Първоначално изпратено от R.I.P.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подценени дружества на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Таман 2 броя. Момче и момиче. Ама много ме радват. Който не го е изпитал, той не знае.
http://www.vbox7.com/play:ced52b59
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Таман 2 броя. Момче и момиче. Ама много ме радват. Който не го е изпитал, той не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.I.P.Таман 2 броя. Момче и момиче. Ама много ме радват. Който не го е изпитал, той не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumНяма такива... ама честно има балони хиляди, ама подценени НЯМА.
Да ти е жива и здрава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumНяма такива... ама честно има балони хиляди, ама подценени НЯМА.
Да ти е жива и здрава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от Han KrumНяма такива... ама честно има балони хиляди, ама подценени НЯМА.
Коментар
-
Или с други думи, форумът заприличал на Капалъ чаршия - повечето участници тука рекламират стоката си, слагат колани, излитаааааааааааат. Голем майтап
Предлагам модификация на предложението на Никола - КФН да въведе сертификати CST 1 и 2 - (1) Certified Stock Trader и (2) Common Spurious Trap.
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от NikolaМисля, че КФН трябва да провери какво се пише в тази тема и да издаде сертификати за инвестиционни консултанти на всички с над 3 мнения в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaМисля, че КФН трябва да провери какво се пише в тази тема и да издаде сертификати за инвестиционни консултанти на всички с над 3 мнения в темата.
Коментар
Коментар