IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво на Юга-абе усещам аз че скоро ще пием нещо по-така-шотландско или ирландско!!!
    Успех и много победи за оптимистите!!!Трудното свърши-сега е нашето време!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
      Отгоре с 0.31 % ...

....
      Аз какво ти разправям...

Коментар

• Отгоре с 0.31 % ...

Кой до теб заспива.., кой целува устните ти ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Barons
          vuzmojno e, zashtoto ti i oshte edin dvama posteri tuk rabotite za toia cirk ug market. Runerite na BFB napraviha fond, koito triabva da se kazva COPY-PASTE CAPMAN MAX, xaxa
          Страхотно е когато някой новоизлюпил се специалист започне аргументирано да обяснява колко лош фонд бил всъщност Юга
          хахахахахахахаха
          хахахахахахаха
          Колега Barons, личи че в детайли познаваш портфейлите и на двата фонда, както и че следиш внимателно действията им от началото на 2008г.
          хахахахаха
          Успех в твоите начинания.

Коментар

kak moje da investirate v tozi izmislen fond, na koito portfolio menidjura e pulen laik i gram ideia ot akcii si niama? GLEDAITE GI KAK SAMO KOPIRAT CAPMAN. Kakvoto kupuva capman, Ug market vednaga se rediat i te tam da ne izpusnat neshto. Hora mislete predi da si vlagate parite v fond kato tozi.
            lichno mnenie
            Където и да погледна за доходност за последните 12 месеца, все виждам този фонд... Ама, че фонд, Много си е добър.

Коментар

• ЮГ яко е заредил кеш в момента ми се струва (и май продължава да го прави). Предполагам очакват спад по някой позиции с цел да влязат тънко в точния момент. Вчера примерно купиха Board по тази схема - без да прибързват и да се водят по ентусиазма на другите.

Коментар

kak moje da investirate v tozi izmislen fond, na koito portfolio menidjura e pulen laik i gram ideia ot akcii si niama? GLEDAITE GI KAK SAMO KOPIRAT CAPMAN. Kakvoto kupuva capman, Ug market vednaga se rediat i te tam da ne izpusnat neshto. Hora mislete predi da si vlagate parite v fond kato tozi.
                lichno mnenie
                Приятелю, то и за това се иска талант. Ти защо не го копи-пейстнеш фонда на Капман, като ти се струва толкова лесно?
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

vuzmojno e, zashtoto ti i oshte edin dvama posteri tuk rabotite za toia cirk ug market. Runerite na BFB napraviha fond, koito triabva da se kazva COPY-PASTE CAPMAN MAX, xaxa
                  Преди да бръщолевиш тъпотии, що не сравниш портфолиото на двата фонда от последните отчети и да се извиниш на всички тук, манипулаторо!
                  Имаше периоди Q2 и Q3 от 2007 година, през които портфейлите им бяха идентични, но в последните има драстични разлики!

Коментар

• vuzmojno e, zashtoto ti i oshte edin dvama posteri tuk rabotite za toia cirk ug market. Runerite na BFB napraviha fond, koito triabva da se kazva COPY-PASTE CAPMAN MAX, xaxa

Коментар

lichno mnenie
                      Имаш моето височайше удостояване с присмеха ми!

Коментар

• kak moje da investirate v tozi izmislen fond, na koito portfolio menidjura e pulen laik i gram ideia ot akcii si niama? GLEDAITE GI KAK SAMO KOPIRAT CAPMAN. Kakvoto kupuva capman, Ug market vednaga se rediat i te tam da ne izpusnat neshto. Hora mislete predi da si vlagate parite v fond kato tozi.
                        lichno mnenie

Коментар

• Първоначално изпратено от Robin Hut
                          Първоначално изпратено от Кака Дечка
                          FEEI да, но и други не се държаха по-добре.
                          Колегата дето казва, че сме яко ъп от утре подписва ли това свое твърдение,
                          а колегата дето ме храни с валериан, ще му кажа да не се чуди кой е бил ментора на Дейл Карнеги, когато е писал "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота" - аз бях.
                          Лека вечер!
                          Кака си наля Смирновф-че...
                          И как да преодолеем неспокойството и да се радваме на живота си, когато паричките ни се топят? А?
                          Кое е най-лошото, което може да ти се случи, когато паричките ти се топят?

Коментар

а колегата дето ме храни с валериан, ще му кажа да не се чуди кой е бил ментора на Дейл Карнеги, когато е писал "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота" - аз бях.
                            Лека вечер!
                            Подписах го 5000 пъти (само) днес
                            Не се задълбочавам в борсата, само любител съм, но много познавам...

Коментар

Лека вечер!
                              И как да преодолеем неспокойството и да се радваме на живота си, когато паричките ни се топят? А?

Коментар

• FEEI да, но и други не се държаха по-добре.
                                Лека вечер!

Коментар

Working...
                                X