IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд на годината - Елана :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sepico
    Доходността не е най-важна при подобна инвестиция, сигурността също е от значение, ако гонех само доходност, щях сам да си търгувам, така че гледайте си вашите доходности и не се бъркайте в работата на фондовете, щото явно не я разбирате достатъчно...
    С това изказване вероятността да сте именно от мениджмънта на Елана достига 99.9%. Едва ли разбиращ достатъчно ще хвали точно тези фондове....

Коментар

Доходността не е най-важна при подобна инвестиция, сигурността също е от значение, ако гонех само доходност, щях сам да си търгувам, така че гледайте си вашите доходности и не се бъркайте в работата на фондовете, щото явно не я разбирате достатъчно...
      Чудно кое е по важното от доходността на парите ? Личните симпатии ?

Не ги разбираме достатъчно, със сигурност. Но и децата могат да смятат, че ако беше внесъл паричките си в друг фонд - примерно Капман, Юг маркет, вече щеше да си много повече на плюс или щеше да имаш повече ПАРИ. Или по друг начин казано - по добрия професионалист е този, който е реализирал по добра доходност за клиентите си.

Това го знае всяко дете

Поздрави !

Коментар

• Доходността не е най-важна при подобна инвестиция, сигурността също е от значение, ако гонех само доходност, щях сам да си търгувам, така че гледайте си вашите доходности и не се бъркайте в работата на фондовете, щото явно не я разбирате достатъчно...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          И кой от фондовете на Елана е "Фонд на годината"?
          toia za koito Kolchev e sharil nai-mnogo pari razbira se

Коментар

• И кой от фондовете на Елана е "Фонд на годината"?
            Life won't wait for you.

Коментар

Аз лично съм клиент на фондовете и съм изключително доволен от мениджмънта, така че не виждам проблем.... вие да му мислите...
              И в какво се изразява твоето задоволство от елана? От доходността ли? Лузър! Стой си в елана. Аз ако искам да направя такава доходност ще си открия депозит в някоя банка. Поне 5те % доходност са ми гарантирани! Хахахахаха

Коментар

• От поучителния Ви тон изключително по позиции, по които Елана е маркетмейкър прозира по-скоро принадлежността Ви към този мениджмънт /вероятност 95%/....Все пак оставям малка вероятност и да сте клиент /човек не трябва да изключва напълно възможните варианти/ и няма нищо лошо да сте доволен, нека са щастливи и доволни хората, от това по-хубаво няма.....Пътищата към успеха са винаги повече от един, всеки си преценява...

Коментар

• Аз лично съм клиент на фондовете и съм изключително доволен от мениджмънта, така че не виждам проблем.... вие да му мислите...

Коментар

• Еми радвайте се на тиквения медал, г-н Сепико. То клиентите Ви показаха какво мислят за мениджмънта....

Коментар

• Фактът си е факт, признанието не се дава току-така... Което иде да потвърди, че повечето от Вас сте доста неориентирани...

Коментар

• Все още не смятам, че Елана са фонда на годината. Други далеч по-добри управляващи дружества се представиха и представят много по-добре. Съжалявам, "Инвестиции с традиции", но не се получиха традициите този път. Сори.

Коментар

• Голем смех....
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Israha ni se v ustata.

Коментар

• Елана Фонд Мениджмънт - мениджмънт на годината според в-к"Банкер".
                              А същият този мениджмънт бе сравнил българските фондове с Лайфчойс и Югоагент......Гениално.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bai Tosho
                                Елана не са натискали цените надолу, от тяхна страна разпродажби нямаше
                                Това е откровена лъжа! Имаше изсипвания по много позиции (повечето бяха Капмански), обаче има една поговорка: Който копае гроб другиму, сам пада в него.
                                Бате, ти по тая логика ще запалиш Пощенска банка утре, бе! Знаеш ли как работи капиталовия пазар?
                                The SKY is no longer the limit!

Коментар

Working...
                                X