А какъв би бил смисъла от fund of funds? Единственото, за което се сещам аз, е възможността да вкараш пари и във фонд, който го няма там, където живееш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за комбинация от взаимни фондове
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ginoRazbira se, ako si manager na platformata, savsem drugo 6te misli6 i govori6.
Ако трябва да се плащат всички такси по два пъти наистина става скъпо.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ginoRazbira se, ako si manager na platformata, savsem drugo 6te misli6 i govori6.
Коментар
-
Fund of funds e golyama marketingova izmama za investors. Vednaj pla6ta6 razhodite na undelying funds i vtori pat razhodite na 6apkata, kato gledam razhodite na fondovete v BG kato sloji6 i sales charge, pri edna investiciiya v takav hipoteti4en fund, spoko 6te se razdelya6 s 10%/year.
Razbira se, ako si manager na platformata, savsem drugo 6te misli6 i govori6.In Goze We Trust
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСега се замислих, че в България няма fund of funds. Идеята не е лоша.
Коментар
-
Anton Chigurh
Така си е.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от NikolaСега се замислих, че в България няма fund of funds. Идеята не е лоша.
Но за АДСИЦите върши работа и има подобна функция, разбира се, ако трябва да бъдем точни, това е секторен фонд.
8)
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от NikolaСега се замислих, че в България няма fund of funds. Идеята не е лоша.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NikolaСега се замислих, че в България няма fund of funds. Идеята не е лоша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AА бре вие двамата (или двете) с Пепи да не сте PR на Капман? Няма пълнолетен инвеститор на борсата, който да не знае какъв балон е ХД Пътища, и с какъв топъл въздух са го издули ;-) Момченцата, които нямат никакъв друг шанс да се представят като велики портфолио мениджъри (виж колко модерно звучи "портфолио мениджъри") надуват дирижабъли и хич (ама ХИЧ) не им пука какво ще стане, когато се получи пробойна в корпуса :-) Какво става когато се спука дирижабъл? Ами тези, които са се качили на него преживяват хард-лендинг (ама не в преносния смисъл) и ги боли глават дълго време.
Виж ДСК, Райфайзен, ОББ и т.н. си събират вложители и без врътки от типа 100%, 200% и 300% годишно ;-)
И не е необходимо да бъда адвокат или PR на този или онзи, ако, в крайна сметка, фактите говорят сами. Но, не ми се занимава с тази тема. Както стана ясно - никой не ми плаща, за да му правя реклама.
P.S.
Аз съм от мъжки пол. За Пепи незнам.
Коментар
-
Anton Chigurh
Сега се замислих, че в България няма fund of funds. Идеята не е лоша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroОтносно инвестирането в балони, не залитай по тази тема, ако не си добре подплатен с факти.
Всички говореха, че Капман надуват Пътищата още от 1100 лева и още тогава разни "умни" глави говореха за балон, който ако се спука, тежко на инвестиралите... Е, не бяха Капман тези, които вдигнаха цената до 20 хил. Виж отчететите на холдинга, виж новите купувачи по позицията и тогава кажи дали тази акция не си е заслужавала цената, не на 1100, а дори и на 5 и 10 хил. лева!
Виж ДСК, Райфайзен, ОББ и т.н. си събират вложители и без врътки от типа 100%, 200% и 300% годишно ;-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от FontusПървоначално изпратено от RespectБългария се развива и не мисля, че някой от фондовете ще изгърми, дори и високорисковите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectБългария се развива и не мисля, че някой от фондовете ще изгърми, дори и високорисковите.
Цената на акциите на борсата зависи не само от това колко е добра дадена компания и какви доходи реализира, ами и от това колко пари се въртят на борсата. Доста хора видяха, че от българската борса излизат големи печалби и почнаха да наливат пари, появиха се и чуждестранни инвеститори. Всичко това увеличава парите на борсата, а от тук и цената на акциите и всички са доволни. Само че в даден момент инвеститорите ще пожелаят да реализират своята печалба като продадат акциите си. Тогава изведнъж може да се окаже, че пари има само за първите, решили да продават. Следва рязко понижаване на цените на всички акции без значение добра ли е дадена фирма или не.
Коментар
-
Re: Somoni AM
Първоначално изпратено от mincho1ako ste 4ubali Somoni 2001
посредника е преименуван на Сомони Файненшъл Брокеридж
www.somonigroup.com
Коментар
Коментар