IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля, че КФН трябва да провери какво се пише в тази тема и да издаде сертификати за инвестиционни консултанти на всички с над 3 мнения в темата.

Коментар

• ггг

Мерси

Коментар

• Re: df

Първоначално изпратено от blah blah
        А как смятате, дали HSOF е все още подценено? Нека да се опитаме да бъдем обективни, а да не просто да хвалим това което имаме в портфейла си. Виждате ли тук още потенциал за растеж?
        4eti detaili v temata za HSOF, ne karai tuka da se preduvkvat ve4e otdavna izvestni neshta! 4eti nazad mneniqta na istinskite razbirashti, a ne na novopstupilite student4eta i novacite-cobosi.
        samo se susipvat temite taka.
        eto ti link kum temata za HSOF:

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6634&r=73

Коментар

• df

А как смятате, дали HSOF е все още подценено? Нека да се опитаме да бъдем обективни, а да не просто да хвалим това което имаме в портфейла си. Виждате ли тук още потенциал за растеж?

Коментар

• Първоначално изпратено от atb
            Първоначално изпратено от takiteasy
            RADO е суперподценен. Огромен мастодонт. Само един отчет както трябва и влакът стрела тръгва.....

Не препоръчвам да се качвате или да не се !
            Съгласен съм, че са супер подценени, но има време нещата ще се променят. за Девин просто немам думи, че то аз когато нямам какво да правя пак по-хубави неща правя
            И то скоро. Сега септември да видим ще строят ли АЕЦ Белене, и после айде...

Не е препоръка!

Коментар

• OPTIC pochna da otskacha.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                Че вии фазера за ликвидно дружество ли го имате ?
                Донякъде да - все пак е в BG40

Коментар

• Че вии фазера за ликвидно дружество ли го имате ?

Коментар

• дундо, абе те фазера нали писаха по отчетите, че имат планове за увеличаване на капацитета (т.е. купуване на нови машини). пък може вече да са го увеличили, което би направило фазера много подценен

П.С. bul, Dundo много си разбира даже, но не може навсякъде да огрее

П.С. Не е препоръка

Коментар

• Няма да сигубя времето да се разправям с головодници ... само стой и гледай

Коментар

• Първоначално изпратено от bul
                        Първоначално изпратено от Dundo1
                        Първоначално изпратено от bul
                        Oт ликвидните силно подценено е КАО, донякъде FZLES; a oт по-слабо ликвидните подценени са VPLOD и SOFCOM
                        Tuka ve4e me ubi Ako govorim ot kum ceni na akciite - moje i da viid6 po-visoki ceni, no realnata stoinost na purvite dve e dale4 pod kapitalizaciite im v momenta. FZLES e mnoog hubavo drujestvo i poradi lipsata na mnogo takiva na na6ata borsa sum ubeden 4e cenata 6te bude razduta 06te, no da kazva6 4e tova e podceneno drujestvo si e sme6no. Za KAO dori nqma da komentiram. I vupreki vsi4ko tova pazara e Bull i tova sa edni ot populqrnite kompanii tui 4e o4akvam rust pri tehnite ceni. Za drugite dve ne moga d akomentiram ne sum mnogo zapoznat
                        Ти ли беше този дето много ми зееше в темата за ZARYA ? А тогава , какво стана а? Акцията поскъпна 10-тина пъти! Така че за мен ти си пълен въздухар!!
                        Ami ne6to se burka6 za tazi ZARYA, a dali sum vuzduhar az moga da ti obqsnq dovodite si za tova izkazvane, a ti kakvo moje6 palq4o da si izbroqva6 portfeila. Ne si merq ...... s mi6oci c portfeil kolkoto parite za zakuska na bratov4edka mi deto e 4-ti klas.
                        Are uspeh pri KAO i FZLES.
                        P.S Samo da ti pripomnq kakvo sum kazal da ne murmori6 posle - i dvete 6te sa nagore, no ne za6toto sa podceneni, a za6toto pazara ni e takuv da ne mi izopa4i6 dumite posle

Коментар

• CENHL е хубаво за влизане на тази цена
                          SOFCOM е подценено и според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                            Първоначално изпратено от bul
                            Oт ликвидните силно подценено е КАО, донякъде FZLES; a oт по-слабо ликвидните подценени са VPLOD и SOFCOM
                            Tuka ve4e me ubi Ako govorim ot kum ceni na akciite - moje i da viid6 po-visoki ceni, no realnata stoinost na purvite dve e dale4 pod kapitalizaciite im v momenta. FZLES e mnoog hubavo drujestvo i poradi lipsata na mnogo takiva na na6ata borsa sum ubeden 4e cenata 6te bude razduta 06te, no da kazva6 4e tova e podceneno drujestvo si e sme6no. Za KAO dori nqma da komentiram. I vupreki vsi4ko tova pazara e Bull i tova sa edni ot populqrnite kompanii tui 4e o4akvam rust pri tehnite ceni. Za drugite dve ne moga d akomentiram ne sum mnogo zapoznat
                            Ти ли беше този дето много ми зееше в темата за ZARYA ? А тогава , какво стана а? Акцията поскъпна 10-тина пъти! Така че за мен ти си пълен въздухар!!

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                              RADO е суперподценен. Огромен мастодонт. Само един отчет както трябва и влакът стрела тръгва.....

Не препоръчвам да се качвате или да не се !
                              Съгласен съм, че са супер подценени, но има време нещата ще се променят. за Девин просто немам думи, че то аз когато нямам какво да правя пак по-хубави неща правя

Коментар

• Първоначално изпратено от bul

Коментар

Working...
                                X