IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой кой е сред мажоритарите в БГ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dobi
    Не съм Императора :-), ама да се погордея, че по-умни от мен хора ми харесаха темата.
    Та какво стана с Любен Гоцев и любовницата на Маймуняка? :-)
    Нека, верно, да си продължим темата. И понеже погледнах за Алианц и УниКредит - та нещо за тези, които биха могли да са спретнали изсипването?
    Ami dnes me informiraha, che Lia veche imala dete. Jivee na saprujeski nachala s niakav turgovec. Imala si tipichnia za folkzvezdite butikov magazin, kadeto da se zanimava s neshto prez denia.

A Luben Gotcev veche ostaria, no oshte se sabira sus starite hieni ot Hotel Orbita vsiaka nedelia v restaurant Monterrey.
    Mnogo ot horata, koito toi e suzdal sa otdavna murtvi i zabravebi, no tezi koito sa ostanali jivi durjat ikonomicheskata vlast v stranata.

Коментар

• Не съм Императора :-), ама да се погордея, че по-умни от мен хора ми харесаха темата.
      Та какво стана с Любен Гоцев и любовницата на Маймуняка? :-)
      Нека, верно, да си продължим темата. И понеже погледнах за Алианц и УниКредит - та нещо за тези, които биха могли да са спретнали изсипването?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
        otskoro polzvam i APIS osven DAXY za da znam kakvo pravia!
        ustanovih 4e vsustnost NISTO NE ZNAM zastoto v mnogo kompanii ima ofshorki-primer- POLIM i t.n. i niama na4in da se razbere KOY STOI otzad!
        TUK V TOZI FORUM SAMO MOJEM DA SI 4ESHEM EZICITE...NO PUTIA KUM ISTINATA E TRUDEN...

predlagam da niama skrito pokrito v drujestvata na Fondovata borsa!
        NIE MALKITE AKZIONERI NIAMAME RESURSA-DORI I DA ISKAME DA PLATIM I DA DOSTIGNEM DO VAJNA INFORMAZIYA ZA DADENA OFSHORKA.
        ZATOVA I NE INVESTIRAM DRUJESTVA S MNOGO OFSHORKI, LLC-TA I T.N. A KUDE STE INVESTIRATE VIE- RESHENIETO SI E VASHE
        Za POLIM specialno sluha beshe, che Sandokan e vzel 30-tina %.
        http://www.need.bg/r.php?i=32099

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Ей това е суперсмешна книга.Безумно ниски "оценки" дават на богаташите.Посочват участия във фирми ликвидирани от преди десетилетие.
          Знам, много е смешна, но нали целта е да я опровергаем с по-актуална и значима информация. Като прочетох кой колко има - повечето бяха с по 1-2 млн. в лева, естествено и се амислих дали да не отделям по некой лев, че да си подпомогнем капиталистите

Коментар

• Ей това е суперсмешна книга.Безумно ниски "оценки" дават на богаташите.Посочват участия във фирми ликвидирани от преди десетилетие.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
              Първоначално изпратено от dobi
              Вярно, изчезнала е, нямаше я нещо.

Та моята идея, която пуснах и в линка за Доверие и Евро-холдинги е...там е още, да не ви досаждам, но наистина си мисля, че ще е полезно някой да знае, че форумът гледа :-)
              Доби, темата ти е супер!!!
              Актуална и перспективна
              дано да се развие, както трябва

Давай, братко, отвчера обещаваш да допринесеш с видено и чуто :-) Аз пък се ядосвам, че за всичките първи по пазарна капитализация пише в първия том на Богатите българи, а го дадох за временно прочитане. Е, там пишеше, че основателите на ТИМ имали общо 10 млн. лв. лично богатство или някаква такава смешна сметка. Как са тюлени и даже дати, ама ще я намеря, беше се потрудил Григор Лилов. Може и да не е вярно съвсем, но поне има някакви насоки - като например имена на фирми. Все някой е работил в някоя или съседът му - България е село. И хубаво да знаеш, даже и HRски смисъл има. Аз съм попадал на такива сайтове за най-лошите работодатели в България. И винаги съм си мислил, че ако съм такъв и това си виси свободно в интернет, справедливостта на пазара ще ме удари по гадната антисоциална глава и цената на акцийките ми отиде. Но все пак сме България :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
                Вярно, изчезнала е, нямаше я нещо.

Та моята идея, която пуснах и в линка за Доверие и Евро-холдинги е...там е още, да не ви досаждам, но наистина си мисля, че ще е полезно някой да знае, че форумът гледа :-)
                Доби, темата ти е супер!!!
                Актуална и перспективна
                дано да се развие, както трябва
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                  E, koito si misli, che Ognyan Donev e istinskia sobstvenik na Sopharma, triabva naistina da ne e dobre.
                  а знае ли се на другите кои са истинските собственици?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                    otskoro polzvam i APIS osven DAXY za da znam kakvo pravia!
                    ustanovih 4e vsustnost NISTO NE ZNAM zastoto v mnogo kompanii ima ofshorki-primer- POLIM i t.n. i niama na4in da se razbere KOY STOI otzad!
                    TUK V TOZI FORUM SAMO MOJEM DA SI 4ESHEM EZICITE...NO PUTIA KUM ISTINATA E TRUDEN...

NIE MALKITE AKZIONERI NIAMAME RESURSA-DORI I DA ISKAME DA PLATIM I DA DOSTIGNEM DO VAJNA INFORMAZIYA ZA DADENA OFSHORKA.
                    ZATOVA I NE INVESTIRAM DRUJESTVA S MNOGO OFSHORKI, LLC-TA I T.N. A KUDE STE INVESTIRATE VIE- RESHENIETO SI E VASHE
                    май ще се надяваме на корпоративния кодекс

Коментар

• otskoro polzvam i APIS osven DAXY za da znam kakvo pravia!

Коментар

• Немога да твърдя, че съм изчерпателен.
                        За Цецо /корпоративна банка/ знам, че е юнака дето щипна 1 000 000 USD от БНБ, като ги плати на БНБ във фалирала банка, а "Фина С" си получи левовата равностойност и ги плати в сметката при фалиралата и купена от БНБ за 1 долар "Банка земеделскикредит". Както се сещате БНБ, БНБ издуха супата.
                        Може това да е на Цецо първия милион.

Коментар

• МОЛЯ АДМИНА ДА НЕ МИ КРИЕ ТЕМАТА, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Коментар

• Ами добре - гледам статистиката - само 526 души са кликнали да я видят и нищо...
                            Е затова гражданското ни и инвестиционно общество е на този хал. Не съм настроен революционно, но почвам да ви попреписвам книгата за най-богатите българи, а вие ще отговаряте с "да" или "не". Става ли?

Книгата започва с Август Мичев - втората де? Къде е той сега?

14 фирми, бивш главен мениджър на военно министерство, условна присъда за митнически нарушения...Не знам мажоритар ли е някъде?

Коментар

• Вярно, изчезнала е, нямаше я нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                                Първоначално изпратено от Martingale
                                Istinskia e Luben Gocev i lubovnicata na Maimuniaka.
                                Hehe, lubovnicata na Maimuniaka beshe Lia (deto peeshe v duet s Kondio), a kogato go vzriviha hodeshe s edna sekretarka ot Purva Iztochna Mejdunarodna Banka.
                                Vij za Luben Gocev ne znam, ama ako beshe toi, akcioneri shtiaha da sa Madjo i Venci Stefanov, a ne "lubovnicata na Maimuniaka" :-)
                                Mnogo dobre Equity,mnogo dobre

Коментар

Working...
                                X