Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Last edited by Novaka_Bull; 31.01.2017, 21:58.
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
еехххееее много съм добър....според отчета ще раздадат 7.89 ст. За акция.....брех, а нищо ме разборам от финанси.....ша слушате инженера начи ейййй
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеНетен дивидент на акция 6,2 ст. към тримесечието.........прогноза за 7,84 ст. за годината......................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
И аз така - ама при мене е по-зле - хем не ща да продавам, хем вече ми е скъпо да купувам, хем имам малко бройки.
Ще взема да си купя малко британски Мидички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеВъобще не смятам да продавам, но тези цени са скъпи за тази акция. Компанията се развива добре и според очакванията ми. Бизнесът е разбораем за мен и модела ми харесва. Другата година ще увеличат капитала 1:1 и според мен при емисионна около 1.2 за акция. Смятам да запиша 100% проблема е ще поради това увеличение дивидента през 2018 ще е малък....но дотогава има още време
Ще взема да си купя малко британски Мидички.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Въобще не смятам да продавам, но тези цени са скъпи за тази акция. Компанията се развива добре и според очакванията ми. Бизнесът е разбораем за мен и модела ми харесва. Другата година ще увеличат капитала 1:1 и според мен при емисионна около 1.2 за акция. Смятам да запиша 100% проблема е ще поради това увеличение дивидента през 2018 ще е малък....но дотогава има още време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеЕее и аз привърженик на тази акция ама тая цена е откровенно надута.....ко прайге бреLast edited by спекуланта; 14.12.2016, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо така: кежав интерес, бе? Бяхме около трима инвеститори - резил
Нещо особено иначе - бизнесът - добре - аз алармирах за някои - така да се каже: системни рискове пред инвестиция в земица, засега сосен растеж, увеличение на капиталът: 1:1 ще е ще се случи около краят на 17-а или началото на 18-а година.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Що така: кежав интерес, бе? Бяхме около трима инвеститори - резил
Нещо особено иначе - бизнесът - добре - аз алармирах за някои - така да се каже: системни рискове пред инвестиция в земица, засега сосен растеж, увеличение на капиталът: 1:1 ще е ще се случи около краят на 17-а или началото на 18-а година.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПоканени са всички спекуланти, станали инвеститориМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеНа 16.11.2016г. от 10.00 ч. до 11.30ч., в централния офис на "ЕЛАНА Агрокредит" АД, ще се проведе Ден на инвеститора.
http://agrocredit.elana.net/
Коментар
-
Ден на инвеститора
На 16.11.2016г. от 10.00 ч. до 11.30ч., в централния офис на "ЕЛАНА Агрокредит" АД, ще се проведе Ден на инвеститора.
http://agrocredit.elana.net/
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеОчакваш увеличение на капитала ли?
Че и бая акционери трябват?
Коментар
Коментар