То всичко хубаво, ама трябва нов полл за 2008
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака Дечка+0.08 %, затова ги обичам,
П.П. Аве, къде е Здравко?
Tonev e istinski bog...i managera i hirurga hahahahahha
Niama takava lignia dnes )))
NAI-GOLEMITE SME BE!!!!NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака Дечка+0.08 %, затова ги обичам,
П.П. Аве, къде е Здравко?
Tonev e istinski bog...i managera i hirurga hahahahahha
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от psycoholicЕх, Колио, Колио - ами дай да ги вържем с ласо тогава!
Не спряхте да занимавате хората с моята скромна особа...
Личи си кой ме познава
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от psycoholicЕх, Колио, Колио - ами дай да ги вържем с ласо тогава!
Личи си кой ме познава
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от psycoholicЕх, Колио, Колио - ами дай да ги вържем с ласо тогава!
Личи си кой ме познаваBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от psycoholicЕх, Колио, Колио - ами дай да ги вържем с ласо тогава!
Личи си кой ме познаваNIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от psycoholicЕх, Колио, Колио - ами дай да ги вържем с ласо тогава!
Коментар
Коментар