IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверителни фондове ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: доверителни фондове ???????????

Първоначално изпратено от pesho777
    Наскоро получих значителна сума пари и вапроса ми колкото и тъпо да ви провучи доколко е защитена инвестицията ми в тези фондове и заслужава ли си риска спрямо инвестиция примерно в недвижими имоти и още вазножно ли е тези фондове в един момент да се окажат пирамиди
    Ако може даите ми съвет в кои фонд да инвестирам.
    Предварително ви благодаря и се извинявам за тапите вапроси.
    ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Има вече много постинги на тази тема, моля Ви, не се повтаряйте и първо прочетете малко.
      Освен всичко друго, хората с възможности би трябвало да се научат да си плащат за съвети и да разберат, че понятия като "безплатен обяд" и "любов" няма, те бяха измислени от комунистите , а за всичко се плаща.

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...=desc&start=30
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• По-точно: не епитет,а метафора, като например: "империя на злото" (Русия), "маяк на всободата" (Ющенко).
        Какво точно разбирате под "пирамиди"???
        Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Re: доверителни фондове ???????????

Първоначално изпратено от pesho777
          вазножно ли е тези фондове в един момент да се окажат пирамиди
          .
          Моля обяснете какво искате да кажете с епитета "пирамиди".
          Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Доверителни фондове ?

Наскоро получих значителна сума пари и вапроса ми колкото и тъпо да ви провучи доколко е защитена инвестицията ми в тези фондове и заслужава ли си риска спрямо инвестиция примерно в недвижими имоти и още вазножно ли е тези фондове в един момент да се окажат пирамиди
            Ако може даите ми съвет в кои фонд да инвестирам.
            Предварително ви благодаря и се извинявам за тапите вапроси.
          Working...
          X