Първоначално изпратено от Пипа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново: Къде и как да инвестирам?
Collapse
X
-
Аз все още изчаквам за БФБ,но и аз я следя почти ежедневно.Само една от акциите о т масовата приватизация ми е публична.Много смислени коментари има до тук.За да не се разводнявам -погледни и фундамента.Есента може да има доста стачки.След удовлетворяването на транспортната стачка,се сещтам за учителската отложена във времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от ИмператорътДарков - самоубийство финансово предлагаш на Черешка ли?
Ти от майтап не разбираш ли?
Ти майтапиш, ама Черешка дали ще рабере че майтап? А ако се върже? :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ИмператорътДарков - самоубийство финансово предлагаш на Черешка ли?
Ти от майтап не разбираш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6u6umigaПървоначално изпратено от CherryМда, видях, биовет е куцата акция
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от 6u6umigaПървоначално изпратено от CherryМда, видях, биовет е куцата акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от CherryКакво й е на нашата комбинация? .
Комбинацията според мен е много добра. Мъжете, обикновено сме по-рискови играчи, но в случаят - жената е водеща, което означава, че ще преобладава разумът и умерено-рисковите решения.
Моето мнение: съпрузите да инвестират само на БФБ в дружества, които увеличиха капитала си и сега е разумно да бъдат отворени няколко позиции. Рискът не е така голям, но, след вземане на инвестиционното решение - съмненията трябва да престанат и да се изчака достатъчно време (различно за различните позиции), като следят всяка новина, отчети, спечелени поръчки и т.н. по конкретната позиция.
Доходът ще е доста по-голям от другите възможности: фондове, доверително управление (дори и от хора, които изписват цялото си име във форума)...
Абе, с няколко думи: имайте доверие в собствените си възможности!
Професията "инвеститор" (вкл. "професионален инвеститор") не може да гарантира никаква сигурност! Дано няма срив, защото нямам идея как точно ще се разплащат на своите клиенти т.нар. инвеститори по професия... Затова, щом сте решили вече да бъдете рискови играчи - работете сами със своите средства - вие можете и ще учите в движение (което впрочем правят и т.нар. "професионални инвеститори" !
Успех! (приемам благодарности само в натура! Бекс, Каменица...)"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от afterdCherry, хубава комбинация сте вие с мъжа ти..
Предполагам си ги прегледала, но в "Обучение, литература, съвети" има интересни теми, както и в "Други".
Подфорумът "Обучение" почти съм го прочела, остават ми само няколко теми .
Акциите, които посочих не са окончателен избор. Вероятно докато се стигне до действително инвестиране в тях, портфейлът ще изглежда по друг начин.
Коментар
-
Cherry, хубава комбинация сте вие с мъжа ти..
Предполагам си ги прегледала, но в "Обучение, литература, съвети" има интересни теми, както и в "Други".
И както някой е казал - "понякога е най-трудно да победиш себе си"
Опитът се придобива напред във времето и струва доста пропуснати ползи.
Коментар
-
Cherry, с това което се захващаш - в ход се учи, бавно и търпеливо.
За фондовете, вече си ги избрала, няма смисъл от коментар.
За COBOS - а, действай, проба - грешка, проба - грешка.
Опитът се придобива напред във времето и струва доста пропуснати ползи.
Успех ти желая, колкото повече инвеститори толкова по-добре за всички участници на пазара.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ИмператорътКорков - това ще бъде мъдро, за Гагаринът де....
Коментар
Коментар