If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nevermind, да ти кажа бех забелезъл нещо, като стана дума за собственика веднъж, преди неколко отчета беше пуснал отчета за холдинга с печалба 18тина милиона /ако не бъркам нещо, щото така съм запомнил/ а акциите варвяха тогава по нема и 2 лева народа се подлъга, тук там купуваха после печалбата изчезна незнам ама не е убаво така
ne e, nikak ne e! no Plimeri e zlatnata kokoshka na sobstvenika i edna eventualna razdqla s neq shte mu e mnogo skupa!
shte mi se da vqrvam, 4e shte ima kakvo da vidim i nie, a dotogava da go nare4eme po 4ujdomu - "buy and hold"!
disciplina, zdravi nervi i turpenie! Geduld bringt Rosen!!!
suglasen sum, da za sobstvenika! no li4no az smqtam, 4e ima oshte mnogo kakvo da pokaje!
i nezavisimo ot sobstvenika, ve4e se opitva da go pokazva.
za sobstvenika bih dobavil: moje da e vsi4ko, no si znae rabotata i ponqkoga pipa dobre. zanapred shte mu se nalaga da pipa vse po-dobre!!!
pri4inite ne e neobhodimo da razqsnqvam.
Живеем в много интересно време , което може би няма да се повтори в бъдещето.
Живота ще наложи на някои мажоритари да преосмислят подхода към бизнеса си.
Ще осъзнаят , че могат да спечелят повече , когато покажат истинските резултати.
Корпоратиния данък е добро начало.
Но за това трябва и нашата борса да се развие и дал бог повече положителни примери /КАО,МОНБАТ/
най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
като става въпрос за подценени - какво ще кажете за Синергоня? добър фундамент, ама нещо мениджмънта не му дреме за нас)
подценено е дружеството, ама както каза някой по - надолу (преди разводняването на хубавата тема с авсралийско - новозенландските модни тенденции) - едно е реалната стойност, друго е пазарната нагласа!
nevermind, да ти кажа бех забелезъл нещо, като стана дума за собственика веднъж, преди неколко отчета беше пуснал отчета за холдинга с печалба 18тина милиона /ако не бъркам нещо, щото така съм запомнил/ а акциите варвяха тогава по нема и 2 лева народа се подлъга, тук там купуваха после печалбата изчезна незнам ама не е убаво така
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Слънчев вятър
Vetre Wink ne znam ti kakvo mislish, no az naistina s4itam Polimeri za dosta podceneno! SmileSmile tova e vse pak li4no mnenie
с оглед на добрия собственик мисла че човек требва да е много внимателен с оценката
suglasen sum, da za sobstvenika! no li4no az smqtam, 4e ima oshte mnogo kakvo da pokaje!
i nezavisimo ot sobstvenika, ve4e se opitva da go pokazva.
za sobstvenika bih dobavil: moje da e vsi4ko, no si znae rabotata i ponqkoga pipa dobre. zanapred shte mu se nalaga da pipa vse po-dobre!!!
pri4inite ne e neobhodimo da razqsnqvam.
ax da.... i v tozi duh: smeq da tvurdq, 4e i pri ELMA shte ima dobro razvitie. oshte nqkoi italianci, ako se poogledat kum BG i moje i na ELAM dosta rabota da suzdadat.
pak ti kazvam, li4no mnenie! no opredeleno vqrvam, 4e samo dobriat management moje da vdigne cenata pone s 50% i na dvete NBanovi sobstvenosti! abe te managementa dobria si go imat i vseki go znae, no malko pove4e prozra4nost v upravlenieto i ot4etite shte sa ot polza i za drujestvata i za razvitieto im na BFB!
btw. GAZ, SKELN i CHIMa na TIM, kakto i EURINS i EUBG!
..но ако смяташ да инвестираш сериозно и по-дългосрочно не ми говори за всеобщо мнение.
имам напредвид, че хората си гледат каквото им се нахареса иначе я си имам едно големо куче, което ги нанюхва акциите забелезъл съм че е по-вероятно да уцели отколкото обратната от 100 случая некъде към 62 уцелва, затва го питам, че по-лесно така и фърлям капитала, тя мойта е лесна но понекога сметам с големата елка викам си да го провера да не ме подметне общо взето се държи културно майтапа се бе човек, естествено че требва да се гледа дали счетоводната е отрицателна и колко е п/е.. просто при девин нещата са яки
Vetre Wink ne znam ti kakvo mislish, no az naistina s4itam Polimeri za dosta podceneno! SmileSmile tova e vse pak li4no mnenie
с оглед на добрия собственик мисла че човек требва да е много внимателен с оценката
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Боримечката
само ми кажи как имаш наглостта да се наричаш българин, а да наричаш Родината си Булгаристан ...
то бива, то може, ама ...
nali ti kazah po-dolu, 4e si plitkoumen!?
predi malko sam si go dokaza!
bez komentar pove4e, 4e i bez tova prekaleno golqma 4est ti napravih.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vetre ne znam ti kakvo mislish, no az naistina s4itam Polimeri za dosta podceneno! tova e vse pak li4no mnenie
pana_bg, да ти призная нещо ме съмнява, че девин дано се одържи като као дано да му е останал некакъв резерв за надценка
BankOfLame, всеобщо битува мнението че на растящ пазар не требвало да се гледа много п/е , а за p/b и дума да не става
недейте си трошете клавиатурите излишно ами кажете едно подценено дружество хем да се държиме към темата, ето вземете пример от мене - предлагам ви безплатно едно подценено - девин...
Абе не знам, Ветре, колко е подценено туй Девин, амо нещо много добре ми се римува с Каолин и ми навява и напява за римейк...
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар