IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Подценените дружества ги търсете през показателя P/B.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

В какво си инвестирал 90% на БФБ и имаш бета 0,4-0,5? Дори да е в най-консервативните АДСИЦ-и, точно в тези времена бетата трябва да е повече според мен.
      Говорех глобално, ама и на бфб не мисля че е много по различна.
      Не съм я изчислявал съвсем точно, ма при почти 15% адсиц, към 9% злато и 11 трежърита на фона на гонещ 30% кеш макар и с левъридж при акциите - мисля че е някъде там.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Самото появяване на темата не подсказва ли, че може да сме към края, как мислите !?!?)))) Дано не видим предложения от типа вплод, кмм шумен, випом, и недай си боже чугунолеене ....!?!?))))))
        Добро попадение.....
        Следва темата каква кола подхожда на инвеститора и какъв часовник от колко карата ...

Иначе БТХ , Гагарин , Елтоса с увеличението си и холдинг Света София ако еврофинанс го издърпа като останалите акции от групата....

Коментар

Сложи и свилоза, за да не си поне "валат" )))))
          Може би си права, ама не я следя отдавна, откогато имаше голям избор. Сега вече може би наистина е време да я погледна.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Хм, мисля че не си съвсем с коректни впечатления.
            Не съм чувал разгонен бик да е с има няма 0.4-0.5 бета на портфейла....която със сигурност ще спада още колкото повече расте индексо.
            В какво си инвестирал 90% на БФБ и имаш бета 0,4-0,5? Дори да е в най-консервативните АДСИЦ-и, точно в тези времена бетата трябва да е повече според мен.

Коментар

• Според мен, като резултати към днешна дата виждам GAGBT, SOFCOM и CHIM-групичка. Ясно е, че има много негативи и за трите, но все пак не виждаме в бъдещето, нали? Какво ще стане с тях не знам, но слагам по някое %-че на трите, пък да видим.
              Сложи и свилоза, за да не си поне "валат" )))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Нямам от него....но ги сънувах кат ракета ...
                Поне да беше сънувал и числата от тотото, можеше да дойде на печалба )))))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Според мен, като резултати към днешна дата виждам GAGBT, SOFCOM и CHIM-групичка. Ясно е, че има много негативи и за трите, но все пак не виждаме в бъдещето, нали? Какво ще стане с тях не знам, но слагам по някое %-че на трите, пък да видим.

Коментар

Пип, та ти си един от най-големите бикове в такъв случай! 10% кеш тук, 37-8% навън, бях останал с други впечатления.
                    Благодаря ти за отговора
                    Хм, мисля че не си съвсем с коректни впечатления.
                    Не съм чувал разгонен бик да е с има няма 0.4-0.5 бета на портфейла....която със сигурност ще спада още колкото повече расте индексо.

Коментар

• Трейс...
                      Нямам от него....но ги сънувах кат ракета ...
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

лесопласт, гагарин, фазерлес,... хайде допълвайте с още избушеняци ..))))))
                        алфа ууд, полимери, почти всички адсиц
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

недай си боже чугунолеене ....!?!?))))))
                          точно за тях се сетих миналата седмица като минавай покрай мола на стамболийски - капаците на шахтите са правени от тях
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• лесопласт, гагарин, фазерлес,... хайде допълвайте с още избушеняци ..))))))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Наскоро - в много добре узрял модел кайсии, захар и малко лимонтозу...

Иначе позна - кеша ми е най голямата позиция, на бфб 10%, ама навън гони 37-8%, макар половината от него да е в краткосрочни трежърита като bsv i malko vcsh, ама аз си ги броя за кеш.
                              Всъщност е по малко щото ползвам 1.4 лост за перманентното си пф, а то е половината ми на нисе.
                              2 години си играх да купувам дипове на компонентите му, ама от тази е вече в размера който планирах.
                              Пип, та ти си един от най-големите бикове в такъв случай! 10% кеш тук, 37-8% навън, бях останал с други впечатления.
                              Благодаря ти за отговора

Коментар

Добра идея, ама дай марка, модел....
                                Наскоро - в много добре узрял модел кайсии, захар и малко лимонтозу...

Иначе позна - кеша ми е най голямата позиция, на бфб 10%, ама навън гони 37-8%, макар половината от него да е в краткосрочни трежърита като bsv i malko vcsh, ама аз си ги броя за кеш.
                                Всъщност е по малко щото ползвам 1.4 лост за перманентното си пф, а то е половината ми на нисе.
                                2 години си играх да купувам дипове на компонентите му, ама от тази е вече в размера който планирах.

Коментар

Working...
                                X