Има още около 2 млн. права ,давай
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеКато е явен къде може да се гледа?Дата на явен аукцион за неупражнените права 29.03.2018
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Гледай го сега , че след марко затварят - макс още 2-3 мин. (0EAА)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеКато е явен къде може да се гледа?Дата на явен аукцион за неупражнените права 29.03.2018 )
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеКато е явен къде може да се гледа?Дата на явен аукцион за неупражнените права 29.03.2018
Гледай го сега , че след марко затварят - макс още 2-3 мин. (0EAА)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Глупости на търкалета!Сигурен ли си
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Според “Теорията за чистата акция” на професор Каро има вариант всички да печелят. Отделяш акцията от компанията, за да не се влияе от лоши новини за дружеството. След това я купуваш на 1 лев примерно, продаваш я на следващия на 2 лева, той на 3 и така всички печелят. За съжаление теорията не говори за последния по веригатаЖалко, че не ни навестява по-често
Мажоритаря - ъхъ, как ли пък да не е доволен, че след всички врътки има нещо, в което е вкарал двойно повече пари с цел усредняване (ма пари като вестници, какво ти пука), сега струва 5% по-евтино - супер далавера, брат, ама супер далавера, при това само за месец.
hamorphis - ти си решаваш, аз казвам към момента. лаченото за мен е много сериозен балон, любовното послание, както му вика Импето, също, за хес нямам наблюдения и не мога да твърдя нищо. Докато при Чез има мегдан за поне 20% ръст с (вероятно) по-голяма дивидентна доходност от тукашната без да има срив в цената. Но всеки си знае, само ти казвам да погледнеш, ако искаш. Като изляза оттук, ще вляза там и/или в химчето. Желая ти успех с инвестицията тук и догодина по това време да си поне на 0Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Според “Теорията за чистата акция” на професор Каро има вариант всички да печелят. Отделяш акцията от компанията, за да не се влияе от лоши новини за дружеството. След това я купуваш на 1 лев примерно, продаваш я на следващия на 2 лева, той на 3 и така всички печелят. За съжаление теорията не говори за последния по веригата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Абе не ми става по-леко - аз искам всички да печелят, което само по себе си е утопия, ама да не пея пак една и съща песен, че понякога се дразня на себе си. Просто не ми се продава на 10 стинки загуба, та чакам да вдигне малко и да продам с по-малък негативен ефект. Апропо, разгледай чез - дори на сегашните нива си заслужава инвестицията - очаквам реален ъп от 20% дори и само по цена на сделката, ако не и повече. Лично мнение, без препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
С участието в увеличението и дивидента средната ти излиза около 1,20 та какъв ти е проблема :X
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Абе не ми става по-леко - аз искам всички да печелят, което само по себе си е утопия, ама да не пея пак една и съща песен, че понякога се дразня на себе си. Просто не ми се продава на 10 стинки загуба, та чакам да вдигне малко и да продам с по-малък негативен ефект. Апропо, разгледай чез - дори на сегашните нива си заслужава инвестицията - очаквам реален ъп от 20% дори и само по цена на сделката, ако не и повече. Лично мнение, без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеБлагодаря, и на мен ми се стори невероятноЗа да ти стане по-леко, ще ти кажа, че аз се набълбуках на 1.37
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
Коментар