IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• После обратно

Първоначално изпратено от съни(тя)
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Taka e .Освен кръстосани участия имат и сходна стратегия.
    да бе, сходна) Капман купува Мостчета и Пътища, Юга ги разпродават/ май се вманиачавам)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Taka e .Освен кръстосани участия имат и сходна стратегия.
      да бе, сходна) Капман купува Мостчета и Пътища, Юга ги разпродават/ май се вманиачавам)))))

Коментар

• В проспектите на почти всички ДФ - ве е записано, че в техните портфейли ще присъстват дялове и на други ДФ - ве . Имайте предвид, че това означава като български, така и чуждестранни.
        Това си е съвсем нормална практика.

Коментар

• Taka e .Освен кръстосани участия имат и сходна стратегия.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от unisexx
            Аз исках да си купя дялове в юг маркет.
            Обаче някой може ли да ми обясни следното:
            В портфйла на юг маркет има доста дялове от Кампан и макс и капитал. Тогава какъв е смисъла да купуваш от юг маркет, а?
            Поставям този въпрос, защото ми е интересно дали има смислен отговор.
            Горенаписаното да не се счита за реклама.
            Ако разгледаш и сравниш порфейлите им ще намериш доста сходни позиции, с приблизително еднакво съотношение в портфейла. Като гледам реализираната доходност е приблизително еднаква, реализирана е в едно и също време.
            Капман също притежават дялове от DFUMM.
            Аз мисля че работят в тясно сътрудничество, в което няма лошо. По-лошо е според мен, че крепят някои позиции.
            Не отричам, че се стремя да се равнявам по тях, подробно анализирам портфелите им, покупките и продажбите им. Професионалисти са и разбират от капиталови пазари!
            Мнението ми е лично и не е препоръка!

Коментар

• Аз исках да си купя дялове в юг маркет.
              Обаче някой може ли да ми обясни следното:
              В портфйла на юг маркет има доста дялове от Кампан и макс и капитал. Тогава какъв е смисъла да купуваш от юг маркет, а?
              Поставям този въпрос, защото ми е интересно дали има смислен отговор.
              Горенаписаното да не се счита за реклама.

Коментар

• http://download.bse-sofia.bg/finance...2007-chl18.doc

Коментар

• Някой има ли данни за портфейла им?
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                    Първоначално изпратено от marcy
                    Днес като смятам (61.82% от началото на годината ) сме задминали DFCAPM и DFNEW, добре се развива.

Няма да казвам че имам доста и т.н.
                    http://kompanii.investor.bg/?cat=155

Тъй като гледам, имат още да гонят Капман
                    Няколко пъти казах че цифрите в Investor не са точни и понякога изостават с някой ден, a да се гледат и смятат данните подавани на БФБ.

Цена за поръчки: Обратно изкупуване:
                    2.1335 2.0909 Това са данни за 25.07.2007
                    а в инвестор са дадени 2.0084 1.9683

Както виждаш има доста разлика.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Robin,
                      моите уважения, но считам че тук не стои въпроса толкова с рекламата, колкото проблема за публичността. Аз лично съм на мнение, че трябва да има по една темичка за всеки от фондовете, и нека вътре да се обсъжда всичко - доходност, позиции, УД и т.н.
                      Нека да си припомним какво се случи само преди няколко дни в един български вестник със статия за един български фонд, който уж бил №1, ама не съвсем. Когато има достатъчно публичност, такива номера не минават. Приеми го, ако щеш и като вид "просветителска" дейност за повишаване на инвестиционната култура на българина.
                      Нека да има теми и нека в тях да се обсъждат фондовете. Нека да има ПУБЛИЧНОСТ.

Не работя за никой фонд.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                        Robin Hut, аз поне не виждам рекламата...61% от началото на годината се откриват лесно по ...отчетите...в БФБ...
                        Съни, 61-100-300-10000% са цифри. Аз пиша за спонтанните въпросчета във форума на инвестор.бг ;-) А както и ти каза фактите се откриват лесно по ...отчетите...в БФБ.

Капман или ЮМ къде е разликата?

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                          Днес като смятам (61.82% от началото на годината ) сме задминали DFCAPM и DFNEW, добре се развива.

Няма да казвам че имам доста и т.н.
                          http://kompanii.investor.bg/?cat=155

Тъй като гледам, имат още да гонят Капман

Коментар

• Robin Hut, мога да ти дам още един безплатен съвет - ДФ има набор от акции и т.н. от които е закупило и понеже човек не може да има от всички (примерно нямам от HDPAT) а те имат демек и аз имам чрез тях(HDPAT изби рибата днес).
                            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Няма какво да я рекламирам след като е факт.
                              Както виждаш не я и препоръчвам но след като ти е прозвучало така какво да се прави и това ще го преглътна.
                              ДФ е малка част порфеила ми, но за сега се справят добре.
                              И както някой от акциите подкрепям или одобрявам така и тази (тълкувам я като акция).
                              Мисля че доста хора имат акции примерно от DFCAPM или др. и те правят същото (я колко мнения има там).
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Robin Hut, аз поне не виждам рекламата...61% от началото на годината се откриват лесно по ...отчетите...в БФБ...

Коментар

Working...
                                X