Е как, един господин на една такава среща беше излезнал да ни каже, че фондовете няма да позволят пазара да падне повече от 20 % . . .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси към г-жа Даниела Петкова, гост в Клуб Investor.bg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
Госпожа Петкова е от многото, които не разбират нищо и ви дават съвети как да изгубите парите си. Но те не са виновни. Балъците, които мислят със задниците си вместо с главите си сами са виновни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от zahoi az gledah videoto
s 2 dumi BFB da go d.ha
6tom i PF njamat jelanie da podkrepjat BG ikonomikata
moje da zakriem i durjavata ve4e
не съм гледал клипа от срещата,та не зная какво има на него и колко е дълъг,но срещата беше около 2 часа и едва ли видеото може да покаже и една десета от тях.За мен,като присъствал на същата тази среща,впечатлението ми е коренно различно.А именно,че пенсионните фондове са подкрепяли пазара досега и ще го подкрепят и за в бъдеще.И че инвестициите им в чужбина нарастват много като процент,но в крайна сметка,просто се тръгва от много ниска база и затова така се получава.
Общо взето,аз съм по-скоро обнадежден отколкото нещо друго.А и хората казаха,че определено повечето акции са доста под фундамента си и тези акции определно ще се вдигнат и ще си достагнат фундамента.Просто трябва да сме търпеливи.
пс
Казаха и,че в определен тип дружества никога няма да инвестират/разбирай,със съмнителни счетоводни практики и най-вече,с много спорни мажоратари/,но така или иначе,аз не се притеснявам,защото нямам инвестиции в такъв тип дружества.
Та в тази връзка,всичко за мен е повече от добре.Мисля всъщност,че не само за мен а и за болшинството от хората нещата са по-скоро добре.
dano da si prav. i az predpo4itam da e taka.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от maximilianУважаеми колеги!
"В дългия си и нелек живот" няколко пъти имах работа със няколко застрахователни компании-сега предлагащи и пенсионни продукти.И всичките пъти бях от битата страна...и разбрах, че са по-майстори от мен. Може и да греша, но съвет от тях не вземам...И въобще "винаги става дума за пари"...когато големите съветват малките за чии пари става дума? Те и брокерите на НИ в момента очакват повишение...
EURIKA!!!!!
tova si e napravo prozrenie!!!
Коментар
-
Уважаеми колеги!
"В дългия си и нелек живот" няколко пъти имах работа с няколко застрахователни компании-сега предлагащи и пенсионни продукти.И всичките пъти бях от битата страна...и разбрах, че са по-майстори от мен. Може и да греша, но съвет от тях не вземам...И въобще "винаги става дума за пари"...когато големите съветват малките за чии пари става дума? Те и брокерите на НИ в момента очакват повишение...Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockспоменЪ, явно ти се спори
Доволен съм от това, че г-жа Петкова е от малкото, които си разбират от работата и има реален поглед към пазара. Това не означава, че трябва да ни казва какво точно правят и как точно го правят. На Доверие не му е работата да бъде маркетмейкър по дадени позиции, а още повече на целия пазар. Доверие не е дружество с идеална цел. То трябва да реализира доходност при поемане на даден риск за лицата, които се осигуряват в него. Това се отнася и за другите пенсионни фондове. И на мен не ми харесва какво става на БФБ, и аз понасям загуби, но както каза г-н Донев това е урок номер две Все си мислим, че това което го пише в дебелите книги не се отнася за нас. Надявам се някой да ти отговори аргументирано и с факти
Успех!
ако този си отговор намираш за аргументиран, по добре се спри, че само ми губиш времето. това да напишеш повече от 3-4 реда глупости не значи аргумент приятелю. земи се стегни малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockспоменЪ, явно ти се спори
Доволен съм от това, че г-жа Петкова е от малкото, които си разбират от работата и има реален поглед към пазара.
Коментар
-
споменЪ, явно ти се спори
Доволен съм от това, че г-жа Петкова е от малкото, които си разбират от работата и има реален поглед към пазара. Това не означава, че трябва да ни казва какво точно правят и как точно го правят. На Доверие не му е работата да бъде маркетмейкър по дадени позиции, а още повече на целия пазар. Доверие не е дружество с идеална цел. То трябва да реализира доходност при поемане на даден риск за лицата, които се осигуряват в него. Това се отнася и за другите пенсионни фондове. И на мен не ми харесва какво става на БФБ, и аз понасям загуби, но както каза г-н Донев това е урок номер две Все си мислим, че това което го пише в дебелите книги не се отнася за нас. Надявам се някой да ти отговори аргументирано и с факти
Успех!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
че какви овации да обира? какво хубаво нещо се е случило че да му обира овациите? аз си спомням едно нейно интервю от края на януари в което казваше че нивата били много добри за влизане и само чакали годишните отчети и едва ли не мощно ще нахлуят. пълен смях. сега 4 месеца по късно как има наглостта да се изтипоса и да говори. искам на всички оптимисти да задам един въпрос. кой според вас е манипулатор, такива като мен които казват истината която не ви се харесва, които са "господин никой" и спокойно межете да не им обръщате внимание или лица с власт, които казват едно, а в последствие се оказва, че не са го направили или казаното от тях не се е сбъднало, но с думите си ви дават напразно надежда, надежда която ви е спряла от продажба навремето и сега си блъскате главите в стенаите и вместо да вините тях, обиждате нас и едва ли не ние сме ви виновни. спомням си как г-н. папазов и във вестниците и по ТВ беше казал след 22-23 януари някъде, как когато се лее кръв по улиците било времето да се купува на борсата, как тези които купили на дъното тогава били спечелили. много от вас са повярвали на хубавите приказки изказани от техните усти и сега са по зле от тогава. а тези които са слушали мен и другите"апокалиптици" са по добре май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockгледах видеото и съм доволен от казаното от г-жа Петкова
естетвено то се разминава от коментарите тук във форума
Коментар
-
Bobi75
Аз пък изгледах само видеото, но пък мисля, че от него става ясно, че пенсионните са подкрепяли пазара и ще продължат да го правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoi az gledah videoto
s 2 dumi BFB da go d.ha
6tom i PF njamat jelanie da podkrepjat BG ikonomikata
moje da zakriem i durjavata ve4e
не съм гледал клипа от срещата,та не зная какво има на него и колко е дълъг,но срещата беше около 2 часа и едва ли видеото може да покаже и една десета от тях.За мен,като присъствал на същата тази среща,впечатлението ми е коренно различно.А именно,че пенсионните фондове са подкрепяли пазара досега и ще го подкрепят и за в бъдеще.И че инвестициите им в чужбина нарастват много като процент,но в крайна сметка,просто се тръгва от много ниска база и затова така се получава.
Общо взето,аз съм по-скоро обнадежден отколкото нещо друго.А и хората казаха,че определено повечето акции са доста под фундамента си и тези акции определно ще се вдигнат и ще си достагнат фундамента.Просто трябва да сме търпеливи.
пс
Казаха и,че в определен тип дружества никога няма да инвестират/разбирай,със съмнителни счетоводни практики и най-вече,с много спорни мажоратари/,но така или иначе,аз не се притеснявам,защото нямам инвестиции в такъв тип дружества.
Та в тази връзка,всичко за мен е повече от добре.Мисля всъщност,че не само за мен а и за болшинството от хората нещата са по-скоро добре.
Коментар
Коментар