Първоначално изпратено от trakatrak
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подценени дружества на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеи защо си мислите, че ако намеря подценено дружество ще ви кажа?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Добра идея, ама дай марка, модел....
нАЙ ВАЖНА Е ПОЗИЦИЯТА - естествено за да не ти баннат радара, другото е стуктурен резерв !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Без да си ме питал ;- ще предложа отговор - " В ПРОТИВОРАКЕТНИ УСТАНОВКИ"Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Пип, съгласен съм с теб и в тази връзка да те питам ти как действаш в подобни времена? В какво си инвестирал или си в кеш?
Без да си ме питал ;- ще предложа отговор - " В ПРОТИВОРАКЕТНИ УСТАНОВКИ"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа, някаква тема пак изровили от нафталина...
За мен истински подценени сега на бфб няма....ма то и критериите на всекиго по въпроса са различни.
Може да се каже че има недооценени спрямо някои други - напр. цкб спрямо пиб, бреф спрямо сфи, емка към мцх/хес да речем, или даже софарма спрямо чайкафарма ( ако това дирижаблесто чудо изобщо може да е база , ала пък щедро оценена с/у доста чужди генерични пиъри) и т.н.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ха, някаква тема пак изровили от нафталина...
За мен истински подценени сега на бфб няма....ма то и критериите на всекиго по въпроса са различни.
Може да се каже че има недооценени спрямо някои други - напр. цкб спрямо пиб, бреф спрямо сфи, емка към мцх/хес да речем, или даже софарма спрямо чайкафарма ( ако това дирижаблесто чудо изобщо може да е база , ала пък щедро оценена с/у доста чужди генерични пиъри) и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Самото появяване на темата не подсказва ли, че може да сме към края, как мислите !?!?)))) Дано не видим предложения от типа вплод, кмм шумен, випом, и недай си боже чугунолеене ....!?!?))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеи защо си мислите, че ако намеря подценено дружество ще ви кажа?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми прочети назад и ще видиш - Патки, Мостове, ОЦК и т.н., като я отвориш същата тема след 10 години, пак ще се смеем по същия начин, но няма да ибраявам с кои компании, че да не е препоръкЪ
2008 вече беше под 40destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво ама предложения за обсъждане не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво ама предложения за обсъждане не виждам.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар