If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pfffff ti samo v tazi tema pishesh. Posle mi obiasniavai che ne si pompash izbushenia fond. Oshte poveche IP-to ti e ot plovdivski provider, xaxa mnogo suvpadenia stanaha. S taia nespirna reklama tuk. Ti imash li ideia kakvo oznachava edin istinski portfolio management? Mislish li che horata v UG-a go mogat i go prilagat ili brumchat samo na info i na capman?
hmmmmmm
Пич, а пък твоите мнения са също само в тази тема, което също говори за целенасоченост. Държа да ти кажа, че нямам дялове, но следя изменението на портфолиото им.
Освен това, когато доходността говори и боговете мълчат!
P.S. А Гено Тонев е сред признатите портфолио-мениджъри!
Не знам целта на твоите злонамерени думи!?
За да закупите дялове от фонда сте разкрили сметка.Ако не сте правили движение по сметката за 1,2 месеца удържат ли ви някаква такса за обслужване на сметката?
Ne e nujno da otkrivash smetka, pravish bankov ili kasov prevod po tiahnata, na bazata, na koiato ti se izchisliavat dialovete sriamo cenata na zakupuvane za denia i ti se izdava depozitarna razpiska ot CD kato gord sobstvenik na dialove na Ug Market.
Разбира се. Аз превеждам откъдето си поискам (където имам пари де ) по съответната сметка на който и да е фонд. ОББ обаче искаха да си открия сметка при тях и от нея да преведа сумата на Алианц, банката-депозитар. Предполагам някои от другите банки с фондове може да правят същото.
За да закупите дялове от фонда сте разкрили сметка.Ако не сте правили движение по сметката за 1,2 месеца удържат ли ви някаква такса за обслужване на сметката?
Ne e nujno da otkrivash smetka, pravish bankov ili kasov prevod po tiahnata, na bazata, na koiato ti se izchisliavat dialovete sriamo cenata na zakupuvane za denia i ti se izdava depozitarna razpiska ot CD kato gord sobstvenik na dialove na Ug Market.
NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Браво на Юга-абе усещам аз че скоро ще пием нещо по-така-шотландско или ирландско!!!
И сега още можеш спокойно да си го пиеш. Скоро ще тръгне търговията и Юга ще е пак на 1-во место в класацията! Аз си го пия, нищо че за сега съм бая назад!
pfffff ti samo v tazi tema pishesh. Posle mi obiasniavai che ne si pompash izbushenia fond. Oshte poveche IP-to ti e ot plovdivski provider, xaxa mnogo suvpadenia stanaha. S taia nespirna reklama tuk. Ti imash li ideia kakvo oznachava edin istinski portfolio management? Mislish li che horata v UG-a go mogat i go prilagat ili brumchat samo na info i na capman?
hmmmmmm
Пич, а пък твоите мнения са също само в тази тема, което също говори за целенасоченост. Държа да ти кажа, че нямам дялове, но следя изменението на портфолиото им.
Освен това, когато доходността говори и боговете мълчат!
P.S. А Гено Тонев е сред признатите портфолио-мениджъри!
Не знам целта на твоите злонамерени думи!?
hmmmmmm
Според скромното ми мнение портфейлите на капман и юг маркет се различават доста... особенно напоследък... или съм в грешка нещо ? Ако можеш би ли показал с конкретни данни корелацията между портфейлите на двата фонда - ще е интересно да се сравни процента на съвпаденията.
Предварително благодаря.
We have no money, therefor we shall have to think...
Вървях един следобед ... вървях, а беше пролет ...
И стигнах до едно дърво, беше череша /от тия дето зреят рано/. От дървото имаше паднали череши, а на нея беше вързано едно куче.
Опитах се да си набера малко череши, ама то не ме пусна... не че и то ядеше от тези на земята, ама ...
hmmmmmm
Коментар