И все пак някой по-запознат може ли да обясни как точно стават тези аукциони. И има ли вариант ако не ти бъдат купени правата и не бъдат записани всички акции, реално да не вземеш нищо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПри този обем акции, който ще имитират, нищо чудно да стигнат правата до 1 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Верно ли ще Имитират...
Ще издадат акции чрез увеличение на капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПри този обем акции, който ще имитират, нищо чудно да стигнат правата до 1 ст.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПри този обем акции, който ще имитират, нищо чудно да стигнат правата до 1 ст.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеи това - през аукцион от над две минути;- нали се сещате?
Според мен ще затворим на 1 ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеи това - през аукцион от над две минути;- нали се сещате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, имам права които не смятам да използвам. Какво трябва да направя за да ги продам? Предполагам че трябва да се обадя на ИП и да му кажа да ги пусне за продажба (работя по този начин, а не с платформа), Какво става ако не го направя, кога ще се проведе аукциона с неизползваните права, и как се определя цената? Благодаря предварително.
А това за аукционите за неизползвани права и аз винаги съм се чудел как става, къде става и къде мога да видя кой как ще наддава за тези права. Някой по-опитен колега може да сподели.
- 1 like
Коментар
-
Колеги, имам права които не смятам да използвам. Какво трябва да направя за да ги продам? Предполагам че трябва да се обадя на ИП и да му кажа да ги пусне за продажба (работя по този начин, а не с платформа), Какво става ако не го направя, кога ще се проведе аукциона с неизползваните права, и как се определя цената? Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГруюПринципно си прав, да видим утре пазарът какво ще каже. Аз си твърдя, че звездите ми го говорят за 9 стинки, дали са толкова, съвсем скоро ще разберемТо и в ТА имаше такъв термин при "свещите"...
и тук е имало "изгрели" звездички но все пак на 1,40
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар