If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така и не разбрах, кой ДФ е пуснал облигации??? Винаги съм мислел, че емитират само дялове, а ако са със статут на ИД - акции. Явно съм пропуснал някакъв много важен момент от историята на българския финансов сектор. :-)
.... "Там, където има дим, има и огън."
А около фондовете имаше някъкв дим, че когато преливаха от пари, нЕкои собственици на компании плащаха на фонд мениджъри да им купуват и крепят акциите...
Това само дим де - слух непотвърден.....
Това са само долни инсинуации и зловредни слухове, пускани от ЦРУ и кланящите се на бога долар, с цел да се срути стабилния пазар на България, за който всички ни завидяха Тук, при нас, подобни неща са невъзможни.
Но пасаран
завистта е най-старото човешко чувство!
как им се време в очите все още със 70% спад и 14 млрд. капитализация - това ме кара да подозирам, че е целенасочено.
А ЦРУ и МИ-5 и 6 са една и съща измет!
Едниственото положително е, че изправени най-голямата криза в историята си ТЕ СА ЕДИННИ и готови да прецакат всички за да се спасят - ето ЕС има облигации за 2 трилиона - на колко %-та могат да се шитнат сега 2-5-10% ???
давай ДЖЕЙ коментирай безценните облигации и какъв е маркетинга с който ги пробутват!
Едва ли е лъжа това нещо! То българина е доказал , че само на една заплата не се живеве ....пък била тя и на "мениджър" на чужди пари. И то на място където никой не те контролира и проверява. Нямаш и НИКАКВИ ангажименти към баламите дето са ти дали парите си. Абе изобщо СУПЕР далавера. Чудя се как може да има хора които да държат парите си във фондове. Тяхния край беше феруари тази година... От тогава насам участието в тез "колективни" схеми си загуба и плащане на колосални пари за "мениджмънт" който носи загуби.
.... "Там, където има дим, има и огън."
А около фондовете имаше някъкв дим, че когато преливаха от пари, нЕкои собственици на компании плащаха на фонд мениджъри да им купуват и крепят акциите...
Това само дим де - слух непотвърден.....
Това са само долни инсинуации и зловредни слухове, пускани от ЦРУ и кланящите се на бога долар, с цел да се срути стабилния пазар на България, за който всички ни завидяха Тук, при нас, подобни неща са невъзможни.
Чак толкова малоумна, едва ли.
Народът е казал - "Там, където има дим, има и огън."
Това само дим де - слух непотвърден.
И аз нищо не твърдя със сигурност, нито препоръчвам.
Като не ти харесва нещо , прескочи го ! Не се нуждаем от мъдрото ти мнение !
Така обиждаш хората , които са писали тук и са гласували в анкетата !
Но всичко опира до възпитание или по-точно неговата липса ! Тук има стотици теми и на мен ми стига на някой само да им прочета заглавието , за да не ги чета изобщо ! Но не полагам усилия да влизам и да пиша обидни констатации !
Лека вечер!
Коментар