днес -0.4 % защо така ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от gratzianoДобре.Купил съм дялове на 19лв и сега искам да ги продада на 19.50лв.Фонда няма други такси освен че пише такса управление 2%.Дяловете са 100,би трябвало да взема 1950лв
Такса управление трябва да е включена в тези 19,50. Реално цената на дяла е 19.9, но ти удържат въпросната такса скрито.
Така е при фондовете които аз знам. Може пък и при някой който не ми е в полезрението да е иначе - например такса управление да се заплаща при обратно изкупуване или при покупка на дялове. Но силно ме съмнява.
Във всеки случай това го пише в документацията на фонда. Затова:
ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОДПИСВАТЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PachoПървоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от gratzianoДобре.Купил съм дялове на 19лв и сега искам да ги продада на 19.50лв.Фонда няма други такси освен че пише такса управление 2%.Дяловете са 100,би трябвало да взема 1950лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от gratzianoДобре.Купил съм дялове на 19лв и сега искам да ги продада на 19.50лв.Фонда няма други такси освен че пише такса управление 2%.Дяловете са 100,би трябвало да взема 1950лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от gratzianoДобре.Купил съм дялове на 19лв и сега искам да ги продада на 19.50лв.Фонда няма други такси освен че пише такса управление 2%.Дяловете са 100,би трябвало да взема 1950лв
Такса управление трябва да е включена в тези 19,50. Реално цената на дяла е 19.9, но ти удържат въпросната такса скрито.
Така е при фондовете които аз знам. Може пък и при някой който не ми е в полезрението да е иначе - например такса управление да се заплаща при обратно изкупуване или при покупка на дялове. Но силно ме съмнява.
Във всеки случай това го пише в документацията на фонда. Затова:
ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОДПИСВАТЕ.
Коментар
Коментар