IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Давам така примера да е по лесен .А ти можеш да ми отговориш конкретно на вапроса Nia

Коментар

• Първоначално изпратено от gratziano
      Добре.Купил съм дялове на 19лв и сега искам да ги продада на 19.50лв.Фонда няма други такси освен че пише такса управление 2%.Дяловете са 100,би трябвало да взема 1950лв
      Na 19 )))
      Momche...sburkal si fonda..
      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Добре.Купил съм дялове на 19лв и сега искам да ги продада на 19.50лв.Фонда няма други такси освен че пише такса управление 2%.Дяловете са 100,би трябвало да взема 1950лв

Коментар

• Такса управление е начислена в цената на дяла. Това значи че цената купува/продава на сайта е с вкл. такса управление.

Емисионните такси са тези които се начисляват при купуване продаване на дяловете (т.е. те се удържат допълнително). Те покриват само разходите по покупко продажба на книжата (или поне така би трябвало да е).

Такса управление е самото възнаграждение на фонда за това че управлява парите.

Това че е начислена в цената на дяла, естествено не значи че не я плащаш, напротив, плащаш я като поп, просто не я виждаш

Коментар

• Благодаря ти psycoholic,да разбирам ли че при фондове които нятакса емисия и такса обратно изкупуване,значи няма и такса управление.А пак пи6е че има.

Коментар

• Първоначално изпратено от gratziano
              Здравеите.Искам да попитам такса управление при фондовете пряко от клиентите ли се плащта,или косвено.Тоест ако искам да си продам дяловете ще ми начислят ли друга такса освен тази за обратно изкупуване.
              не! всичко влиза в цената на закупуване/изкупуване на дялове!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Здравеите.Искам да попитам такса управление при фондовете пряко от клиентите ли се плащта,или косвено.Тоест ако искам да си продам дяловете ще ми начислят ли друга такса освен тази за обратно изкупуване.

Коментар

• Майко мила. Ако така ще ме превъзнасяте - мога да подаря на всички ви по 10 тина химикалки и торбички с календарчета и тефтерчета. Вземете се в ръце бе хора. То бива индианска радост... ама. Не се обиждайте... Лично мнение...

Коментар

• az dnes si kupih dqlove s nadejdata da mi podarqt neshto ,no nishto ne mi podariha
                    da vidim dali za v badeshte shte me zaradvat

Коментар

• az dnes si kupih dqlove s nadejdata da mi podarqt neshto ,no nishto ne mi podariha

Коментар

• iskam da se izfukam kato Nia, no ne stava zasega. Iskam himikalka no i pri men nishto ne e doshlo, zapalkata i t.n.- moje i bez tiah, no vij himikalkata si e neshto wyzbujdashto.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                          Искам само да се изфукам )
                          Юга са пратили коледни подаръцииии!
                          Имам си календарче, тефтерче, химикалка, запалка и картичка ))
                          Много мило!
                          Желая много здраве и успех на целия екип, много нови клиенти и да ни радват през новата 2008!
                          ... и торбичка забравяш!
                          Пожелавам на целия им екип здраве,късмет и съвместно ползотворно сътрудничество!

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
                            ама на кого са пращали слънчице, щото аз нямам нищо :-(
                            Ой, не знам...нямам представа защо не си получил.
                            Не мисля, че е пошло. Нито пък мисля, че е особено подходящо да подаряват бутилки или бонбони...
                            Бутилките ги подаряваха в офиса ми ) и то много прилични реколти!
                            NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                              Искам само да се изфукам )
                              Юга са пратили коледни подаръцииии!
                              Имам си календарче, тефтерче, химикалка, запалка и картичка ))
                              Много мило!
                              Желая много здраве и успех на целия екип, много нови клиенти и да ни радват през новата 2008!
                              Е аз все си мисля че по една бутилка хубаво червено вино и/или кутия маркови бонбони би следвало да е по - подходящ податък за тоя род дейност.

Някак си химикалките и календарчетата... абе на мен ми изглежда пошло.

Лош PR. Това заключвам аз.

Отделно че и аз нищо не съм получил, ама щом са преценили че не съм слушал... ще го преживея.

Коментар

• ама на кого са пращали слънчице, щото аз нямам нищо :-(
                                "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

Working...
                                X