Браво на Юга-абе усещам аз че скоро ще пием нещо по-така-шотландско или ирландско!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Baronsvuzmojno e, zashtoto ti i oshte edin dvama posteri tuk rabotite za toia cirk ug market. Runerite na BFB napraviha fond, koito triabva da se kazva COPY-PASTE CAPMAN MAX, xaxa
хахахахахахахаха
хахахахахахаха
Колега Barons, личи че в детайли познаваш портфейлите и на двата фонда, както и че следиш внимателно действията им от началото на 2008г.
хахахахаха
Успех в твоите начинания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Baronskak moje da investirate v tozi izmislen fond, na koito portfolio menidjura e pulen laik i gram ideia ot akcii si niama? GLEDAITE GI KAK SAMO KOPIRAT CAPMAN. Kakvoto kupuva capman, Ug market vednaga se rediat i te tam da ne izpusnat neshto. Hora mislete predi da si vlagate parite v fond kato tozi.
lichno mnenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от Baronskak moje da investirate v tozi izmislen fond, na koito portfolio menidjura e pulen laik i gram ideia ot akcii si niama? GLEDAITE GI KAK SAMO KOPIRAT CAPMAN. Kakvoto kupuva capman, Ug market vednaga se rediat i te tam da ne izpusnat neshto. Hora mislete predi da si vlagate parite v fond kato tozi.
lichno mnenieМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Baronsvuzmojno e, zashtoto ti i oshte edin dvama posteri tuk rabotite za toia cirk ug market. Runerite na BFB napraviha fond, koito triabva da se kazva COPY-PASTE CAPMAN MAX, xaxa
Имаше периоди Q2 и Q3 от 2007 година, през които портфейлите им бяха идентични, но в последните има драстични разлики!
Коментар
-
lichno mnenie
Коментар
-
kak moje da investirate v tozi izmislen fond, na koito portfolio menidjura e pulen laik i gram ideia ot akcii si niama? GLEDAITE GI KAK SAMO KOPIRAT CAPMAN. Kakvoto kupuva capman, Ug market vednaga se rediat i te tam da ne izpusnat neshto. Hora mislete predi da si vlagate parite v fond kato tozi.
lichno mnenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от Robin HutПървоначално изпратено от Кака ДечкаFEEI да, но и други не се държаха по-добре.
Колегата дето казва, че сме яко ъп от утре подписва ли това свое твърдение,
а колегата дето ме храни с валериан, ще му кажа да не се чуди кой е бил ментора на Дейл Карнеги, когато е писал "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота" - аз бях.
Лека вечер!
Кака си наля Смирновф-че...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаFEEI да, но и други не се държаха по-добре.
а колегата дето ме храни с валериан, ще му кажа да не се чуди кой е бил ментора на Дейл Карнеги, когато е писал "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота" - аз бях.
Лека вечер!
Не се задълбочавам в борсата, само любител съм, но много познавам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаFEEI да, но и други не се държаха по-добре.
Лека вечер!
Коментар
-
FEEI да, но и други не се държаха по-добре.
Лека вечер!
Коментар
Коментар