Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подценени дружества на БФБ
Collapse
X
-
Зачетох, много "яка" тема - форума срещу Сашето (в истината за подцененост) Но и е симпатичен по своему с тази невинна непреднамереност и упование в ...p/B))))) Особено в B-то)))) (разбира се и др симпатяги има още, изкушени от п/б/ като геко, булсон и др.) ))) За съжаление, ми се струва, че доводите на форума са втвърдили още мнението на Сашко))) И тогава го има, защото как да се предаде неизстрадан опит!?!?))) Та както споменах, понеже ни е симпатичен Сашко, прииска ми се да пробваме дебата от друг ъгъл))))) Не на ган ъгъл или фибоначи, а фундаментален)))) Иска ми се само преди това да попитам Сашето - какво разбира като "активи", нещо като дефиниция.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа Сашко- да събере 20лева и да купи и тук..
Булгар Чех Инвест Холдинг АД (6B6 / BCH)-
P/B (неконс. / конс.) 0.14 / 0.03
http://comunicatorbg.com/oazisbg.html
https://www.booking.com/hotel/bg/pri...al&type=total&
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа Сашко- да събере 20лева и да купи и тук..
Булгар Чех Инвест Холдинг АД (6B6 / BCH)-
P/B (неконс. / конс.) 0.14 / 0.03
http://finviz.com/quote.ashx?t=SDRL
И щото се заговорихте за зрънчо - това, че една компания е част от печеливш холдинг не я прави такава ... Обратното също е вярноЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Не се заяждам, и аз имам акции, но ако може да обясниш по-кой показател Софарма е подценена акция - неглежирана, ниска цена, ниска ликвидност или според теб е пени сток? Не казвам, че няма да расте, но за мен няма как да се нарече подценена акция. Затова се включчих и в тема, която я повдигна Тони, като видях, че явно има неразбиране какво е подцененост.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
...
некакъв каролец ми продаде една акция на БТХ ,друг от там ми направи сечено в Ланда и ме натовари с комисионни колкото купих акции ,трети от Елана воюва да направи сделка за 15 лв...
не знам Кире ако така продължава ,докъде ще стигнем....“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Сирма, Доверие, Софарма, Бреф, Химимпорт
Коментар
-
Наливате хубаво масло като се отрича, заклеймява, че чак кълне. Всичко това влиза като част от думата "подценен" - отричан, неглежидан, заклеймяван и неоценен. Хубави изказвания от, които ясно става кое точно е подценено.
Продъжавайте да допринасяте към темата, най-коментирана тези дни.
Щом П/Б се отрича вече от толкова много участници, значи наистина е подценен показател и определено нужен за обективен анализ.
Коментар
-
Монти, в момента е симулация на търговия..Изглежда ИП имат някакви договорки да крепят БФБ..Що се отнася до шитовете и порфейл само в тях, то през годините видях много хора, които фалираха с тях..Те са актуални само година -две , когато има ултра бичи пазар и всичко се купува..Повечето собственици тогава не ги продават- пуста лакомия и после фалират..ИХЛБЛ и ХИМ са големи холдинги с голяма ликвидност и много акции..Те са добре, когато дойдат големите чужди инвеститори и искат пакети..Понеже имат банки, тогава и те ги подкрепят и може да се направят хубави разлики..То те там могат да купят реално..Засега няма и скоро няма да има големи чужди инвеститори..Дървото не го коментирам- спекулативно и забравено в холдинга те не го подкрепят даже..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, ти какво ще кажеш за прозрението на Сашко, да се гледа само ПБто.. и по него да се купува ..
Обикновено е грешна стратегия ,защото може и да загуби и кеша който има но това е негово правило да участва на борсата ,защото парите са си негови...
Гледам е налазил Дървените , петролхолдинг и ихбг...
По принцип и от трите не съм доволен ,нито дивидент, нито мажо ,нито перспектива ,но всеки има право на мисъл ....
всеки има право и малко адреналин в шитове....
какво да кажа за борсата ,ами останаха хиени и овце и малоумници ...
Днес имам покупка за 80 лв в три сделки на три акции...
Някакви малоумници са пуснати от курило и цъкат ли цъкат стотинки...
некакъв каролец ми продаде една акция на БТХ ,друг от там ми направи сечено в Ланда и ме натовари с комисионни колкото купих акции ,трети от Елана воюва да направи сделка за 15 лв...
не знам Кире ако така продължава ,докъде ще стигнем....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
BREF, NEOH, HIKA, DOVUHL, SFARM
Коментар
Коментар