IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДВИ ...............няма ли да има месечен бюлетин? Края на месеца дойде!!!

Коментар

• Дивидента ще бъде над 9.2 нето

Коментар

• Това е добре замислено..дивидента да е есента на 2018г..може и цялата емисия да се изпълни..Аз също очаквам 8,2-9 стотинки..

Коментар

• https://www.investor.bg/imenata-na-b...2018-g-242159/

Според интервюто се планира увеличението на капитала да бъде след разпределянето на дивидента за 2017, което отива някъде есента на 2018 и правилно за да могат тези пари да бъдат реинвестирани обратно. Интересно ми е колко ще бъде дивидента. Аз го виждам някъде около 9ст.
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Цената ще остане около тези нива (1.4) а цената на едно право ще бъде около 10 стотинки на аукциона

според звездите............а за 2019 дивидента ще е с около 30 % по малък докато се раздадат набраните средства като кредити.........аз лично смятам да запиша 100% от правата
            Last edited by Novaka_Bull; 17.11.2017, 16:10.

Коментар

• Цената по-скоро ще се вдига...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Да очакваме ли цената да пада до тези нива според вас?

Коментар

• Може и да купим- цената е добра.. Ако са умни ще ги пуснат в сезона на дивидентите..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Зависи кога през годината ще е, ама и аз предполагам че ще е някъде там 1.15-1.20лв
                    Оказа се почти прав в прогнозата си за увеличението на капитала
                    http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/0EA/15532

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Стига, бе: та нямаш ли Жаби?

Аз - тоже доволен от Еланката - само се чудя кога да си зема още - сега ли или след увеличението на капиталът ли?
                      а чаветата утре като пъкнат по нивите - нищо няма да вземеш
                      те всичко ще оглозгат

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Обоснови се ,аз пък мисля че ще е 1.30
                        ходих на врачка..... Тя така ми каза....засега познавам без да съм специалист .....ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                          Другари аз смятам че цената на увеличението ще бъде 1,20 за акция........
                          Зависи кога през годината ще е, ама и аз предполагам че ще е някъде там 1.15-1.20лв

Коментар

• И аз обмислям за новата емисия, но зависи от цената..

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                              Другари аз смятам че цената на увеличението ще бъде 1,20 за акция........
                              Обоснови се ,аз пък мисля че ще е 1.30

Коментар

• Другари аз смятам че цената на увеличението ще бъде 1,20 за акция........

Коментар

Working...
                                X