Глобите са доста големи.

Коментар

• Да се помни, да се знае!

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
                          Засилен интерес към акциите на ЦСКА
                          От клуба призоваха феновете да не купуват ценни книжа само от "Армията"
                          Ръководството на ЦСКА предупреди своите привърженици за засиления интерес към акциите на клуба. Шефовете публикуваха съобщение на официалния сайт, в което уточняват, че за утре (26. 03) има голям брой заявки за ценни книжа. Поради тази причина от ЦСКА призовават запалянковците, които имат тази възможност, да закупят акции от други клонове.
                          Ето и съобщението:
                          Армейци,
                          Поради големия брой заявки за утре (26.03), относно закупуване на акции, за Ваше удобство Ви препоръчваме освен офисът на „Елана „ на „Армията”, да посещавате офиси на посредници и клонове на банки, които са регистрирани като такива (списък може да намерите в секция Акции в CSKA.BG).
                          В ИМЕТО НА ЦСКА, СТАНИ ЕДИН ОТ НАС!
                          КУПИ АКЦИИ, ЗАЩОТО ЦСКА ТОВА СИ ТИ!

Интереса явно е голям
                          СтЬига бе!!! СтЬига сте им промивали мозъците на тея фенове, те са промити достатъчно!

Коментар

• Засилен интерес към акциите на ЦСКА
                            От клуба призоваха феновете да не купуват ценни книжа само от "Армията"
                            Ръководството на ЦСКА предупреди своите привърженици за засиления интерес към акциите на клуба. Шефовете публикуваха съобщение на официалния сайт, в което уточняват, че за утре (26. 03) има голям брой заявки за ценни книжа. Поради тази причина от ЦСКА призовават запалянковците, които имат тази възможност, да закупят акции от други клонове.
                            Ето и съобщението:
                            Армейци,
                            Поради големия брой заявки за утре (26.03), относно закупуване на акции, за Ваше удобство Ви препоръчваме освен офисът на „Елана „ на „Армията”, да посещавате офиси на посредници и клонове на банки, които са регистрирани като такива (списък може да намерите в секция Акции в CSKA.BG).
                            В ИМЕТО НА ЦСКА, СТАНИ ЕДИН ОТ НАС!
                            КУПИ АКЦИИ, ЗАЩОТО ЦСКА ТОВА СИ ТИ!

Интереса явно е голям
                            Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                              Ако се случи обаче, ще се обръснеш гола глава...и ще обиколиш ли "площада" гол...
                              И аз мога да попитам теб същото! Но нямам идея колко промени ще се наложи да правят на проспекта докато стане, така че ще ми порасне косата отново и толкова, че няма да се вижда, че съм гол и няма да се получи нищо - ефекта ще е нулев!

Коментар

• Бря някой даде 10 бона

Коментар

Working...
                                X