Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaspelВ момента трябва да не си добре нещо за да си даваш парите в договорен фонд. Само можеш да загубиш.. Аз лично съм 65к назад за 2 седмици. Но съм си инат и ще чакам индекса да стане такъв на какъвто съм купил акциите и тегля всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaspelВ момента трябва да не си добре нещо за да си даваш парите в договорен фонд. Само можеш да загубиш.. Аз лично съм 65к назад за 2 седмици. Но съм си инат и ще чакам индекса да стане такъв на какъвто съм купил акциите и тегля всичко.
А кога да си даваш парите в договорен фонд?
На следващия връх, преди следващата корекция?
Само питам де
Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SisqouПървоначално изпратено от чичо ЛичоSisqou,
сам ще трябва да поемеш риска да вземеш решение кой фонд(кои фондове) да избереш.
Не разчитай на чужди препоръки
Но ти поразпитай, кой знае...
Коментар
-
Първоначално изпратено от чичо ЛичоSisqou,
сам ще трябва да поемеш риска да вземеш решение кой фонд(кои фондове) да избереш.
Не разчитай на чужди препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от SisqouПървоначално изпратено от prodigalЗдравей, Sisqou
Практика е, борсата да не работи за подобен период в края на годината.
Относно втория въпрос, препоръка няма как да ти се даде – аз лично харесвам акциите, които имат в портфейла и смятам, че са на добри нива към момента и вероятно цената е добра за влизане, което не означава, че не могат да паднат и още. Тоест това си е лично мнение. Друг вероятно ще ти каже, че цената е висока, а портфейла кофти – пазар, мнения разни .
При всички случаи бих те посъветвал да си определиш достатъчно голям хоризонт за инвестицията (поне година), тъй като това значително увеличава шанса да реализираш добър доход.
Успехи
PS. Надявам се не работиш към тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от SisqouПървоначално изпратено от prodigalЗдравей, Sisqou
Практика е, борсата да не работи за подобен период в края на годината.
Относно втория въпрос, препоръка няма как да ти се даде – аз лично харесвам акциите, които имат в портфейла и смятам, че са на добри нива към момента и вероятно цената е добра за влизане, което не означава, че не могат да паднат и още. Тоест това си е лично мнение. Друг вероятно ще ти каже, че цената е висока, а портфейла кофти – пазар, мнения разни .
При всички случаи бих те посъветвал да си определиш достатъчно голям хоризонт за инвестицията (поне година), тъй като това значително увеличава шанса да реализираш добър доход.
Успехи
PS. Надявам се не работиш към тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от SisqouМисля да диверсифицирам 50к по равно в Юга и Капман-висок риск. Може ли въобще да се говори за диверсифициране в такъв случай имайки предвид портфейлите и ако не, в кои бихте ме посъветвали?
Благодаря!
Коментар
Коментар