IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Господа, някакви предпочитания за подценени дружества, че се чудя от кое по-първо да си купя?
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
      Всички са подценени в момента.
      Еле па ХИМКО

Коментар

• Всички са подценени в момента.

Коментар

• Подценени са старите акции а в момента са надценени предстоящите IPO.

Не искам IPO искам КЕШ.

П.с. И добри отчети.....
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
            Първоначално изпратено от Императорът
            Вече почти всичко е подценено. каквото и да купи човекът, след 6 месеца, след година най-много ще е на яка далавера.
            Ами аз това имах предвид, че сред овцете са се намърдали биковете, ама ти не ме доразбра преди. Иначе съм напълно съгласна с теб, дружествата ни са ОК..
            Не-е-е - те тичкат рунтавите подир биковете или подир заювците според накъде ги влачи течението.
            Овцата си е овца, бикът си е бик, мечокът си е мечок, вукът си е вук заюто си е заю, пукълът (като мене) си е пукъл... ;-) ;-) ;-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ako utre si izmislim statia : Arabski fond naliva 500 miliona na BFB dali vsi4ki mishki koito do sega mi prichiniavat bezsunia i mi razvaliat 200% dohodnost shte pochnat pak da kupuvat!

Tova e proporuka za statia s podoben harakter!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Вече почти всичко е подценено. каквото и да купи човекът, след 6 месеца, след година най-много ще е на яка далавера.
                Ами аз това имах предвид, че сред овцете са се намърдали биковете, ама ти не ме доразбра преди. Иначе съм напълно съгласна с теб, дружествата ни са ОК..

Коментар

• leleee molia se za oste 2 sedmizi kato tazi!
                  niakude byaha kalkulirani po-golemio4akvania- slava Bogu ne biah tam.
                  ama drugade napravo imashe podaruzi...
                  4estito na 4oveka s nad 10 000 mnenia!

Коментар

• Както nevermind каза темата не е актуална

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                      Първоначално изпратено от Пепи
                      Инвесторрр, кеш имаше и преди корекцията, така че...................,

намира се кеш, само някои трябва да е пръв........;-))
                      Искаш ли ти да си пръв ние сме след тебе
                      При положение, че продават чужди инвеститори, то би трябвало да купуване мие, в такъв случай, къде е кеш-а?
                      PS При разпродажба според мен колкото пари се освобождават токлова се и вкарват !
                      Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Завиждам на 106 / най-приятелски /, лапа сякаш е Алф. Дано даде добър урок на повечето уплашени играчи.

Успех им желая!

Коментар

• Вече почти всичко е подценено. каквото и да купи човекът, след 6 месеца, след година най-много ще е на яка далавера.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                            Някакви предложения за налични Тойоти на втора ръка?
                            Алее, има по европа страхотни Тойоти Авенсис по 15 хил евра, на 3 год и на 50 хил.км - жесток Автомобил, по-добре от Мерцедес.

Коментар

• spored mene zaglavieto na teata bi trqbvalo da se smeni s
                              "Obezceneni drujestva!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                                А има ли надценени....................:-)))))))))))))))))))))))

В смисъл поне тях да не ги мислим - не говоря за избушляците, дето ги не поглеждаме с месеци....

Коментар

Working...
                                X