IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mda dobre e ,OBB premium akcii e blizo - 0,5 %

Коментар

• Първоначално изпратено от yono
      Защо не мога да намеря месечния отчет за ноември? Няма го нито в сайта на фонда, нито на БФБ! Аз ли нещо изпускам? Мисля да инвестирам тук, но преди това, все пак е редно да попрегледам някои документи. Please, help!!!
      Рано е, мисля че 10-то число беше официалният срок, а често се и подминава...

Коментар

• Защо не мога да намеря месечния отчет за ноември? Няма го нито в сайта на фонда, нито на БФБ! Аз ли нещо изпускам? Мисля да инвестирам тук, но преди това, все пак е редно да попрегледам някои документи. Please, help!!!
        И не е препоръка, камо ли мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
          -0.08 %,
          добре, особено в сравнение с други фондове, някои от които са на минус над половин процент ...
          Ама верно го обърнахме на индекс тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
            -0.13 %,
            добре, особено в сравнение с други фондове, някои от които са на минус над половин процент ...
            Na men mi e -0.0831% za orders i -0.0848% za obratno...?

That's better dovolna!
            NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• -0.08 %,
              "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Ами да ви кажа лелчето в петък се тюхкаше, че ще трябва да доработва извънредно.... сигурно има връзка с покачените активи.

Доста народ седя дълго в изчаквателна позиция и бяха загубили търпение.

Ако борсата по някаква неведома причина не "сбърка" пак посоката, имам чувството че декември-януари ще са рекордни по набран капитал във фондовете. Айде не рекордни, но близки до септември-октомври.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
                  Първоначално изпратено от margaritka
                  Първоначално изпратено от Кака Дечка
                  аз не наблюдавам дяловете, но наистина активите скочиха с над 2 млн. лв. за 2 дни ...
                  Мисля, че това не е прецедент по тази позиция. Ако не ме лъже паметта, имаше към 10-15 млн. увеличение на активите в рамките на 2-3 седмици, някъде през август.
                  Слънчице, хайде да не се изхвърляме,
                  според http://baud.bg/quotes.htm към вчерашна дата активите са 16 млн. лв., така че това, което казваш е невъзможно ;-)
                  Да, права си! Сега ги погледнах, че са 3-4 млн. за месец- два! Пообъркала съм се. Ще си изтрия предният пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
                    Първоначално изпратено от Кака Дечка
                    аз не наблюдавам дяловете, но наистина активите скочиха с над 2 млн. лв. за 2 дни ...
                    Мисля, че това не е прецедент по тази позиция. Ако не ме лъже паметта, имаше към .......... млн. увеличение на активите в рамките на 2-3 седмици, някъде през август.
                    Слънчице, хайде да не се изхвърляме,
                    според http://baud.bg/quotes.htm към вчерашна дата активите са 16 млн. лв., така че това, което казваш е невъзможно ;-)
                    Айде изтрий си несъществуващия вече цитат и в поста отгоре, за да не ни се смеят хората ;-)

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        абе цената убаво, ами ми направи впечатление, че има купени 1 мил нови дяла спрямо преди има нема 10тина дена, /ако помна правилно разбира се /

Коментар

• Ммм, да,
                          Почти 1 млн. нови дяла спрямо 03.12. Между другото, си направих труда да проследя намаляването на броя на дяловете някой фондове и установих, че Юг беше с най-малки загуби по този показател за времето на корекцията. Разбира се, съвсем не съм проучвала всички.

Коментар

• абе цената убаво, ами ми направи впечатление, че има купени 1 мил нови дяла спрямо преди има нема 10тина дена, /ако помна правилно разбира се /

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                              Днес ще е почти без изменение!!!
                              A dano...
                              NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Днес ще е почти без изменение!!!

Коментар

Working...
                                X