IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверителни фондове ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе най-добре си е в собствен бизнес. Собственик на самосвал КАМАЗ, като ЕТ, изкарва средно месечно м/у 6 и 8 хил. месечно. А същия самосвал можеш спокойно го купи за 15-18 хил. лв. Проблема и че не всички сме учили и за шофьори. Не е много по-високо от бакалавърска степен, в който и да е Университет. Но все пак си е професионална компетентност.
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Re: Доверителни фондове ?

Първоначално изпратено от pesho777
      Наскоро получих значителна сума пари и вапроса ми колкото и тъпо да ви провучи доколко е защитена инвестицията ми в тези фондове и заслужава ли си риска спрямо инвестиция примерно в недвижими имоти и още вазножно ли е тези фондове в един момент да се окажат пирамиди
      Ако може даите ми съвет в кои фонд да инвестирам.
      Предварително ви благодаря и се извинявам за тапите вапроси.
      Моят съвет: Инвестирaй в различни неща, а не само във взаймни фондове. Примерно 30% депозити в банки, 40% фондове, 30% в акциите на BGTR30

Като в примера се получават точно по 1% за позиция в BGTR30

Коментар

• Определено

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
          investiciq ot
          10000 lv v capman max
          10000 lv na Адванс Инвест
          10000 lv na OBB premium
          kak vi se vigda v tozi moment /do kraq na sedmicata/ i bi li imala dobri rezultati do kraq na godinata
          Е, по-добре е от един апартамент 50К евро, за 300 лв. наем на месец.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• investiciq ot
            10000 lv v capman max
            10000 lv na Адванс Инвест
            10000 lv na OBB premium
            kak vi se vigda v tozi moment /do kraq na sedmicata/ i bi li imala dobri rezultati do kraq na godinata

Коментар

• tc ctc

Коментар

• Според мен това е форум за инвестиции и пари, форуми за поети и мечтатели би трябвало да се търсят на други места, но знае ли човек къде и какво може да срещне.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Парите могат да купят :

Леглото , но не съня ;
                  Храната , но не апетита;
                  Лукса , но не красотата;
                  Една къща , но не един дом;
                  Лекарството , но не здравето;
                  Съжителството, но не любовта;
                  Разпятието , но не вярата ;
                  Развлечението , но не щастието;
                  Смъртта , но не и живота ;
                  По-луксозно място в гробищата ,
                  Но не и на небето.

П.П. Не знам кой го казал за първи път.

Коментар

• Re: Отмина времето на пирамидите

Първоначално изпратено от Edelweis
                    Първо да поясня, не смесвайте понятията Любов и Обяд.
                    Не бъркайте чувствата с търговско-комерсиалните си интереси.
                    Любовта, чувствата, взаимоотношенията между хората се заслужават, те нямат цена, те не купуват.
                    И недейте да обвинявате комунистите, защото ако не беше бай Тошо на власт, едва ли много от нас щяха да оцелеят и да доживеят до днешно време.
                    Недейте да хвалите капитализма, защото като гледам в световен мащаб импеалистите на са цвете за мирисане.
                    С пари не се живее.
                    Има много по-висши ценности.
                    Колега, я дай едно по едно, степенувай ги и ни разкажи повече за тези ценности, че май на мен някои неща почват да ми се губят.
                    Аз от баба си, лека и пръст, знам едно: Като свършат хляба и солта в едно семейство, тогава изчезва и любовта.
                    А ми напомни и за вица, дето руснака накрая обясняваше на слугата си, че не всичко на тоя свят е пари.

"Любовта ще спаси света!" Амин.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Re: Отмина времето на пирамидите

Първоначално изпратено от Edelweis
                      С пари не се живее.
                      и кои са те в този свят!

Коментар

• Отмина времето на пирамидите

Първо да поясня, не смесвайте понятията Любов и Обяд.
                        Не бъркайте чувствата с търговско-комерсиалните си интереси.
                        Любовта, чувствата, взаимоотношенията между хората се заслужават, те нямат цена, те не купуват.
                        И недейте да обвинявате комунистите, защото ако не беше бай Тошо на власт, едва ли много от нас щяха да оцелеят и да доживеят до днешно време.
                        Недейте да хвалите капитализма, защото като гледам в световен мащаб импеалистите на са цвете за мирисане.
                        С пари не се живее.
                        Човекът е човек, когато е на път!

Коментар

под пирамида имах предвид някои фонд да ми отмАкне парите защото доходност от 80% годишно ми се вижда много подозрителна и не исках сАвети в кои фонд да инвестирам а просто питах дали си заслужава да се купуват акции или апартамент
                          1. теб к'во те кара да си мислиш че не е високорисково да си купиш апартамент дори? Като почнеш от рисковете по сделката и стигнеш до ликвидноста му в случай на необходимост...
                          2. мнение от форум ако чакаш - най-добре си купи кола!

...нищо не е препоръка, ей!
                          и тоз коментар е без препоръка

Коментар

под пирамида имах предвид някои фонд да ми отмакне парите защото доходност от 80% годишно ми се вижда много подозрителна и не исках савети в кои фонд да инвестирам а просто питах дали си заслужава да се купуват акции или апартамент
                            доходност от 80 % ти се вижда подозрителна?браво,обаче погледни как се развива пазара,какво движение имат индексите или отделни позиции и тогава питай!между другото тази информация е в този сайт,същият,в който си се регистрирал.....

Коментар

• под пирамида имах предвид някои фонд да ми отмакне парите защото доходност от 80% годишно ми се вижда много подозрителна и не исках савети в кои фонд да инвестирам а просто питах дали си заслужава да се купуват акции или апартамент

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                                Има вече много постинги на тази тема, моля Ви, не се повтаряйте и първо прочетете малко.
                                Освен всичко друго, хората с възможности би трябвало да се научат да си плащат за съвети и да разберат, че понятия като "безплатен обяд" и "любов" няма, те бяха измислени от комунистите , а за всичко се плаща.

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...ostorder=desc&
                                start=30
                                -и понятие "безопасен секс "няма!

Коментар

Working...
                                X