IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от Кака Дечка
    Днес надолу с 1.41 %,
    пътищата и мостовете си вземат своето ...

Не е препоръка за каквото и да било, не е и мнение, просто описание ...
    Kake i teb li te e strah da se priberesh v kushti da ne te bie muja?
    Инвестицията на какчето е дългосрочна, и такива корекции не я притесняват, след 40г. я виждам милионерка
    Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Кака Дечка трябва за говорител на фонда да я наемат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
        Днес надолу с 1.41 %,

Kake i teb li te e strah da se priberesh v kushti da ne te bie muja?

Коментар

• Днес надолу с 1.41 %,

Коментар

• Днес надолу с 1.94 %, за седмицата с 5.38 %, а от началото на месеца - 8.16 %.

Приятна вечер и уикенд на всички, и със здраве ...

Коментар

• [ Много Ви молим в най-кратък срок да посетите офис на ИП "Юг Маркет" АД, за да подпишете новите документи за търговия чрез COBOS системата по Наредба 38.

Предварително Ви благодарим!

С уважение
              ИП "ЮГ МАРКЕТ" АД ]

За какво ставаше дума, за категоризиране ли?
              Хич не ми се разкарва тея дни

Да бе , сега загрях. Хич не му е мястото на въпроса тука, ама туй да му е кусура.

Коментар

• Kaka Dechka wse oshte ne e Kaka Mechka, izwinete che se usymnih, hahaha

Коментар

1.57 % надолу днес,

П.П. Аве, къде е Здравко?
                  Хвърли се от МостСа :-))))
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• 1.57 % надолу днес,

П.П. Аве, къде е Здравко?

Коментар

• Днес нагоре със седем на четвъртия знак на обратното изкупуване.
                      Приятна вечер!

Коментар

• Днес надолу с 0.63 %.
                        Приятна вечер на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                          Първоначално изпратено от Кака Дечка
                          Първоначално изпратено от ivannov
                          Преди известно време ви казах и сега пак ще ви кажа:След като сте гласували доверие на някого за пари ,нямате право да го критикувате...Ако много ви стиска ..управлявайте си ги сами ...като мен и досега съм 30% назад....Това си е мой проблем и не плача ,защото сам съм паднал и не боли....Друг е въпроса ,че искам аз да си управлявам парите...нищо ,че губя...Тръпката е по-друга...Не е препоръка за абсолютно нищо...Успех на всички на Борсата.
                          Никога не съм ревала, Ния обясни вече!
                          Дори току-що си сметнах, че при средна доходност от 19 % годишно /което смятам, че г-н Тонев ще ми го осигури/ след 40 години съм милионерка. И моля ви, не смятайте сегашното ми вложение, защото не уточнявам каква милионерка - дали с един или сто и един милион.
                          Приятен ден, днес очаквам да паднем с до 2 стотинки, но до 150 минути ще ви кажа точно.
                          Како.струва ми се че подценяваш г-н Тонев.
                          И аз мисля, че го подценява, 30% звучи по - реалистично, а за близките 5г. - 6г., се надявам да е над 40%.
                          Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

Първоначално изпратено от ivannov
                            Преди известно време ви казах и сега пак ще ви кажа:След като сте гласували доверие на някого за пари ,нямате право да го критикувате...Ако много ви стиска ..управлявайте си ги сами ...като мен и досега съм 30% назад....Това си е мой проблем и не плача ,защото сам съм паднал и не боли....Друг е въпроса ,че искам аз да си управлявам парите...нищо ,че губя...Тръпката е по-друга...Не е препоръка за абсолютно нищо...Успех на всички на Борсата.
                            Дори току-що си сметнах, че при средна доходност от 19 % годишно /което смятам, че г-н Тонев ще ми го осигури/ след 40 години съм милионерка. И моля ви, не смятайте сегашното ми вложение, защото не уточнявам каква милионерка - дали с един или сто и един милион.
                            Приятен ден, днес очаквам да паднем с до 2 стотинки, но до 150 минути ще ви кажа точно.
                            Како.струва ми се че подценяваш г-н Тонев.

Коментар

• како Дечо, не с 1 а със 51 милиона ще си след N години, /че забравих колко е N/ само живот и здраве да е дотогава

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov

Коментар

Working...
                                X