Дивидента го смятах 5.5 стотинки нето.....догодина според мен ще е не по малко от 6.5 стотинки нето
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениепри положение за 2017 печалба 1.8мил. дивидент 0.085 печалба за 2018 2.3мил.ално нали
. дивидент 0.10 е нормПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bocman Разгледай мнениеДНЕВЕН БЮЛЕТИН НА БФБ
....ЕЛАНА Агрокредит с 31.3% ръст на нетната печалба на годишна база, достигайки 2.4 млн. лв. през 2018 г., което ще доведе до 0.058 лв. дивидент за акция.обаче след поредно евентуално ново увеличение на капитала ... книжката се бетонира на сегашно ниво
))) (не е препоръка), мамбо номер 5 звучи като агро номер 5
))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук идва малко под кръста тая работа;- нямам но е в темата..., а и пакет наскоро се исипа
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...topani-276283/
Коментар
-
Тук идва малко под кръста тая работа;- нямам но е в темата..., а и пакет наскоро се исипа
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...topani-276283/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Aко сметките ти са верни, обясни ми поведението на "идиота", който изсипа половин милион акции на 1,12? Да си ортак с Евереста не е най-прекрасното нещо на света
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеПечалба към четвърто тримесечие около 6,5 стотинки на акция............очакван дивидент около 5,5 стотинки на акция (според плановете).....догодина повече .........лична прогноза с 20% по голямNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеПечалба към четвърто тримесечие около 6,5 стотинки на акция............очакван дивидент около 5,5 стотинки на акция (според плановете).....догодина повече .........лична прогноза с 20% по голямМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груйче щом си ценител на ирландското, я кажи Тюламора харесваш ли го ? На мен някакси по добре ми идва от ДжеймисънаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
12-год Джеймисън ли желаеш, има и 18-год!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
да не се изхвърляме - ирландско, по възможност Джеймисън, ако е на повече години - по-добре, но това не е най-важното, важна е мъжката дума, другото е преходно!
Коментар
Коментар