IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сега ли е моментът?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• amstelex,
    не е сега моментът за фондове в акции - като мине SOFIX 1980(нагоре) тогава ще е (което може да стане след месец ама може и след 5 месеца, кой знае....)

сега може в нискорискови фондове БЕЗ акции да се набуташ, ако искаш толкоз да инвестираш/харчиш
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от ogyn
      о
      това са Бенчмарк фонд2 и Капман макс
      особено много ми харесва структурата на портфейла на Бенча и ако аз трябваше да вложа пари във фонд точно в този момент бих избрал него

мнението не е препоръка
      Mmm v Bencha puk kakvo tochno te privlicha....
      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• относно корекцията, на дали някой може да каже кога ще се случи тя и дали изобщо в близко бъдеще
        истина е, че напоследък много се спекулира с тази тема, излизат разни статии в пресата, тук във форума има поне 5 теми, в които тя се дискутира и тн
        според мен просто се правят опити за евтини трикове с цел манипулиране на пазара, но това е една друга тема
        вярно е, че има много надути компании на нашата борса, но пък има и много качествени такива, които са дори подценени(това се видя особено, от последните отчети), а и с големи перспективи за растеж
        относно фондовете и диверсификацията - всичко зависи от това с какви суми разполагаш и смяташ да вложиш
        не съм им особен почитател лично аз, но има 2 фонда, чиито портфейли ми допадат
        това са Бенчмарк фонд2 и Капман макс
        особено много ми харесва структурата на портфейла на Бенча и ако аз трябваше да вложа пари във фонд точно в този момент бих избрал него

мнението не е препоръка

Коментар

• Re: Сега ли е моментът?

[quote="amstelex"] А тия дето управляват Капман или са някакви гадатели/ки или някви супер харатни личности-какво ще кажете?
          та да обобщя....quote]

Ili sa prosto super haratni gadatelni insideri...
          NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Сега ли е моментЪТ се пише

Коментар

• Сега не е момента да питаш сега ли е момента.

Коментар

• Re: Сега ли е момента?

Първоначално изпратено от amstelex
                Как мислите, хора...сега ли е момента да се вкарат малко пари във взаимен фонд или трябва да се изчака малко? Последните месеци някои фондове реализират редовно 5-10% печалба, но в последните 2 седмици се наблюдава леко затишие...Очакват ли се нови IPO-та скоро? Кога ги виждате тези корекции на фондовия пазар, за които толкова много се говори?
                Бихте ли направили също така коментар относно диверсификацията на инвестициите...Например инвестиране на парите в 2-3, че и повече фонда съответно във техните балансирани и високо рискови фондове би ли довело да някакъв желан резултат? А тия дето управляват Капман или са някакви гадатели/ки или някви супер харатни личности-какво ще кажете?
                та да обобщя...да инвестира или да не инвестирам...
                Корекцията е сега...изчакай другата седмица като тръгне нагоре...

Коментар

• Сега ли е моментът?

Как мислите, хора...сега ли е моментът да се вкарат малко пари във взаимен фонд или трябва да се изчака малко? Последните месеци някои фондове реализират редовно 5-10% печалба, но в последните 2 седмици се наблюдава леко затишие...Очакват ли се нови IPO-та скоро? Кога ги виждате тези корекции на фондовия пазар, за които толкова много се говори?
                  Бихте ли направили също така коментар относно диверсификацията на инвестициите...Например инвестиране на парите в 2-3, че и повече фонда съответно във техните балансирани и високо рискови фондове би ли довело да някакъв желан резултат? А тия дето управляват Капман или са някакви гадатели/ки или някви супер харатни личности-какво ще кажете?
                  та да обобщя...да инвестирам или да не инвестирам...
                Working...
                X