IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои ДФ бихте избрали?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой фонд за земеделска земя, примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Cohort
      Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
      За АДСИЦ мислил ли си?
      Budi po-konkreten ne sum zapoznat!

A otnosno sobstven portfeil si misleh za neshto takova -

Petro Brasiliero

PetroChina

Malko Ukrainski ackiijki
      ChinaMobile
      etc do kum 12

Коментар

• Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
        За АДСИЦ мислил ли си?
        Budi po-konkreten ne sum zapoznat!

A otnosno sobstven portfeil si misleh za neshto takova -

Petro Brasiliero

PetroChina

Malko Ukrainski ackiijki
        ChinaMobile

Коментар

• Или пък една част от парите в собствен портфейл от акции, естествено избрани с помощта на специалист или...

Коментар

• За АДСИЦ мислил ли си?

Коментар

• Za Caroll i Elana, mai njama smisul da vi pitam!!!

Ok dosega razbrah positive ocenki za Capman, OBB i TBI.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                Първоначално изпратено от Цар Симеон
                За първите два, че са заспали - така е,
                ама тия дето ги мислиш, много ме набушва смях ...

Нищо не е препоръка за нищо!
                Не знам защо те напушва смях, ама според мен Ти Би Ай фондовете са най-добрите през последната една година. В топ 3 когато борсата расте и в топ 3 с най-малки загуби при спад, както при рисковите, така и при балансираните.
                I az tova gledam. Puk i znam 4e ima pone 4 CFA tam. Ne 4e ima goljamo zna4enie za nashata mlada borsi4ka!

Коментар

• Съгласен за ТиБиАй, недоглеждане от моя страна, извинявам се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
                    За първите два, че са заспали - така е,
                    ама тия дето ги мислиш, много ме набушва смях ...

Нищо не е препоръка за нищо!
                    Не знам защо те напушва смях, ама според мен Ти Би Ай фондовете са най-добрите през последната една година. В топ 3 когато борсата расте и в топ 3 с най-малки загуби при спад, както при рисковите, така и при балансираните.

Коментар

• I az smjiatm 4e Capmanci sa dobri. Mislja 4e OBB imat potentcial i vse pak razpolagat sus info za slu4vashtoto se.

Taka 4e trjabva da prehvurlja parite ot DSK I Raifaisen ili kum Capman i OBB otnovo ili da si potursja po-dobri.

Znam 4e e tupo da iskam suvet po tozi na4in, no predpo4itam da oprostjavam neshtata otkolkoto da zadulbavam mnogo.

Samo da vi kaza 4e bjah 50 k otgore predi Korekciosriviuat, a sega sum okolo 10 nazad.

No ne burzam.Shte 4akam do dupka. Vuprosa e e da ne 4akam na greshnata gara!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става
                        Първоначално изпратено от Cohort
                        Pravi ste za purvite dva, osobeno 140 sa dosta zle. Zatova vi pitam, ne mi se iska da se nabutvam na mesta pri koito pri Sofix + 6 i neshto te da imat +1
                        Не е проблем че при Sofix + 6% фонда прави +1%. все пак голяма част /окло 30%-40% /от парите ги държат в кеш друга част са в облигации. Това което не ми харесва е когато Sofix - 2% и фонда пада -2%.
                        Губи се пропорцията някак си:-(

Толкова ли калпави акции избират или менъджерите им реагират неадекватно ??
                        въпросите са риторични
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Маса тъпи парчета има в тоя форум, верно ...
                          Софикс е паднал с 20.6 %, а TR30 със 17.86, а после се оплакваме от фондовете. Колко фонда има, които са паднали толкова? Нищожен брой. Значи добре се справят, това е истината!

Коментар

• Първоначално изпратено от growth
                            Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
                            ДСК са пълен леш, имах малко кинти там, ама вече нямам. Лично аз съм много доволен от Капман-Макс и въпреки че са доста зле от началото на годината, вярвам в бъдещия им прогрес. Агресивни са и това ми допада. Мнението ми не е препоръка за каквото и да било.

... Нека минат поне 5 г. и тогава ще видим кой, кой е!?

Стандарт инвестмънт - може би?
                            ...за международния им фонд ли говорите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Cohort
                              Pravi ste za purvite dva, osobeno 140 sa dosta zle. Zatova vi pitam, ne mi se iska da se nabutvam na mesta pri koito pri Sofix + 6 i neshto te da imat +1
                              Не е проблем че при Sofix + 6% фонда прави +1%. все пак голяма част /окло 30%-40% /от парите ги държат в кеш друга част са в облигации. Това което не ми харесва е когато Sofix - 2% и фонда пада -2%.
                              Губи се пропорцията някак си:-(

Толкова ли калпави акции избират или менъджерите им реагират неадекватно ??
                              Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
                                ДСК са пълен леш, имах малко кинти там, ама вече нямам. Лично аз съм много доволен от Капман-Макс и въпреки че са доста зле от началото на годината, вярвам в бъдещия им прогрес. Агресивни са и това ми допада. Мнението ми не е препоръка за каквото и да било.

... Нека минат поне 5 г. и тогава ще видим кой, кой е!?

Стандарт инвестмънт - може би?

Коментар

Working...
                                X