Първоначално изпратено от kefala
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиране на малка сума ?
Collapse
X
-
besen
Ако си купиш...може в най-скоро време и 100% да направиш на тази сума.Да ме извиняват неверниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от asterix.4Първоначално изпратено от BankOfLameНе знам дали ще инвестираш 600лв. просто защото толкова можеш да отделиш или за да 'опипаш почвата', но и в двата случая си сбъркала сумата поне с една нула.
PS. не искам да споря ама просто ми обясни(за първи път мисля да влагам пари и не съм много на вътре в нещата), като инвестирам по-малко и очаквам печалба по-малко, на като за начало все е нещо - все трябва да се започне от някаде дори и толкова
Ако алтернативата ти е да си купиш GSM, тогава съм съгласен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от asterix.4Първоначално изпратено от BankOfLameНе знам дали ще инвестираш 600лв. просто защото толкова можеш да отделиш или за да 'опипаш почвата', но и в двата случая си сбъркала сумата поне с една нула.
PS. не искам да споря ама просто ми обясни(за първи път мисля да влагам пари и не съм много на вътре в нещата), като инвестирам по-малко и очаквам печалба по-малко, на като за начало все е нещо - все трябва да се започне от някаде дори и толкова
Ако алтернативата ти е да си купиш GSM, тогава съм съгласен!--
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameНе знам дали ще инвестираш 600лв. просто защото толкова можеш да отделиш или за да 'опипаш почвата', но и в двата случая си сбъркала сумата поне с една нула.
Коментар
-
Инвестиране на малка сума ?
Здравейте, искам да ви попитам за мнение, тъи като не съм много опитен в инвестирането на пари.Искам да вложа някаква сума от порядъка на 600-800 лв. в някои по рисков фонд.... та мисълта ми е дали има смисъл в инвестирането на такава сума и дали може да слагам допълнително пари в портофейла си всеки месец и така бавно-бавно да ги увеличавам.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар