IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще пазаруваме, няма начин...
    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
      Дали пък вече и СФАРМ не е подценена?....
      s poslednite aktivnosti okolo neq mislq 4e da.
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Дали пък вече и СФАРМ не е подценена?....
        на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• ех, Investorrre , наду ни главите с тоя ГАЗ - много емоция, много нещо... не е полезно чак толкоз да се хабиш
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Как мислите ГАЗ дали е подценено? Като чукне петрола 100 $ за барел, като направят 3D проучванията на сегашните си находища и от Химимпорт решат да обявят резултата, като се разбере какво е станало с проучването на трите нови обекта, пак ще ви задам този въпрос ) Не е препоръка. Лично аз, съм силно обнадежден, затова съм и акционер в ГАЗ.

Коментар

• <-----------
              Като си говорим за наистина подценени дружествата погледнете MSTRY.
              Към 2Q 2007 имат 19,4% sales growth. Към момента forward P/S им е към 0,72. Е на борсата колко са развиващите дружества с P/S под 1.
              Нетна печалба наистина няма може да се сетите защо. Според мен рано или късно дружеството ще покаже реалната си печалба и маржовете ще се подобрят. Аз нямам акции тук защото няма достатъчно акции и не е ликвидно и избягвам такъв тип дружества, но според може да се изстреля към 60 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                Това имах наум.
                Peace man! :-)

Първоначално изпратено от Michelangelo
                Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                KREM, PET - което не означава, че на са дървета :-)
                Както и ТОПЛ, извинявай :-)

Кажете едно по-подценено дружество (по възможност ликвидно), което да се търгува с по-нисък коефицент P/S от TOPL.
                Хехе, Alan, единственото дърво в ТОПЛ е мениджмънта на този етап Но не може вечно да се пикае с/у вятъра
                Успех Alan и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  Микеланжело, виждам че никой не ти отговаря, пазят се ако нещо са видяли, аз като добър човек ще ти кажа - Ломско пиво, днес средната цена е била 3.89. Това не е бла-бла, а нещо което може да се докаже със съоветните изчисления.
                  Мерси ПИЧ. Ломското добре се представя, но според мен там се подготвя продажбата му и тогава ще е голямото бонго

Коментар

• по отношение на приходи ) и бъдеще Биовета няма равен )
                    ама по мажоритар) имат конкуренция ) Чичко Банев ))
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Това имах наум.
                      Peace man! :-)

Първоначално изпратено от Alan Greenspan

Кажете едно по-подценено дружество (по възможност ликвидно), което да се търгува с по-нисък коефицент P/S от TOPL.
                      Хехе, Alan, единственото дърво в ТОПЛ е мениджмънта на този етап Но не може вечно да се пикае с/у вятъра
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Микеланжело, виждам че никой не ти отговаря, пазят се ако нещо са видяли, аз като добър човек ще ти кажа - Ломско пиво, днес средната цена е била 3.89. Това не е бла-бла, а нещо което може да се докаже със съоветните изчисления.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan

Коментар

• Ето ти едно PET на конс. P/S 0.39
                            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• KREM, PET - което не означава, че нe са дървета :-)

изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Кажете едно по-подценено дружество (по възможност ликвидно), което да се търгува с по-нисък коефицент P/S от TOPL.

Коментар

Working...
                                X