IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиране на малка сума ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala
    Импе,какво стана с плантациите!!!
    Плантацията веч скъпа като за 600 кинта налични... аз чудя дали да не избягам част от маковиците си и да си купя още Заложни...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако си купиш...може в най-скоро време и 100% да направиш на тази сума.Да ме извиняват неверниците

Коментар

• Първоначално изпратено от asterix.4
        Ами до нова година ако мога да направя 20% от сумата мисля, че ще е успех
        може и да можеш,но ако пазара обърне,може и да загубиш!никой не знае,но е добре,че започваш!успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
          Първоначално изпратено от asterix.4
          Първоначално изпратено от BankOfLame
          Не знам дали ще инвестираш 600лв. просто защото толкова можеш да отделиш или за да 'опипаш почвата', но и в двата случая си сбъркала сумата поне с една нула.
          Какво имаш предвид???Ако имам в наличие само толкова средства, защо да съм збъркал.Пък и на мен мисълта ми е малко по-малко да я увеличавам тая сума и да стане с още една 0-ла.
          PS. не искам да споря ама просто ми обясни(за първи път мисля да влагам пари и не съм много на вътре в нещата), като инвестирам по-малко и очаквам печалба по-малко, на като за начало все е нещо - все трябва да се започне от някаде дори и толкова
          На тази сума каква доходност трябва да направиш за да ти оправдае изгубеното време и нерви?
          Ако алтернативата ти е да си купиш GSM, тогава съм съгласен!
          Ами до нова година ако мога да направя 20% от сумата мисля, че ще е успех

Коментар

• Първоначално изпратено от asterix.4
            Първоначално изпратено от BankOfLame
            Не знам дали ще инвестираш 600лв. просто защото толкова можеш да отделиш или за да 'опипаш почвата', но и в двата случая си сбъркала сумата поне с една нула.
            Какво имаш предвид???Ако имам в наличие само толкова средства, защо да съм збъркал.Пък и на мен мисълта ми е малко по-малко да я увеличавам тая сума и да стане с още една 0-ла.
            PS. не искам да споря ама просто ми обясни(за първи път мисля да влагам пари и не съм много на вътре в нещата), като инвестирам по-малко и очаквам печалба по-малко, на като за начало все е нещо - все трябва да се започне от някаде дори и толкова
            На тази сума каква доходност трябва да направиш за да ти оправдае изгубеното време и нерви?
            Ако алтернативата ти е да си купиш GSM, тогава съм съгласен!
            --

Коментар

• Импе,какво стана с плантациите!!!

Коментар

• 100 акции на СОФКОМ. Поне ще си осигуриш 70 кинта дивидент другото лято... Мани ги идиотските фондове.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Другият вариант е с тези пари да си купиш модерен GSM )

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame

Коментар

• Не знам дали ще инвестираш 600лв. просто защото толкова можеш да отделиш или за да 'опипаш почвата', но и в двата случая си сбъркала сумата поне с една нула.
                      --

Коментар

• Бива

Коментар

• Инвестиране на малка сума ?

Здравейте, искам да ви попитам за мнение, тъи като не съм много опитен в инвестирането на пари.Искам да вложа някаква сума от порядъка на 600-800 лв. в някои по рисков фонд.... та мисълта ми е дали има смисъл в инвестирането на такава сума и дали може да слагам допълнително пари в портофейла си всеки месец и така бавно-бавно да ги увеличавам.
                        Working...
                        X