Първоначално изпратено от R.I.P.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подценени дружества на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Таман 2 броя. Момче и момиче. Ама много ме радват. Който не го е изпитал, той не знае., но и два пъти по-хубаво(това го казвам за егоистите, който не искат деца)...
http://www.vbox7.com/play:ced52b59
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Таман 2 броя. Момче и момиче. Ама много ме радват. Който не го е изпитал, той не знае., но и два пъти по-хубаво(това го казвам за егоистите, който не искат деца)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.I.P.Таман 2 броя. Момче и момиче. Ама много ме радват. Който не го е изпитал, той не знае., но и два пъти по-хубаво(това го казвам за егоистите, който не искат деца)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumНяма такива...ама честно има балони хиляди, ама подценени НЯМА.
.
Да ти е жива и здрава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumНяма такива...ама честно има балони хиляди, ама подценени НЯМА.
.
Да ти е жива и здрава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumНяма такива...ама честно има балони хиляди, ама подценени НЯМА.
Коментар
-
Или с други думи, форумът заприличал на Капалъ чаршия - повечето участници тука рекламират стоката си, слагат колани, излитаааааааааааат. Голем майтап
Предлагам модификация на предложението на Никола - КФН да въведе сертификати CST 1 и 2 - (1) Certified Stock Trader и (2) Common Spurious Trap.
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от NikolaМисля, че КФН трябва да провери какво се пише в тази тема и да издаде сертификати за инвестиционни консултанти на всички с над 3 мнения в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaМисля, че КФН трябва да провери какво се пише в тази тема и да издаде сертификати за инвестиционни консултанти на всички с над 3 мнения в темата.
Коментар
Коментар