IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trakatrak
    За да ни подхлъзнеш с некое друго.
    По-скоро не, защото май не останаха...))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
      и защо си мислите, че ако намеря подценено дружество ще ви кажа?!
      За да ни подхлъзнеш с некое друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Добра идея, ама дай марка, модел....

нАЙ ВАЖНА Е ПОЗИЦИЯТА - естествено за да не ти баннат радара, другото е стуктурен резерв !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Без да си ме питал ;- ще предложа отговор - " В ПРОТИВОРАКЕТНИ УСТАНОВКИ"
          Добра идея, ама дай марка, модел....
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Пип, съгласен съм с теб и в тази връзка да те питам ти как действаш в подобни времена? В какво си инвестирал или си в кеш?

Без да си ме питал ;- ще предложа отговор - " В ПРОТИВОРАКЕТНИ УСТАНОВКИ"

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Ха, някаква тема пак изровили от нафталина...

За мен истински подценени сега на бфб няма....ма то и критериите на всекиго по въпроса са различни.
              Може да се каже че има недооценени спрямо някои други - напр. цкб спрямо пиб, бреф спрямо сфи, емка към мцх/хес да речем, или даже софарма спрямо чайкафарма ( ако това дирижаблесто чудо изобщо може да е база , ала пък щедро оценена с/у доста чужди генерични пиъри) и т.н.
              Пип, съгласен съм с теб и в тази връзка да те питам ти как действаш в подобни времена? В какво си инвестирал или си в кеш?
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• или алфаууд тича ....!?!?))))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ха, някаква тема пак изровили от нафталина...

За мен истински подценени сега на бфб няма....ма то и критериите на всекиго по въпроса са различни.
                  Може да се каже че има недооценени спрямо някои други - напр. цкб спрямо пиб, бреф спрямо сфи, емка към мцх/хес да речем, или даже софарма спрямо чайкафарма ( ако това дирижаблесто чудо изобщо може да е база , ала пък щедро оценена с/у доста чужди генерични пиъри) и т.н.

Коментар

• Самото появяване на темата не подсказва ли, че може да сме към края, как мислите !?!?)))) Дано не видим предложения от типа вплод, кмм шумен, випом, и недай си боже чугунолеене ....!?!?))))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                      и защо си мислите, че ако намеря подценено дружество ще ви кажа?!
                      щот си ми приятел?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми прочети назад и ще видиш - Патки, Мостове, ОЦК и т.н., като я отвориш същата тема след 10 години, пак ще се смеем по същия начин, но няма да ибраявам с кои компании, че да не е препоръкЪ
                        сега прегледах назад и гледам има хора дето са очаквали фазерлес на 500

2008 вече беше под 40
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• и защо си мислите, че ако намеря подценено дружество ще ви кажа?!
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• KZ -GKZ

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Браво ама предложения за обсъждане не виждам.
                              Хубава тема. Всички "пени стокс", които все още са листнати на БФБ. Очевидно след като са оцелени 10 г. ще ги бъде, щото някои от "подценените" преди вече ги няма (дори и в ТР, не само на борсата)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Браво ама предложения за обсъждане не виждам.
                                Ми прочети назад и ще видиш - Патки, Мостове, ОЦК и т.н., като я отвориш същата тема след 10 години, пак ще се смеем по същия начин, но няма да ибраявам с кои компании, че да не е препоръкЪ
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X