IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе чудя се Господин Банев дали е уволнил вече тиквеника дето му е казало "Банев ти може да си като Роман Абрамович...и т.н. затова инвестирай 10 000 000 - (според днешните вестници) в Берое"...

абе да вкараш пари в нещо като Берое...кауза пердута

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
      Ей тука прилагам един пресен линк за прозрачността на управлението на Банев в Берое и Полимери. Голям образ - жена му член на всички УС

http://topsport.ibox.bg/news/id_977279896

Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      с оглед на добрия собственик мисла че човек требва да е много внимателен с оценката
      nevermind, да ти кажа бех забелезъл нещо, като стана дума за собственика веднъж, преди неколко отчета беше пуснал отчета за холдинга с печалба 18тина милиона /ако не бъркам нещо, щото така съм запомнил/ а акциите варвяха тогава по нема и 2 лева народа се подлъга, тук там купуваха после печалбата изчезна незнам ама не е убаво така
      taka e mom4eta... taka e.... kofti e .... ama se pe4eli vse pak dobre i ot nego!

jalko 4e nqma da e s rust v cenata kato raketite Eltos ili Cenhl, no.... kolkoto-tolkova! pojivem - uvidim! sus zdrave i uspeshni dni n aBFB!

Коментар

• Ей тука прилагам два пресни линка за прозрачността на управлението на Банев в Берое и Полимери. Голям образ

http://topsport.ibox.bg/news/id_531439985
        http://topsport.ibox.bg/news/id_977279896

с оглед на добрия собственик мисла че човек требва да е много внимателен с оценката
        nevermind, да ти кажа бех забелезъл нещо, като стана дума за собственика веднъж, преди неколко отчета беше пуснал отчета за холдинга с печалба 18тина милиона /ако не бъркам нещо, щото така съм запомнил/ а акциите варвяха тогава по нема и 2 лева народа се подлъга, тук там купуваха после печалбата изчезна незнам ама не е убаво така

Коментар

• 6u6umiga, ти ме накара да погледна пак BIOV. днес пак акциите им са се спуснали стръмничко надолу. аз не знам защо тези хора искат акциите им да стигнат под 8 лева. предполагах и предполагам, че има някаква цел зад това.

а банките вече трудно им дават кредити

Коментар

• [/quote]
            Как мислите защо на БИОВЕТ му дават банките такива заеми , при такава мижава печалба?[/quote]

Shtoto holdingite, koito go upravliavat i realizirat produkciqta mu obirat pe4albicata i ia pokazvat.
            Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Хора не го нападайте Suckera само като видях в какво инвестира в щатите и вече ми мина желанието за високоинтехнологичен разговор с него. Срещу мене през два терминала седи един човек с инвестиции в добивната промишленост в САЩ и ..... е вътре с има нема 30% за последните 3 години.
              Пожелавам му успех на SUckera и да слезе от тия триколки за да се качи я на неща листвано на NASDAQ, а най-добре на БФБ.

LONG LIVE BSE!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
                Първоначално изпратено от azikram
                като става въпрос за подценени - какво ще кажете за Синергоня? добър фундамент, ама нещо мениджмънта не му дреме за нас)
                Все някога ще спрат да крият печалбите и дружеството отива над 20. Имат невероятен фундамент, Лакпром, което е второ по пазарен дял след ORGH ще реализира най-силното си тримесечие.
                да, Синергон има потенциал. Аз имах техни акции, имах и Топливо ... хубави дъщерни фирми, спор няма , ама да престанат да крият тези печалби и ще изхвърчи цената. Въпроса с повишена трудност е: колко ще чакаме и дали в това време няма да има по-перспективни позиции. Аз затова ги продадох

Коментар

• - При брадатия тарикат? Не благодаря. Тоя само като го видя по телевизора бягам да се скрия в другата стая под юргана...
                  Богатите хора не са глупави хора /ако разбира се не са подставени лица/.
                  Но и тогава тези , които стоят зад тях , знаят какво правят.
                  Според мен идва момента , когато ще видят , че да покажат потенциала ,ще бъде по печелившо.
                  Риск винаги има разбира се , затова не всички яйца се слагат в една кошница.
                  Как мислите защо на БИОВЕТ му дават банките такива заеми , при такава мижава печалба?
                  най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Първоначално изпратено от azikram
                    като става въпрос за подценени - какво ще кажете за Синергоня? добър фундамент, ама нещо мениджмънта не му дреме за нас)
                    Все някога ще спрат да крият печалбите и дружеството отива над 20. Имат невероятен фундамент, Лакпром, което е второ по пазарен дял след ORGH ще реализира най-силното си тримесечие.
                    --

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                      Първоначално изпратено от nevermind
                      Vetre Wink ne znam ti kakvo mislish, no az naistina s4itam Polimeri za dosta podceneno! SmileSmile tova e vse pak li4no mnenie
                      suglasen sum, da za sobstvenika! no li4no az smqtam, 4e ima oshte mnogo kakvo da pokaje!
                      i nezavisimo ot sobstvenika, ve4e se opitva da go pokazva.
                      za sobstvenika bih dobavil: moje da e vsi4ko, no si znae rabotata i ponqkoga pipa dobre.
                      къде пипа добре? на сватбата си? или в Берое? ти верно си просто парче, ама тука надмина себе си
                      Пипа си оная работа той...Па може наистина да му е голяма. Та затова от време на време си я показва било на инвеститори, било на публика и прочие.
                      * think positive * think simple * think big *
                      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                        Първоначално изпратено от nevermind
                        Vetre Wink ne znam ti kakvo mislish, no az naistina s4itam Polimeri za dosta podceneno! SmileSmile tova e vse pak li4no mnenie
                        suglasen sum, da za sobstvenika! no li4no az smqtam, 4e ima oshte mnogo kakvo da pokaje!
                        za sobstvenika bih dobavil: moje da e vsi4ko, no si znae rabotata i ponqkoga pipa dobre.
                        къде пипа добре? на сватбата си? или в Берое? ти верно си просто парче, ама тука надмина себе си
                        selqk, ima pari 4oveka i pravi kakvoto si piska s NEGOVITE si pari! ne s tvoite glupako!

Коментар

• Първоначално изпратено от pacient
                          много е готино като четеш тъпотиите на марули, които живеят извън България, но притежават хипер високо самочувствие. Това само ми показва, че освен мозъци има и изтичане на олигофрени, което е хубаво за България ...
                          [/quote]

nali???? ex,kakva sum marulq i ka ne sum se setil za tazi zlatna misul po-rano!

abe po-dobre da sum marulq s pari tam kudeto se 4ustvam dobre(kakto i v RODINATA mi, kudeto oba4e ne polu4avam za rabotata si tova, koeto polu4avam navun), otkolkoto ritana zelka v BULGARISTAN i da se 4udq kak da ocelqvam na krediti.
                          abe marulq sum, verno....!!! brei 4e hubavo zvu4i!

4e i pripolim sum na blizo 400% otgore... puk neka sum marulq!

Коментар

• много е готино като четеш тъпотиите на марули, които живеят извън България, но притежават хипер високо самочувствие. Това само ми показва, че освен мозъци има и изтичане на олигофрени, което е хубаво за България ...[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                                za sobstvenika bih dobavil: moje da e vsi4ko, no si znae rabotata i ponqkoga pipa dobre. zanapred shte mu se nalaga da pipa vse po-dobre!!!
                                pri4inite ne e neobhodimo da razqsnqvam.
                                - При брадатия тарикат? Не благодаря. Тоя само като го видя по телевизора бягам да се скрия в другата стая под юргана...
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X