Ще пазаруваме, няма начин...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подценени дружества на БФБ
Collapse
X
-
Как мислите ГАЗ дали е подценено? Като чукне петрола 100 $ за барел, като направят 3D проучванията на сегашните си находища и от Химимпорт решат да обявят резултата, като се разбере какво е станало с проучването на трите нови обекта, пак ще ви задам този въпрос ) Не е препоръка. Лично аз, съм силно обнадежден, затова съм и акционер в ГАЗ.
Коментар
-
Anton Chigurh
<-----------
Като си говорим за наистина подценени дружествата погледнете MSTRY.
Към 2Q 2007 имат 19,4% sales growth. Към момента forward P/S им е към 0,72. Е на борсата колко са развиващите дружества с P/S под 1.
Нетна печалба наистина няма може да се сетите защо. Според мен рано или късно дружеството ще покаже реалната си печалба и маржовете ще се подобрят. Аз нямам акции тук защото няма достатъчно акции и не е ликвидно и избягвам такъв тип дружества, но според може да се изстреля към 60 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan GreenspanТова имах наум.
Peace man! :-)
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от Alan GreenspanKREM, PET - което не означава, че на са дървета :-)
Както и ТОПЛ, извинявай :-)
Първоначално изпратено от MichelangeloКажете едно по-подценено дружество (по възможност ликвидно), което да се търгува с по-нисък коефицент P/S от TOPL.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧМикеланжело, виждам че никой не ти отговаря, пазят се ако нещо са видяли, аз като добър човек ще ти кажа - Ломско пиво, днес средната цена е била 3.89. Това не е бла-бла, а нещо което може да се докаже със съоветните изчисления.
Коментар
-
Това имах наум.
Peace man! :-)
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от Alan GreenspanKREM, PET - което не означава, че на са дървета :-)
Първоначално изпратено от MichelangeloКажете едно по-подценено дружество (по възможност ликвидно), което да се търгува с по-нисък коефицент P/S от TOPL.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan GreenspanKREM, PET - което не означава, че на са дървета :-)
Първоначално изпратено от MichelangeloКажете едно по-подценено дружество (по възможност ликвидно), което да се търгува с по-нисък коефицент P/S от TOPL.
Коментар
-
KREM, PET - което не означава, че нe са дървета :-)
Първоначално изпратено от MichelangeloКажете едно по-подценено дружество (по възможност ликвидно), което да се търгува с по-нисък коефицент P/S от TOPL.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар