А бе най-добре си е в собствен бизнес. Собственик на самосвал КАМАЗ, като ЕТ, изкарва средно месечно м/у 6 и 8 хил. месечно. А същия самосвал можеш спокойно го купи за 15-18 хил. лв. Проблема и че не всички сме учили и за шофьори. Не е много по-високо от бакалавърска степен, в който и да е Университет. Но все пак си е професионална компетентност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверителни фондове ?
Collapse
X
-
Re: Доверителни фондове ?
Първоначално изпратено от pesho777Наскоро получих значителна сума пари и вапроса ми колкото и тъпо да ви провучи доколко е защитена инвестицията ми в тези фондове и заслужава ли си риска спрямо инвестиция примерно в недвижими имоти и още вазножно ли е тези фондове в един момент да се окажат пирамиди
Ако може даите ми съвет в кои фонд да инвестирам.
Предварително ви благодаря и се извинявам за тапите вапроси.
Като в примера се получават точно по 1% за позиция в BGTR30
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777investiciq ot
10000 lv v capman max
10000 lv na Адванс Инвест
10000 lv na OBB premium
kak vi se vigda v tozi moment /do kraq na sedmicata/ i bi li imala dobri rezultati do kraq na godinatahttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Парите могат да купят :
Леглото , но не съня ;
Храната , но не апетита;
Лукса , но не красотата;
Една къща , но не един дом;
Лекарството , но не здравето;
Съжителството, но не любовта;
Разпятието , но не вярата ;
Развлечението , но не щастието;
Смъртта , но не и живота ;
По-луксозно място в гробищата ,
Но не и на небето.
П.П. Не знам кой го казал за първи път.
Коментар
-
Re: Отмина времето на пирамидите
Първоначално изпратено от EdelweisПърво да поясня, не смесвайте понятията Любов и Обяд.
Не бъркайте чувствата с търговско-комерсиалните си интереси.
Любовта, чувствата, взаимоотношенията между хората се заслужават, те нямат цена, те не купуват.
И недейте да обвинявате комунистите, защото ако не беше бай Тошо на власт, едва ли много от нас щяха да оцелеят и да доживеят до днешно време.
Недейте да хвалите капитализма, защото като гледам в световен мащаб импеалистите на са цвете за мирисане.
С пари не се живее.
Има много по-висши ценности.
Аз от баба си, лека и пръст, знам едно: Като свършат хляба и солта в едно семейство, тогава изчезва и любовта.
А ми напомни и за вица, дето руснака накрая обясняваше на слугата си, че не всичко на тоя свят е пари.
"Любовта ще спаси света!" Амин.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Отмина времето на пирамидите
Първо да поясня, не смесвайте понятията Любов и Обяд.
Не бъркайте чувствата с търговско-комерсиалните си интереси.
Любовта, чувствата, взаимоотношенията между хората се заслужават, те нямат цена, те не купуват.
И недейте да обвинявате комунистите, защото ако не беше бай Тошо на власт, едва ли много от нас щяха да оцелеят и да доживеят до днешно време.
Недейте да хвалите капитализма, защото като гледам в световен мащаб импеалистите на са цвете за мирисане.
С пари не се живее.
Има много по-висши ценности.Човекът е човек, когато е на път!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777под пирамида имах предвид някои фонд да ми отмАкне парите защото доходност от 80% годишно ми се вижда много подозрителна и не исках сАвети в кои фонд да инвестирам а просто питах дали си заслужава да се купуват акции или апартамент
2. мнение от форум ако чакаш - най-добре си купи кола!
...нищо не е препоръка, ей!и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777под пирамида имах предвид някои фонд да ми отмакне парите защото доходност от 80% годишно ми се вижда много подозрителна и не исках савети в кои фонд да инвестирам а просто питах дали си заслужава да се купуват акции или апартамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от AleeИма вече много постинги на тази тема, моля Ви, не се повтаряйте и първо прочетете малко.
Освен всичко друго, хората с възможности би трябвало да се научат да си плащат за съвети и да разберат, че понятия като "безплатен обяд" и "любов" няма, те бяха измислени от комунистите , а за всичко се плаща.
http://forum.investor.bg/viewtopic.p...ostorder=desc&
start=30
Коментар
Коментар