IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Sepico, az pisha po temata, takiva deto go karat na vqra da si omitat krushite, az ochakvam nqkoi, koito e analiziral podrobno kazanite ot men kompanii /ili nqkoi drugi/ da pishe nesto po temata, ne nqkoi da mi vqrva ....

To ot mnogo vqrvasti borsata sega e na toq hal, i imenno tezi vqrvastite zagubiha nai-mnogo pari stoto stiskaha stiskaha, i nakraq nedoustiskaha ....

Коментар

• Франки на изброяване подлежат вече надценените а не подценените акции на БФБ
      Life won't wait for you.

Коментар

• V portfeila si imam dosta drugi akcii, koito ne sam izbroil .... , no pri polozenie, che imam kum 10-15 emisii, ste e trudno da izbroq nqkoq, koqto smqtam za podcenena bez da q pritezavam v portfolioto .... Kapish?

Коментар

• Кой ти оценява компаниите при този пазар бе, приятелю?!? Еле пък да ти повярва на препоръката... :-)

Коментар

• Всеки може да изреди портфейла си тук съвсем спокойно...
            ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• V momenta ima dosta podceneni kompanii.

BOARD, FZLES, KAO, CHIM, EUBG, HDPAT ....., kakto i mnogo drugi ...

Ne e preporuka!

Коментар

• Не знам защо модераторите заключиха темата за това кои акции да купуваме след обръщането на тренда. Ами че то не е задължително да се купуват подценени акции, тъй че е е същото като тази тема.

Предлагам сега да се наговорим и след обръщането на тренда всички да почнем да купуваме една и съща акция. Представяте ли си какъв кеф ще бъде тогава? За по-справедливо предлагам да теглим чоп коя да бъде щастливата акция, но ако имате по-добри идеи коя да бъде тя - пишетe.

Коментар

• Vsichki drujestva koito nyamat pryakata konkurencja v Bg na super golemite multinacianalni kompanii/avtomobilostroene,medikamenti,it. ect/sa OK i tova se vijda yasno na borsite v stranite v momenta kogato vlyazat v euro zonata.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Скачай в М+С
                    Hmm, i po koi pokazateli e podceneno?

Коментар

• Слушам!
                      и изпълнявам!
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                        Господа, някакви предпочитания за подценени дружества, че се чудя от кое по-първо да си купя?

Скачай в М+С
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

питам си де, аз си имам ми предпочитания, но все пак да си направя проучванията... аре със здраве

OKOLO 95%
                          po-interesno e kak sega nikoy niama KESH i kak v daden moment vsi4ko ste e na max za niakolko dni...koeto ste re4e 4e rejisurata e perfektna!!!

SAMO STE DAM PRIMER S CENI NA IMOTITE V ISPANIA
                          tam 1 M2 struva okolo 3000-5000evro v selata- a tuk pazara bil stignal vruh. drun-drun i drun
                          ne e suvet za investirane v akcii ili imoti

Коментар

• питам си де, аз си имам ми предпочитания, но все пак да си направя проучванията... аре със здраве
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• май ВСИЧКИ
                              Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

Господа, някакви предпочитания за подценени дружества, че се чудя от кое по-първо да си купя?
                                Вече няма да ги наричаме подценени а преоценени с намалени цени.

Това ще да е зимна 2008г. промоция -40% и надолу.....
                                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Working...
                                X