Първоначално изпратено от mussi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за комбинация от взаимни фондове
Collapse
X
-
-
Re: Съвет за комбинация от взаимни фондове
Първоначално изпратено от Cave ManПървоначално изпратено от mussiПървоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от DirectorСпоред мен 2 високорискови е по-добра комбинация Капман Макс е добър, но от Еланите най-добър е доларовият.
МОЛЯ??? КАКВО МУ Е ХУБАВОТО НА ЕДИН ФОНД ДЕНОМИНИРАН В ДОЛАРИ, КОЙТО НЕ Е ХЕДЖИРАН??? АКО ИСКАШ ДА ИГРАЕШ НА ФОРЕКС СИ ПУСНИ НЯКОЯ ПЛАТФОРМА, А НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ФОНДОВЕ!
P.S. леле колко простотия има на тоя свят божеееее
Точно за такива хора е направен - в крайна сметка като има пазарна ниша има и кой да я пълни. И аз мисля, че е простотия ма виж. че тоя фонд хич не е малък. Май близо 10 милиона долара са му активите или го бъркам с Евровия?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussiПървоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от DirectorСпоред мен 2 високорискови е по-добра комбинация Капман Макс е добър, но от Еланите най-добър е доларовият.
МОЛЯ??? КАКВО МУ Е ХУБАВОТО НА ЕДИН ФОНД ДЕНОМИНИРАН В ДОЛАРИ, КОЙТО НЕ Е ХЕДЖИРАН??? АКО ИСКАШ ДА ИГРАЕШ НА ФОРЕКС СИ ПУСНИ НЯКОЯ ПЛАТФОРМА, А НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ФОНДОВЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от DirectorСпоред мен 2 високорискови е по-добра комбинация Капман Макс е добър, но от Еланите най-добър е доларовият.
P.S. леле колко простотия има на тоя свят божеееееOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorСпоред мен 2 високорискови е по-добра комбинация Капман Макс е добър, но от Еланите най-добър е доларовият.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от никойне инвестирай в доларови активи
миж и фондовете на Статус
Коментар
-
Първоначално изпратено от plus minusЗдравейте,
Мисля да инвестирам 2000 евро във взаимни фондове, като засега си мисля за комбинация от 1000 в среднорисков и 1000 във високорисков, съответно Елана Балансиран Еврофонд и Капман Макс. Смятате ли, че това е добър вариант за и имате ли някакви други идеи. Това е първата "извънбанкова"инвестиция, която смятам да направя и все още събирам информация по сайтовете на фондовете. Някои от тях могат да те накарат да се чувстваш наистина като идиот, който не разбира български
Благодаря преварително.
Коментар
-
Съвет за комбинация от взаимни фондове
Здравейте,
Мисля да инвестирам 2000 евро във взаимни фондове, като засега си мисля за комбинация от 1000 в среднорисков и 1000 във високорисков, съответно Елана Балансиран Еврофонд и Капман Макс. Смятате ли, че това е добър вариант за и имате ли някакви други идеи. Това е първата "извънбанкова"инвестиция, която смятам да направя и все още събирам информация по сайтовете на фондовете. Някои от тях могат да те накарат да се чувстваш наистина като идиот, който не разбира български
Благодаря преварително.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар