IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново: Къде и как да инвестирам?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пипа
    Първоначално изпратено от Cherry
    Мда, видях, биовет е куцата акция
    Замени я с Еврохолд и ще спринтираш
    Мост и полимери) но ти си решаваш )

Коментар

• Първоначално изпратено от Cherry
      Замени я с Еврохолд и ще спринтираш

Коментар

• Аз все още изчаквам за БФБ,но и аз я следя почти ежедневно.Само една от акциите о т масовата приватизация ми е публична.Много смислени коментари има до тук.За да не се разводнявам -погледни и фундамента.Есента може да има доста стачки.След удовлетворяването на транспортната стачка,се сещтам за учителската отложена във времето

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
          Първоначално изпратено от Императорът
          Дарков - самоубийство финансово предлагаш на Черешка ли?
          Импе,

Ти от майтап не разбираш ли?
          Ъръмчх.

Ти майтапиш, ама Черешка дали ще рабере че майтап? А ако се върже? :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Дарков - самоубийство финансово предлагаш на Черешка ли?
            Импе,

Ти от майтап не разбираш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
              И е хубаво да се каже , че много често най- голяма доходност се реализира там , където не е стадото:-)
              и аз това си мислех)) още повече отрасъла е изключително перспективен)...но аз засега само я следя, да видя докъде ще стигнат...куците работи)

Коментар

• Дарков - самоубийство финансово предлагаш на Черешка ли?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
                  И е хубаво да се каже , че много често най- голяма доходност се реализира там , където не е стадото:-)
                  Ами да си вземе и малко Кремиковци?

Коментар

най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

Какво й е на нашата комбинация? .

Комбинацията според мен е много добра. Мъжете, обикновено сме по-рискови играчи, но в случаят - жената е водеща, което означава, че ще преобладава разумът и умерено-рисковите решения.

Моето мнение: съпрузите да инвестират само на БФБ в дружества, които увеличиха капитала си и сега е разумно да бъдат отворени няколко позиции. Рискът не е така голям, но, след вземане на инвестиционното решение - съмненията трябва да престанат и да се изчака достатъчно време (различно за различните позиции), като следят всяка новина, отчети, спечелени поръчки и т.н. по конкретната позиция.

Доходът ще е доста по-голям от другите възможности: фондове, доверително управление (дори и от хора, които изписват цялото си име във форума)...

Абе, с няколко думи: имайте доверие в собствените си възможности!

Професията "инвеститор" (вкл. "професионален инвеститор") не може да гарантира никаква сигурност! Дано няма срив, защото нямам идея как точно ще се разплащат на своите клиенти т.нар. инвеститори по професия... Затова, щом сте решили вече да бъдете рискови играчи - работете сами със своите средства - вие можете и ще учите в движение (което впрочем правят и т.нар. "професионални инвеститори" !

Успех! (приемам благодарности само в натура! Бекс, Каменица...)
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от afterd
                        Cherry, хубава комбинация сте вие с мъжа ти..

Предполагам си ги прегледала, но в "Обучение, литература, съвети" има интересни теми, както и в "Други".
                        Какво й е на нашата комбинация? .
                        Подфорумът "Обучение" почти съм го прочела, остават ми само няколко теми .
                        Акциите, които посочих не са окончателен избор. Вероятно докато се стигне до действително инвестиране в тях, портфейлът ще изглежда по друг начин.

Коментар

• Cherry, хубава комбинация сте вие с мъжа ти..

Предполагам си ги прегледала, но в "Обучение, литература, съвети" има интересни теми, както и в "Други".

И както някой е казал - "понякога е най-трудно да победиш себе си"

Опитът се придобива напред във времето и струва доста пропуснати ползи.
                          Не само пропуснати ползи, а понякога и реално изгубени пари. Но уроците си имат цена, нормално е..

Коментар

• Cherry, с това което се захващаш - в ход се учи, бавно и търпеливо.
                            За фондовете, вече си ги избрала, няма смисъл от коментар.
                            За COBOS - а, действай, проба - грешка, проба - грешка.
                            Опитът се придобива напред във времето и струва доста пропуснати ползи.

Успех ти желая, колкото повече инвеститори толкова по-добре за всички участници на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                              Първоначално изпратено от Императорът
                              Корков - това ще бъде мъдро, за Гагаринът де....
                              хм, абе я да го разгледам аз този гагарин .......
                              Гледайте бе колеги,гледайте.Както се казва,какво му плащаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Корков - това ще бъде мъдро, за Гагаринът де....
                                хм, абе я да го разгледам аз този гагарин .......

Коментар

Working...
                                X