If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нещо не се получи с цитата,но предполагам,че сте достатъчно интелигентни да разберете къде е моя текст.Още един път съжалявам
Ами аз държа да повторя, че смятам за простотия са купуваш акции и облигации на БФБ с долари. В една друга тема ме поправиха, че е лесно гледайки назад във времето да казвам, кое е правилно и кое не. И това е правилна критика - приемам я, но просто пак не мога да схвана какъв е смисъла да се инвестира на БФБ в комбинация с доларов риск?! А Елана са много умни да таргетират тези хора с 2.30 лв. за долар и да им привличат парите във фонд. Извинявайте за клишето, но не е луд тоя дето яде баницата, а този дето му я дава Това са моите 5 стотинки (мнение) за хорската простотия
Според мен 2 високорискови е по-добра комбинация Капман Макс е добър, но от Еланите най-добър е доларовият.
??????????????????????????????????????????
МОЛЯ??? КАКВО МУ Е ХУБАВОТО НА ЕДИН ФОНД ДЕНОМИНИРАН В ДОЛАРИ, КОЙТО НЕ Е ХЕДЖИРАН??? АКО ИСКАШ ДА ИГРАЕШ НА ФОРЕКС СИ ПУСНИ НЯКОЯ ПЛАТФОРМА, А НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ФОНДОВЕ!
P.S. леле колко простотия има на тоя свят божеееее
Доларовия фонд на Елана няма нищо общо с форекс-а и е идеален за инвеститор с долари купени на 2.30лв.Явно си прав за простотията
Именно това ми е идеята и на мен - че този фонд не е простотия,а простотията ходи по хората дето пишат без да имат хал хабер за какво става въпрос в случая.Друг е въпроса,че като го създадоха този фонд преди година и няколко месеца (06.03.06) буквално изнасилваха хората да си прехвърлят активите от доверително управление в $ към фонда им,но явно така е трябвало
Точно за такива хора е направен - в крайна сметка като има пазарна ниша има и кой да я пълни. И аз мисля, че е простотия ма виж. че тоя фонд хич не е малък. Май близо 10 милиона долара са му активите или го бъркам с Евровия?
Според мен 2 високорискови е по-добра комбинация Капман Макс е добър, но от Еланите най-добър е доларовият.
МОЛЯ??? КАКВО МУ Е ХУБАВОТО НА ЕДИН ФОНД ДЕНОМИНИРАН В ДОЛАРИ, КОЙТО НЕ Е ХЕДЖИРАН??? АКО ИСКАШ ДА ИГРАЕШ НА ФОРЕКС СИ ПУСНИ НЯКОЯ ПЛАТФОРМА, А НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ФОНДОВЕ!
Доларовия фонд на Елана няма нищо общо с форекс-а и е идеален за инвеститор с долари купени на 2.30лв.Явно си прав за простотията
Точно за такива хора е направен - в крайна сметка като има пазарна ниша има и кой да я пълни. И аз мисля, че е простотия ма виж. че тоя фонд хич не е малък. Май близо 10 милиона долара са му активите или го бъркам с Евровия?
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от никой
не инвестирай в доларови активи
миж и фондовете на Статус
правилно. имаше и друг един тука дето не искал да си продава доларите
Мисля да инвестирам 2000 евро във взаимни фондове, като засега си мисля за комбинация от 1000 в среднорисков и 1000 във високорисков, съответно Елана Балансиран Еврофонд и Капман Макс. Смятате ли, че това е добър вариант за и имате ли някакви други идеи. Това е първата "извънбанкова"инвестиция, която смятам да направя и все още събирам информация по сайтовете на фондовете. Някои от тях могат да те накарат да се чувстваш наистина като идиот, който не разбира български
Благодаря преварително.
Мисля да инвестирам 2000 евро във взаимни фондове, като засега си мисля за комбинация от 1000 в среднорисков и 1000 във високорисков, съответно Елана Балансиран Еврофонд и Капман Макс. Смятате ли, че това е добър вариант за и имате ли някакви други идеи. Това е първата "извънбанкова"инвестиция, която смятам да направя и все още събирам информация по сайтовете на фондовете. Някои от тях могат да те накарат да се чувстваш наистина като идиот, който не разбира български
Коментар