If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе най-добре си е в собствен бизнес. Собственик на самосвал КАМАЗ, като ЕТ, изкарва средно месечно м/у 6 и 8 хил. месечно. А същия самосвал можеш спокойно го купи за 15-18 хил. лв. Проблема и че не всички сме учили и за шофьори. Не е много по-високо от бакалавърска степен, в който и да е Университет. Но все пак си е професионална компетентност.
nqma problem i kran 6te kupq ti samo nameri rabota i ka4estven kranist i 6te delim ako iska6
predlojenieto e seriozno
Днес попаднах на един сайт fondovete.com, който покрива 84 фонда в БГ! има сравнителни графики, инфо и прочие шарении без излишни реклами (за сега). Може да е полезен на начинаещите!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
А бе най-добре си е в собствен бизнес. Собственик на самосвал КАМАЗ, като ЕТ, изкарва средно месечно м/у 6 и 8 хил. месечно. А същия самосвал можеш спокойно го купи за 15-18 хил. лв. Проблема и че не всички сме учили и за шофьори. Не е много по-високо от бакалавърска степен, в който и да е Университет. Но все пак си е професионална компетентност.
Съвета с КАМАЗа много ми хареса ) Направо е прекрасен! [/img]
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
ami iskam savet koi fond ima nai prespektiven potfeil toest koi 6te mi nosi nai dobra dohodnost v blizko bade6te
ех,ако някой знаеше със сигурност щеше да ти каже!помисли си какъв риск искаш да поемеш и сам си вземи решение.има достатъчно фондове за всеки тип инвеститор-високодоходни,нискорискови и балансирани....тук повечето хора играем с акции,така че поемаме повече рискове и съответно понякога правим добри печалби!и си помисли-все пак това е интернет форум,можеш ли да разчиташ изцяло на съвети в такава медия?ако си неуверен,потърси професионалист!желая ти успех!
Тази тема е обсъждана вече стотици пъти през изминалата година. Нямаш нужда от повече съвети, просто е време вече сам да поемеш някои рискове и отговорности
точно така!всички,които пишат тук участват на пазара,така че какъв друг съвет искаш?
Тази тема е обсъждана вече стотици пъти през изминалата година. Нямаш нужда от повече съвети, просто е време вече сам да поемеш някои рискове и отговорности
Първоначално изпратено от pesho777
imam si kola kolega imam i biznes koito nqma nu6da ot pove4e sredstva na tozi etap prosto lihva ot depozit 5% mi se vigda malka re6il sam da investriram vav fondove i iskam va6eto mnenie dali e razumno da se investira v tozi moment v tezi tri fonda ako imate predlogeniq za drugi fondove koito sa po prespektivni sega 4akam mnenieto vi .
blagodarq predvaritelno
imam si kola kolega imam i biznes koito nqma nu6da ot pove4e sredstva na tozi etap prosto lihva ot depozit 5% mi se vigda malka re6il sam da investriram vav fondove i iskam va6eto mnenie dali e razumno da se investira v tozi moment v tezi tri fonda ako imate predlogeniq za drugi fondove koito sa po prespektivni sega 4akam mnenieto vi .
blagodarq predvaritelno
investiciq ot
10000 lv v capman max
10000 lv na Адванс Инвест
10000 lv na OBB premium
kak vi se vigda v tozi moment /do kraq na sedmicata/ i bi li imala dobri rezultati do kraq na godinata
комбинацията не е лоша за човек който няма свободно време
Коментар