Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Кака ДечкаДнес надолу с 1.41 %,
пътищата и мостовете си вземат своето ...
Не е препоръка за каквото и да било, не е и мнение, просто описание ...
Коментар
-
[ Много Ви молим в най-кратък срок да посетите офис на ИП "Юг Маркет" АД, за да подпишете новите документи за търговия чрез COBOS системата по Наредба 38.
Предварително Ви благодарим!
С уважение
ИП "ЮГ МАРКЕТ" АД ]
За какво ставаше дума, за категоризиране ли?
Хич не ми се разкарва тея дни
Да бе , сега загрях. Хич не му е мястото на въпроса тука, ама туй да му е кусура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от ivannovПреди известно време ви казах и сега пак ще ви кажа:След като сте гласували доверие на някого за пари ,нямате право да го критикувате...Ако много ви стиска ..управлявайте си ги сами ...като мен и досега съм 30% назад....Това си е мой проблем и не плача ,защото сам съм паднал и не боли....Друг е въпроса ,че искам аз да си управлявам парите...нищо ,че губя...Тръпката е по-друга...Не е препоръка за абсолютно нищо...Успех на всички на Борсата.
Дори току-що си сметнах, че при средна доходност от 19 % годишно /което смятам, че г-н Тонев ще ми го осигури/ след 40 години съм милионерка. И моля ви, не смятайте сегашното ми вложение, защото не уточнявам каква милионерка - дали с един или сто и един милион.
Приятен ден, днес очаквам да паднем с до 2 стотинки, но до 150 минути ще ви кажа точно.Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от ivannovПреди известно време ви казах и сега пак ще ви кажа:След като сте гласували доверие на някого за пари ,нямате право да го критикувате...Ако много ви стиска ..управлявайте си ги сами ...като мен и досега съм 30% назад....Това си е мой проблем и не плача ,защото сам съм паднал и не боли....Друг е въпроса ,че искам аз да си управлявам парите...нищо ,че губя...Тръпката е по-друга...Не е препоръка за абсолютно нищо...Успех на всички на Борсата.
Дори току-що си сметнах, че при средна доходност от 19 % годишно /което смятам, че г-н Тонев ще ми го осигури/ след 40 години съм милионерка. И моля ви, не смятайте сегашното ми вложение, защото не уточнявам каква милионерка - дали с един или сто и един милион.
Приятен ден, днес очаквам да паднем с до 2 стотинки, но до 150 минути ще ви кажа точно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovПреди известно време ви казах и сега пак ще ви кажа:След като сте гласували доверие на някого за пари ,нямате право да го критикувате...Ако много ви стиска ..управлявайте си ги сами ...като мен и досега съм 30% назад....Това си е мой проблем и не плача ,защото сам съм паднал и не боли....Друг е въпроса ,че искам аз да си управлявам парите...нищо ,че губя...Тръпката е по-друга...Не е препоръка за абсолютно нищо...Успех на всички на Борсата.
Приятен ден, днес очаквам да паднем с до 2 стотинки, но до 150 минути ще ви кажа точно.
Коментар
Коментар