IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5
    Първоначално изпратено от Nia
    Първоначално изпратено от Ivetka
    Г-н Тонев много изтърва като не се появи.Аз гордо присъствах и смея да твърдя че доц.д-р на ик.н.проф.ст.н.с. Пламен Пътев отвори врата на познанието и светлината на просвещението ме обзе.Насладата от науката дами и господа е свещена и вчера аз познах нейната сладост.От днес за какво менажиране на портфейли става въпрос просто не е истина.Между другото доста рекламни блокове имаше вчера относно библията,която е написал..все пак тези -28% трябва да се избият с нещо.....
    Kakto pisah dnes na edin priatel: chovek, koito osnovno se zanimava s prepodavane, pisane na 1200 stranici manual "How to become a PM" i iznasiane na lekcii pred shiroka auditoria ne mi se viarva da e izcialo otdaden na fund management.
    Vchera beshe porednata tupnia, daje i za liubimia si VaR nishto ne kaza.
    Razbrahme, che risk managerite po bankite spiat, NOOOOO Putev e nai-velikiat portfolio manager. Za 1 chas v4era v obshti linii opliu niakolko shiroko izpolzvani metoda, spomena 2-3 neshta i si pokaza uchebnika.
    Dobre, che 40% ot auditoriata biaha studenti na Putev, pone te si specheliha chervena tochka...ama vsichki drugi si razvalihme ve4eriata kato stoiahme 40 minuti da se zadavat dejurnite maloumni vuprosi koga borsata shte se kachi i koi e vinoven za sriva, moje bi samo 2-3 vuprosa si struvaha zadaveneto.
    Obeshtavam kato procheta niakoi i drug uchebnik i si vzema diplomata da organiziram edin kurs, ako ne drugo pone pri vsichki polojenia, shte sum po-privlekatelna.
    A i fen club "Zdravko" shte me podkrepi )))
    i az iskam v toja kurs
    Niki, mnogo dobre znaesh, che shte si pocheten gostuvasht lektor po derivativi, ne se pravi na skromen ))
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
      Първоначално изпратено от Ivetka
      Г-н Тонев много изтърва като не се появи.Аз гордо присъствах и смея да твърдя че доц.д-р на ик.н.проф.ст.н.с. Пламен Пътев отвори врата на познанието и светлината на просвещението ме обзе.Насладата от науката дами и господа е свещена и вчера аз познах нейната сладост.От днес за какво менажиране на портфейли става въпрос просто не е истина.Между другото доста рекламни блокове имаше вчера относно библията,която е написал..все пак тези -28% трябва да се избият с нещо.....
      Kakto pisah dnes na edin priatel: chovek, koito osnovno se zanimava s prepodavane, pisane na 1200 stranici manual "How to become a PM" i iznasiane na lekcii pred shiroka auditoria ne mi se viarva da e izcialo otdaden na fund management.
      Razbrahme, che risk managerite po bankite spiat, NOOOOO Putev e nai-velikiat portfolio manager. Za 1 chas v4era v obshti linii opliu niakolko shiroko izpolzvani metoda, spomena 2-3 neshta i si pokaza uchebnika.
      Dobre, che 40% ot auditoriata biaha studenti na Putev, pone te si specheliha chervena tochka...ama vsichki drugi si razvalihme ve4eriata kato stoiahme 40 minuti da se zadavat dejurnite maloumni vuprosi koga borsata shte se kachi i koi e vinoven za sriva, moje bi samo 2-3 vuprosa si struvaha zadaveneto.
      Obeshtavam kato procheta niakoi i drug uchebnik i si vzema diplomata da organiziram edin kurs, ako ne drugo pone pri vsichki polojenia, shte sum po-privlekatelna.
      i az iskam v toja kurs

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
        NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от mar1o
          0.07%-много малко днес , очаквах повече
          Сериозно ли бе мар10??? Повече от 0,00007%? ДА, ДА :-)
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• 0.07%-много малко днес , очаквах повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
              Г-н Тонев много изтърва като не се появи и това ще си проличи в портфейла.Аз гордо присъствах и смея да твърдя че доц.д-р на ик.н.проф.ст.н.с. Пламен Пътев отвори врата на познанието и светлината на просвещението ме обзе.Удоволствието науката дами и господа е свещено и вчера аз познах нейната пълна сладост.От днес за какво менажиране на портфейли става въпрос просто не е истина.Между другото доста рекламни блокове имаше вчера относно библията,която е написал..все пак тези -28% трябва да се избият с нещо.....
              АМИН! :-)
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Г-н Тонев много изтърва като не се появи и това ще си проличи в портфейла.Аз гордо присъствах и смея да твърдя че доц.д-р на ик.н.проф.ст.н.с. Пламен Пътев отвори врата на познанието и светлината на просвещението ме обзе.Удоволствието науката дами и господа е свещено и вчера аз познах нейната пълна сладост.От днес за какво менажиране на портфейли става въпрос просто не е истина.Между другото доста рекламни блокове имаше вчера относно библията,която е написал..все пак тези -28% трябва да се избият с нещо.....

Коментар

• Нагоре с 0.07 %, много портфолиоменажиращи се научиха вчера от лекцията и днес изкараха доходност. Тук не включвам разбира се г-н Тонев, той си ги знае нещата.

Айде и със здраве. Аве, къде е Здравко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
                    Изложих се, да се ... в г...,
                    Како немой така.Ште цензорират
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Изложих се, да се ... в г..., како дечке това да не е каквото си мисля?

Коментар

• Изложих се, да се ... в г...,
                        Днес нагоре с 2.03 %.
                        Приятна вечер на всички, с някои ще се видим след по-малко от 2 часа

Коментар

Днес очаквам поне 6 стотинки нагоре, залагам най-скъпото ми /девствеността ми/!

П.П. Не е препоръка за покупка или продажба.

Аве, къде е Здравко и защо не ми отговаря на ЛС :-(
                          Оправя си хотелите в Приморско за сезона

ПП Как можеш да залагаш нещо, което нямаш? Попълних от твое име теста ( http://www.purescore.com/ ) и получих 9% purity ....

Коментар

Днес очаквам поне 6 стотинки нагоре, залагам най-скъпото ми /девствеността ми/!

Каза че ти е писал! Довечера се усмихвай на камерата...
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Днес очаквам поне 6 стотинки нагоре, залагам най-скъпото ми /девствеността ми/!

Коментар

• Мъдър си Випер, мъдър ...

Коментар

Working...
                                X