Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Преди пюбимата тема ми беше МОСТС, но сега тази взе да я измества!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаЕбах та в неграмотника
корекция - корекции
акция - акции
облигация - облигации
компания - компании
да продължавам ли?
Dnes mislia goliam sram shte berem...dosta boi.
Ti kak mislish?NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка+0.092 %,
при този пазар това е геройство ;-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от чичо ЛичоЮга се оказаха доста по-подготвени, с достатъчно наличен кеш да посрещнат евентуално засилено обратно изкупуване на техни дялове.
До което изкупуване така и не се стигна според мен.
1. Макса има къде 5 пъти повече капитал.
2. Психо профила на вложителя в Макс е доста разнороден, за разлика от профила на вложителя в Юг.
Иначе кой имал кеш и кой не... Като цяло Макса и Юг са доста препокриващи се по известиционни стратегии (това със задна дата, от как портфейла беше достъпен за простолюдието, сега господ знае). Така че не мисля че корекцията се е отразила по много различен начин на двата фонда. Точно обратното. Цената на дяловете варира с почти еднаква динамика при двата (почти). Даже ако направиш справка (мен ме мързи) може би ще се окаже че загубата в нетен капитал на двата фонда по време на корекцията като процент е горе долу препокриваща се. Като абсолютни стойности - нормално е да е 5 пъти по голяма при Макса. Но в крайна сметка в тая работа важни са процентите, а не абсолютните стойности
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от чичо ЛичоЮга се оказаха доста по-подготвени, с достатъчно наличен кеш да посрещнат евентуално засилено обратно изкупуване на техни дялове.
До което изкупуване така и не се стигна според мен.
Ааааа Nia,
не намесвай Капман, че ще почне една оживена дискусия кой е по-, по-, най-.....
хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от чичо ЛичоЮга се оказаха доста по-подготвени, с достатъчно наличен кеш да посрещнат евентуално засилено обратно изкупуване на техни дялове.
До което изкупуване така и не се стигна според мен.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaNai-golemite terci sa v tazi tema i MOSTS.
PS: I TRACE ama tam veche sa na heroin
темата за Трейси навява само големи числа на доста съфорумци
А Гено Тонев показва, че си разбира от работата.
За разлика от някои други фондове Юга продадаха незначително количество акции по време на корекцията.
Коментар
-
Anton Chigurh
Nai-golemite terci sa v tazi tema i MOSTS.
PS: I TRACE ama tam veche sa na heroin
Коментар
Коментар