Да очакваме ли цената да пада до тези нива според вас?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Зависи кога през годината ще е, ама и аз предполагам че ще е някъде там 1.15-1.20лв
http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/0EA/15532
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Стига, бе: та нямаш ли Жаби?
Аз - тоже доволен от Еланката - само се чудя кога да си зема още - сега ли или след увеличението на капиталът ли?
те всичко ще оглозгат
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Обоснови се ,аз пък мисля че ще е 1.30
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДругари аз смятам че цената на увеличението ще бъде 1,20 за акция........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДругари аз смятам че цената на увеличението ще бъде 1,20 за акция........
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Тук за втора поредна година май ще имам най-високата дивидентна доходност, спрямо цена на финансиране... Няма как да не съм доволен, при положение че преди месец-два обмислях дали да не изляза от инвестицията. Добре че не го направих...
Аз - тоже доволен от Еланката - само се чудя кога да си зема още - сега ли или след увеличението на капиталът ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАктивизира се позицията тия дни. Някой по-запознат да сподели какви са му прогнозите за годишната печалба на акция туканка.... Ако прехвърлят 10ст. ще ме изкефят.Last edited by mancev; 10.11.2017, 16:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение"Елана Трейдинг" има инересна оценка на хартията към м. Юни - Юли т.г..
Къде е отчетът, не съм го видял?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеЦената в момента е повече от добра за покупки, очакваната див. доходност/цена е прибл. около7% с преспектива за развитие ...какво повече да иска човек. Не се сещам за друга дивидентна акция на БФБ с тези характериситики в момента. Аз ще се възползвам защото смятам че тук пакета трябва да се формира минимум до 2019 г. - 2020г. така че тези спадове трябва да се използват!!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
Коментар