Мисля че може да ги изтеглиш накуп при пенсиониране или изтичане на срока за който си сключил договора (дано не бъркам със застраховка живот, но мисля и при двете има опцията) та при пенсиониране или друг момент може да решиш да изтеглиш натрупаната сума, с удръжки - 7 % май са сега. Аз влагам много малко в това, но все пак е нещо - а и след 20 години може да се е натрупало нещо. Хубавото е че върху сумата пестиш 10 % данък общ доход от догодина, досега към 24 % - нали не се облага тази сума.
Един вид още един изстрел в тъмното за след 20 години
Пък може да изкарат и доходност някаква другите фондове - Алианц официално ги отписвам от приемливите варианти - не само заради днес, по принцип - обслужването, доходността, мениджмънта - тези не кефят.
А кой ме би да им ставам клиент ?!?! А да... девойчето което предлагаше услугите им... Понякога трябва да се мисли не само с едната глава и да се чете
Един вид още един изстрел в тъмното за след 20 години
Пък може да изкарат и доходност някаква другите фондове - Алианц официално ги отписвам от приемливите варианти - не само заради днес, по принцип - обслужването, доходността, мениджмънта - тези не кефят.
А кой ме би да им ставам клиент ?!?! А да... девойчето което предлагаше услугите им... Понякога трябва да се мисли не само с едната глава и да се чете
Коментар