Дивидентът дойде тук ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, помни ми думите- ще съжаляваш, че излезе от хубавите акции на БФБ- там не можеш да правиш за един ден 7-10%. При това ръстовете на БФБ още не са започнали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, помни ми думите- ще съжаляваш, че излезе от хубавите акции на БФБ- там не можеш да правиш за един ден 7-10%. При това ръстовете на БФБ още не са започнали
Преди малко смятам дивидентна доходност на Lukoil - 5.75%. Кой туканка толкоз дава, или по-сосно - освен Жабокът, който не обичате - и освен да кажем например тази Еланка - МОЖЕ БИ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеКой ИП ползваш за там? Какви са таксите? Може ли линк.
Пак е не ного.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ван Бастен незная дали мисля правилно ама:
Дават кредити при 8.5 % лихва и в момента са на ливеридж 1:1 което означава лихван доход от 17% спрямо СК. Oт този доход се вадят 2.4% колкото и разликата остава за тях (върху привлечения капитал). Таксите към УД се поемат донякъде и от годишните атакси са управление на кредитите и от процента който удържат при първоначално кредитиране. Както и да ги смятам стигам при 10% див доходност спрямо номинал за разпределение а при 1:3 СК към то привлечен пак консервативно поне 13% ще е доходноста. Стига с тези 6 мио .....и менджмънта прогнозира кредите протфейл към 2018 около 60 мио.....смятай....
P.S Моля да ме извините за правописните грешки и ако има нещо друго ....пиша от тела на ходще требва кинти да се изкарват
Last edited by Novaka_Bull; 21.09.2016, 13:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЪръмчх.
Видиш ли защо основно вече навън един вид да инвестирам предпочитам? Daimler (напримерно) за 18 минути прави повече оборот, отколкото Еланката за година ще направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеЕдинствения проблем с Еланата ми е слабата ликвидност, предходния път едвам бях закрил позицията си. Миналата година бях влезнал тук при цена 1.03 и излезнах в деня за акции при 1.195, преди месец пак се включих при 1.16.
Видиш ли защо основно вече навън един вид да инвестирам предпочитам? Daimler (напримерно) за 18 минути прави повече оборот, отколкото Еланката за година ще направи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеОт М+С, Алкомет и Елана Агрокредит направих 8% доходност за всяка от тях за по-малко от месец.Жалко, че Софарма имоти и Трейдинга ме дърпат надолу, ама няма пълно щастие.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, тук за един ден няколко сини чипа надминаха всичко , което очакваш от могъщите компании..Чудя ти се защо избяга от МЦХ и ХЕСЖалко, че Софарма имоти и Трейдинга ме дърпат надолу, ама няма пълно щастие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, тук за един ден няколко сини чипа надминаха всичко , което очакваш от могъщите компании..Чудя ти се защо избяга от МЦХ и ХЕСМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, да не вземеш да съжаляваш, че се махна от БФБ..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар