Първоначално изпратено от mojo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подценени дружества на БФБ
Collapse
X
-
nevermind
-
Посочи ми кои дружества ще изкарат по-голяма печалба от DRUPL за 2007 и тяхната капитализация? А пазарът ще определи справедливата стойност, ние няма какво да му мислим.
Първоначално изпратено от Bai ToshoНай-подцененото е DRUPL- с капитализация от само 1.3 милярда леваизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Samo zaradi poslednite ti dumi i az 6te si pozvolq edin komentar Az su6to te uvajavam kato investitor za6toto pi6e6 smisleni komentari za razlika ot pove4eto tuk. No vupreki vsi4ko i dvamata znaem, 4e pe4albite na tazi banka se duljat na otpuskaneto na visokoriskovi krediti, koito sa osnovno s padeji 2006 i 2007, a lihvite ot godinite kogato sa otpuskani sa padnali dosta i ve4e nqma da moje da se povtori. Da ne govorim za ulesneniq dostup do kredit poslednite godini. Tui 4e sam si pravi izvodite.A tova za motivaciqta i drugi takiva sa interesni ne6ta izvestni na vseki, no pri nas o6te tazi sistema ne deistva.Az li4no sum u4il i jivql navun tui 4e povqrvai mi znam BG nravite i kakvo ni motivira nas - vseki iska da e 6efAko me razbira6 kakvo iskam da kaja.Uspeh tuk
Dano nqkude da ni suvpadnat investiciite
Ne e preporuka!
PS
Zelaq ti uspehi Dundo1!
Коментар
-
PS
Dundo1, svestno tipche si zatova ti gi obqsnqvam tezi nesta [/quote]
Samo zaradi poslednite ti dumi i az 6te si pozvolq edin komentar Az su6to te uvajavam kato investitor za6toto pi6e6 smisleni komentari za razlika ot pove4eto tuk. No vupreki vsi4ko i dvamata znaem, 4e pe4albite na tazi banka se duljat na otpuskaneto na visokoriskovi krediti, koito sa osnovno s padeji 2006 i 2007, a lihvite ot godinite kogato sa otpuskani sa padnali dosta i ve4e nqma da moje da se povtori. Da ne govorim za ulesneniq dostup do kredit poslednite godini. Tui 4e sam si pravi izvodite.A tova za motivaciqta i drugi takiva sa interesni ne6ta izvestni na vseki, no pri nas o6te tazi sistema ne deistva.Az li4no sum u4il i jivql navun tui 4e povqrvai mi znam BG nravite i kakvo ni motivira nas - vseki iska da e 6efAko me razbira6 kakvo iskam da kaja.Uspeh tuk
Dano nqkude da ni suvpadnat investiciite
Коментар
-
Ama poneje si zapoznat q otgovori na tezi koito ne znaqt na kakvo se duljata tezi nestandartni PE i PEG suotno6eniqi dokoga 6te sa takiva
2. Management+workers v BACB poluchavat mnogo po-golemi zaplati i bonusi, ot koqto i da e druga banka. Moze i sami da si otgovorite za motivaciqta s koqto rabotqt i goal oriented policy na bankata.
3. Motiviraniqt i profesionalen ekip+know how sa aktivi, koito ne figurirat v balance sheet . . .
Za da napravish kachestven analiz trqbva da izpolzvash dosta poveche techniques ot standartnite izchisleniq na schetovodni koificienti.
Mislq che tova e dostatuchno!
Ne e preporuka!
PS
Dundo1, svestno tipche si zatova ti gi obqsnqvam tezi nesta
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersfranky s uvajenie da ti zadam edin vupros.Kakvo e standartnoto suotno6enie P/BV pri koeto se turguva edna banka. I neka zadam i vtori - kakvo e standartnoto suotno6enie P/Assets pri koeto bi sledvalo da se turguva edna banka.Otgovori6 li si na tezi vuprosi 6te razbere6 4e trqbva da spomene6 tazi banka v edna druga tema na tozi forum
BACB ne e standartna banka, zatova tezi koificienti sa nestandartni
PE, PEG susto sa dosta nestandartni
Коментар
-
franky s uvajenie da ti zadam edin vupros.Kakvo e standartnoto suotno6enie P/BV pri koeto se turguva edna banka. I neka zadam i vtori - kakvo e standartnoto suotno6enie P/Assets pri koeto bi sledvalo da se turguva edna banka.Otgovori6 li si na tezi vuprosi 6te razbere6 4e trqbva da spomene6 tazi banka v edna druga tema na tozi forum
BACB ne e standartna banka, zatova tezi koificienti sa nestandartni
PE, PEG susto sa dosta nestandartni
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersBACB
Коментар
Коментар