ДСК са пълен леш, имах малко кинти там, ама вече нямам. Лично аз съм много доволен от Капман-Макс и въпреки че са доста зле от началото на годината, вярвам в бъдещия им прогрес. Агресивни са и това ми допада. Мнението ми не е препоръка за каквото и да било.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои ДФ бихте избрали?
Collapse
X
-
Re: Кои ДФ бихте избрали?
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от CohortDSK, Raifasen, Capman i OBB. Kato purvite dva sa dosta zaspali.
само се разровете - има фондове с по -15-20% от началото на предлаганетоВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
интересно - заглавието на темата на кирилица, съдържанието на латиница! :-)
На чети http://forum.investor.bg/viewforum.p...201787441&f=23BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Кои ДФ бихте избрали?
Zdraveite, pisha za purvi put v foruma no go sledja ot polovin godina!
Zaet 4ovek sum, zatova sum investiral parite si v 4etiri DF-ta, po suvet na prijateli( znaete kak e - word of mouth). Za sugalenie prez poslednite meseci imam malko povechko vreme da gledam turgovjiata i osuznah 4e sum sburkal za tri ot 4etirite fonda. Taka i taka, ne sa mi nuzni sega pari a i mislja o6te da vkaram shte sum vi blagodaren ako mi dadete suvet za njakoi dobri igrachi
Tova koeto az si mislja e za PFBK, TBI i Status
Sega sum v DSK, Raifasen, Capman i OBB. Kato purvite dva sa dosta zaspali.
Ako imate mnenia pishete.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар