IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има още около 2 млн. права ,давай
    Last edited by toto 2; 29.03.2018, 13:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
      Дата на явен аукцион за неупражнените права 29.03.2018
      Като е явен къде може да се гледа?
      Трябва да имаш платформа за търговия - и гледаш там където се търгуваха правата -0ЕАА. До 13,45 е.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Гледай го сега , че след марко затварят - макс още 2-3 мин. (0EAА)
        На въпроса къде да го гледам, ти ми казваш да го гледам. Умно. На саита на борсата и в платформата ми нищо няма.

Коментар

По Канал1 )

Коментар

Гледай го сега , че след марко затварят - макс още 2-3 мин. (0EAА)

Коментар

• Дата на явен аукцион за неупражнените права 29.03.2018

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

100%
                Джони Браво просто използва сарказъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Айде бе? Сигурен ли си
                  100%

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Глупости на търкалета!
                    Айде бе? Сигурен ли си

Коментар

Според “Теорията за чистата акция” на професор Каро има вариант всички да печелят. Отделяш акцията от компанията, за да не се влияе от лоши новини за дружеството. След това я купуваш на 1 лев примерно, продаваш я на следващия на 2 лева, той на 3 и така всички печелят. За съжаление теорията не говори за последния по веригата
                      Мда, Професорът е велик Жалко, че не ни навестява по-често

Мажоритаря - ъхъ, как ли пък да не е доволен, че след всички врътки има нещо, в което е вкарал двойно повече пари с цел усредняване (ма пари като вестници, какво ти пука), сега струва 5% по-евтино - супер далавера, брат, ама супер далавера, при това само за месец.

hamorphis - ти си решаваш, аз казвам към момента. лаченото за мен е много сериозен балон, любовното послание, както му вика Импето, също, за хес нямам наблюдения и не мога да твърдя нищо. Докато при Чез има мегдан за поне 20% ръст с (вероятно) по-голяма дивидентна доходност от тукашната без да има срив в цената. Но всеки си знае, само ти казвам да погледнеш, ако искаш. Като изляза оттук, ще вляза там и/или в химчето. Желая ти успех с инвестицията тук и догодина по това време да си поне на 0
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Според “Теорията за чистата акция” на професор Каро има вариант всички да печелят. Отделяш акцията от компанията, за да не се влияе от лоши новини за дружеството. След това я купуваш на 1 лев примерно, продаваш я на следващия на 2 лева, той на 3 и така всички печелят. За съжаление теорията не говори за последния по веригата
                        Глупости на търкалета!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Абе не ми става по-леко - аз искам всички да печелят, което само по себе си е утопия, ама да не пея пак една и съща песен, че понякога се дразня на себе си. Просто не ми се продава на 10 стинки загуба, та чакам да вдигне малко и да продам с по-малък негативен ефект. Апропо, разгледай чез - дори на сегашните нива си заслужава инвестицията - очаквам реален ъп от 20% дори и само по цена на сделката, ако не и повече. Лично мнение, без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение

С участието в увеличението и дивидента средната ти излиза около 1,20 та какъв ти е проблема :X
                            Нямам проблем. Даже може да взема още под 1.05

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Абе не ми става по-леко - аз искам всички да печелят, което само по себе си е утопия, ама да не пея пак една и съща песен, че понякога се дразня на себе си. Просто не ми се продава на 10 стинки загуба, та чакам да вдигне малко и да продам с по-малък негативен ефект. Апропо, разгледай чез - дори на сегашните нива си заслужава инвестицията - очаквам реален ъп от 20% дори и само по цена на сделката, ако не и повече. Лично мнение, без препоръка
                              Такива като Чез, пиб и булгартабак ги избягвам. Предпочитам разни предприятия дето правят радиатори, хидравлични работи, лекарства и всякакви други реални джаджи и са по безинтересни на "държавата"

Коментар

Благодаря, и на мен ми се стори невероятно За да ти стане по-леко, ще ти кажа, че аз се набълбуках на 1.37
                                С участието в увеличението и дивидента средната ти излиза около 1,20 та какъв ти е проблема :X
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X