IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой кой е сред мажоритарите в БГ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Martingale
    Istinskia e Luben Gocev i lubovnicata na Maimuniaka.
    Hehe, lubovnicata na Maimuniaka beshe Lia (deto peeshe v duet s Kondio), a kogato go vzriviha hodeshe s edna sekretarka ot Purva Iztochna Mejdunarodna Banka.
    Vij za Luben Gocev ne znam, ama ako beshe toi, akcioneri shtiaha da sa Madjo i Venci Stefanov, a ne "lubovnicata na Maimuniaka" :-)

Коментар

• Istinskia e Luben Gocev i lubovnicata na Maimuniaka.

Коментар

• E, koito si misli, che Ognyan Donev e istinskia sobstvenik na Sopharma, triabva naistina da ne e dobre.

Коментар

• Честно, търпението не е най-силната ми страна.

Но, хайде, откъде са тръгнали шефовете на Химимпорт, ПИБ, Корпоративна банка, Софарма, от октомври дъвчем КК - кой е той всъщност?

Коментар

• Кой кой е сред мажоритарите в БГ?

Нещо се вдъхнових от сравнителната тема за Доверие и Еврохолд, защото тя изби в сравнение кой мажоритар е по-по-най.

Прави ми впечатление, че за част от компаниите гадаем не само по отчети или купуваме и защото вярваме или не в мажоритарите - нека да има място, в което да говорим кой кой е.

Аз, например, си купих акции на Доверие и защото Огнян Донев влезе там. Вярвам в това, което прави. Това не е препоръка, естествено. Но колегите от форума решиха, че можем да говорим за това кой какво е правил, какъв е, откъде идва, какви са търговските му практики, защо го радва. Ами - нека се осведомим :-) Форумът знае всичко...
          Working...
          X