IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    И аз искам да сваля 65 кила ама без диети ако може.Некви съвети?
    Svali jenata ot vrata si i vednaga si 65 kila nadolu.
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Дай боже да има такова възстановяване. Ако това стане в близките 6 месеца ще е цяло чудо.
      B.Graham: Инвестирай сега в договорен фонд и ще се изпотиш достатъчно за да свалиш доста кила

Коментар

• М да , той човека първо зададе по-важния въпрос – кога, не къде

Коментар

absolutno!

Коментар

Обръщане на тренда, мисля ще е достатъчно стимулиращо за сваляне поне на 65 кила

Хич да не се случва в скоро време споменатото по-горе.
            Относно тренда де, не свалянето на килата

Коментар

• И аз искам да сваля 65 кила ама без диети ако може.Некви съвети?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaspel
                В момента трябва да не си добре нещо за да си даваш парите в договорен фонд. Само можеш да загубиш.. Аз лично съм 65к назад за 2 седмици. Но съм си инат и ще чакам индекса да стане такъв на какъвто съм купил акциите и тегля всичко.
                Именно,че ти сега си назад,но при едно възстановяване на индексите ти ще си на нула,а този който инвестира сега,ще е с приличен доход ... така,че не се знае кой е по - луд.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaspel
                  В момента трябва да не си добре нещо за да си даваш парите в договорен фонд. Само можеш да загубиш.. Аз лично съм 65к назад за 2 седмици. Но съм си инат и ще чакам индекса да стане такъв на какъвто съм купил акциите и тегля всичко.

А кога да си даваш парите в договорен фонд?
                  На следващия връх, преди следващата корекция?

Само питам де
                  Успех на всички.

Коментар

• В момента трябва да не си добре нещо за да си даваш парите в договорен фонд. Само можеш да загубиш.. Аз лично съм 65к назад за 2 седмици. Но съм си инат и ще чакам индекса да стане такъв на какъвто съм купил акциите и тегля всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
                      Първоначално изпратено от чичо Личо
                      Sisqou,
                      сам ще трябва да поемеш риска да вземеш решение кой фонд(кои фондове) да избереш.
                      Не разчитай на чужди препоръки
                      Мерси Чичо ама не разбирам много от портфейли а пък и сумата дето мисля да инвестирам не е малка та затова си подпитвам де Не е казано че ще направя точно това което се каже ама поне да поразгледам малко мнения на proffs
                      Мнението на proffs не е free
                      Но ти поразпитай, кой знае...

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Личо
                        Sisqou,
                        сам ще трябва да поемеш риска да вземеш решение кой фонд(кои фондове) да избереш.
                        Мерси Чичо ама не разбирам много от портфейли а пък и сумата дето мисля да инвестирам не е малка та затова си подпитвам де Не е казано че ще направя точно това което се каже ама поне да поразгледам малко мнения на proffs

Коментар

• Sisqou,

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                            Първоначално изпратено от Sisqou
                            Първоначално изпратено от prodigal
                            Здравей, Sisqou

Практика е, борсата да не работи за подобен период в края на годината.

Относно втория въпрос, препоръка няма как да ти се даде – аз лично харесвам акциите, които имат в портфейла и смятам, че са на добри нива към момента и вероятно цената е добра за влизане, което не означава, че не могат да паднат и още. Тоест това си е лично мнение. Друг вероятно ще ти каже, че цената е висока, а портфейла кофти – пазар, мнения разни .

При всички случаи бих те посъветвал да си определиш достатъчно голям хоризонт за инвестицията (поне година), тъй като това значително увеличава шанса да реализираш добър доход.

Успехи
                            Благодаря ти! Бях започнал да се плаша че в тези форуми са останали само богове(и богини) които не биха могли да съветват някакви простосмъртни като мен но явно все още има и хора. Успех и на теб

PS. Надявам се не работиш към тях
                            не ни най-малко. Нито притежавам дялове. Което не означава, че може да се има доверие на мнението ми или да се счита за безпристрастно
                            Не знам дали е безпристрастно но аз ти вярвам Успех с пластика

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
                              Първоначално изпратено от prodigal
                              Здравей, Sisqou

Практика е, борсата да не работи за подобен период в края на годината.

Относно втория въпрос, препоръка няма как да ти се даде – аз лично харесвам акциите, които имат в портфейла и смятам, че са на добри нива към момента и вероятно цената е добра за влизане, което не означава, че не могат да паднат и още. Тоест това си е лично мнение. Друг вероятно ще ти каже, че цената е висока, а портфейла кофти – пазар, мнения разни .

При всички случаи бих те посъветвал да си определиш достатъчно голям хоризонт за инвестицията (поне година), тъй като това значително увеличава шанса да реализираш добър доход.

Успехи
                              Благодаря ти! Бях започнал да се плаша че в тези форуми са останали само богове(и богини) които не биха могли да съветват някакви простосмъртни като мен но явно все още има и хора. Успех и на теб

PS. Надявам се не работиш към тях
                              не ни най-малко. Нито притежавам дялове. Което не означава, че може да се има доверие на мнението ми или да се счита за безпристрастно

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                                Първоначално изпратено от Sisqou
                                Мисля да диверсифицирам 50к по равно в Юга и Капман-висок риск. Може ли въобще да се говори за диверсифициране в такъв случай имайки предвид портфейлите и ако не, в кои бихте ме посъветвали?
                                Malko shte e trudno da diversificirash po dvata fonda ....zashtoto portfeilite im sa dosta shodni.
                                Да, това имах предвид но не бях сигурен. А някакви идеи като бих искал да запазя поне единият от двата?
                                Благодаря!

Коментар

Working...
                                X