Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Супер, имаме сделка - ще ти напомня на 31.12 или когато там е последния ден на борсата ни за тази година, освен ако ти не спечелиш преди това За вида на уискито или другата напитка (или паричен еквивалент по дадена сметка) ще се разберем допълнително. Няма да пожелавам успех - разбираемо защо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Идеално, отсреща съм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Упс, извинявам се, това съм го пропуснал - да, предложението за бас все още е в сила - няма да видим цена от 1,25 до края на годината, като под цена разбирам покупката на поне 5К бройки на тази цена, а не единична акция, за да се манипулира баса, както евереста манипулира индекса със супер измислената бройка нови акционери. Басът е на бутилка хубаво уикси или друга напитка, по избор, може и паричен еквивалент, нямам претенции.
Другото е ясно и няма да се повтарям - с мошеници да играеш карти, е най-малкото нелогично!. Успех на държащите тук - фактите говорят, че спечелиха 7-8% отгоре, следвайки мършояда, което си е пари, а парите не миришат, така че моята позиция за момента е грешна. За момента!
- 1 like
Коментар
-
Бих желал да заема насрещна страна в този бас! То като гледам цена от 1,25 ще има много скоро!
Другото е ясно и няма да се повтарям - с мошеници да играеш карти, е най-малкото нелогично!. Успех на държащите тук - фактите говорят, че спечелиха 7-8% отгоре, следвайки мършояда, което си е пари, а парите не миришат, така че моята позиция за момента е грешна. За момента!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Честито на печелившите
"М+С Хидравлик" и "Елана Агрокредит" влизат в състава на SOFIX
"Доверие обединен холдинг" и "Индустриален холдинг България" излизат от индекса
https://www.investor.bg/novini-i-ana...-sofix-268059/
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИма ли обективни причини, за да очаквате, че компанията ще влезе в Софикс?
Коментар
-
Цвети има моменти, в които те съжелявам и в мен се появява желание да ти помогна, но не се сещам по какъв начин мога да го направя, след което съжалението ми избледнява и ...
Търси препитание в Господарите .....
П.П. като гледам продажбите по доста позиции за да се надънят в Агрото ,ще ти се търси сметка на теб и еланци за шоуто...някогаLast edited by Монти; 28.08.2018, 13:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Казва се реалистично....
Щото ако 1,25 ти е горната граница ,казва се хазартно.....
Но нали знаеш че викачеството е професия....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това кой какъв хоризонт има и какво очаква за цената и дали е привлечен от спорта си е негова работа.
Значи ти реши че щом желая да се хвана на бас с човека за 1,25, значи очаквам цената да стане 1,30 - 1,35. Това е епично Цвети...
Щото ако 1,25 ти е горната граница ,казва се хазартно.....
Но нали знаеш че викачеството е професия....
Коментар
-
Ами купилите на 1,25 требва да имат хоризонт поне 1,3-1,35...иначе купуват за спорта ....
Значи ти реши че щом желая да се хвана на бас с човека за 1,25, значи очаквам цената да стане 1,30 - 1,35. Това е епично Цвети...
- 3 Харесвания
Коментар
-
къде го видя това за 1,30, човека предлага бас, и аз съм ОК за насрещна страна, иначе няма да има бас!
Коментар
-
Тук играчите са елитни ,поне повечето от старите.....та разбират нещата от раз дали се касае за артии или за други неща........
Ти имаше забежки по Никиту ,после по Колчо .... миналите постове си стоят.
Ама тези който те слушат за над 1,30 да не хапнат дръвцето щото акциите са много а купувачите малко..
Нали знаеш че Никиту , Требва да продаде Трасето и Доверие за без пари за да купи скъпи М+С и Агрото...
Не е препоръка
Коментар
-
Е да де, ама ако беше така може би щях да казвам по-нещо хубаво за компанията, иначе защо да ми плащат!
Ти имаше забежки по Никиту ,после по Колчо .... миналите постове си стоят.
Ама тези който те слушат за над 1,30 да не хапнат дръвцето щото акциите са много а купувачите малко..
Нали знаеш че Никиту , Требва да продаде Трасето и Доверие за без пари за да купи скъпи М+С и Агрото...
Не е препоръка
Коментар
Коментар