IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Алфа индекс имоти и Алфа индекс Топ20

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Леонид
    Например:

5 Единици в някакъв високодоходен БГ фонд. Може и в индексен.
    5 Единици в Статус нови акции защото инвестират на Балканите.
    5 Единици в Адванс Източна Европа ........
    5 Единици в структуриран депозит обвързан със СОФИКС (може и да не е СОФИКС, а някой чуждестранен индекс) на ПИБ

По този начин портфейла ще ти върви по плавно и трябва цяла Източна Европа да се срине за да загубиш
    Няма нужда от такава двоина диверсификация едновременно с Адванс и Нови акции.
    Не смятам така.

Портфейлите не са им аналогични.

Коментар

• Например:

5 Единици в структуриран депозит обвързан със СОФИКС (може и да не е СОФИКС, а някой чуждестранен индекс) на ПИБ

По този начин портфейла ще ти върви по плавно и трябва цяла Източна Европа да се срине за да загубиш
      Няма нужда от такава двоина диверсификация едновременно с Адванс и Нови акции.

Коментар

Какво ти харесва в Неохим и Доверие?
        Неохим е твърде зависим от високите цени на природния газ.Освен това правят обратно изкупуване на акции.Не бих вложил пари в такава компания.
        А Доверие се източва от мажоритаря.
        Не съм те разбрал, мислех, че ти харесват.

И мен ме притесняват. Полимери най-малко.

И с Кремиковци стана много рисково.

Коментар

• Какво ти харесва в Неохим и Доверие?
          Неохим е твърде зависим от високите цени на природния газ.Освен това правят обратно изкупуване на акции.Не бих вложил пари в такава компания.
          А Доверие се източва от мажоритаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от maxmaro
            NAPRIMER VIJDAM CHE STE DOBRONAMERENI KAM MEN .EDNI 20 EDINICI KAK DA GI RAZPREDELIA I VLOJA NAI RAZUMNO.PRIMERNO NA 4 MESTA PO 5 EDINICI ILI KAK.BLAGODARIA ZA VNIMANIETO
            Ами по-принцип, ако наистина си начинаещ най-безрисковата стратегия е да си разделиш парите на няколко места.

Например:

Коментар

• NAPRIMER VIJDAM CHE STE DOBRONAMERENI KAM MEN .EDNI 20 EDINICI KAK DA GI RAZPREDELIA I VLOJA NAI RAZUMNO.PRIMERNO NA 4 MESTA PO 5 EDINICI ILI KAK.BLAGODARIA ZA VNIMANIETO

Коментар

А иначе мен SOFIX и БГ40 не ме кефят. Може би не съм прав, но Дневник 20 е по-ликвиден и няма някой компании, които винаги са ме притеснявали (напр. Биовет). Очаквам актуализация и позитивни промени и в SOFIX.
                Бих добавил и Полимери,Неохим и Доверие.А за индексите съм съгласен.Дневник 20 е най-добрия (без изброените по-горе).
                Какво ти харесва в Неохим и Доверие?

И какво значи бих добавил? Има си критерии.

Коментар

• А иначе мен SOFIX и БГ40 не ме кефят. Може би не съм прав, но Дневник 20 е по-ликвиден и няма някой компании, които винаги са ме притеснявали (напр. Биовет). Очаквам актуализация и позитивни промени и в SOFIX.
                  Бих добавил и Полимери,Неохим и Доверие.А за индексите съм съгласен.Дневник 20 е най-добрия (без изброените по-горе).

Коментар

• Първоначално изпратено от maxmaro
                    OK.MNOGO RABOTI NE SA MI YASNI.
                    Например?

Коментар

• OK.MNOGO RABOTI NE SA MI YASNI.

Коментар

• Аууууууууу!Ужас!Почваме да мислим еднакво!Цитираме еднакви статии.Отивам да се гръмна,защото това означава че скоро ще намразя руснаците.

Коментар

Първоначално изпратено от AfterDark
                          Първоначално изпратено от Леонид
                          Първоначално изпратено от maxmaro
                          NOV - DA.NIKOI NISHTO NE MI E KAZAL SAM SE ORENTIRAM.A NE E LI HAZART DO NIAKADE DAI MI EDIN SIGOREN PORTFEIL S 50 % DOHODNOST DO KRAIA NA GODINATA
                          Ако искаш такава доходност ти трябва високорисков фонд.Поне до сега те се представят по-добре от единственият ни индексен фонд.
                          Може да си направи сам портфейл като БГ 40. Според мен никой от високорисковите фондове не се е представил по-добре от него за последните 6 мес.

Може би бъркам.
                          Не не бъркаш,така е :
                          http://www.investor.bg/?cat=85&id=52565
                          Обаче това не значи че и за в бъдеще ще е така.А начинаещ да си прави сам портфеил и то с 40 компании ми се вижда извратено.
                          Аз също започнах с фонд докато се ориентирам.
                          Не може ли да каже на ИП и те да му го направят?

А иначе мен SOFIX и БГ40 не ме кефят. Може би не съм прав, но Дневник 20 е по-ликвиден и няма някой компании, които винаги са ме притеснявали (напр. Биовет). Очаквам актуализация и позитивни промени и в SOFIX.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                            Първоначално изпратено от Леонид
                            NOV - DA.NIKOI NISHTO NE MI E KAZAL SAM SE ORENTIRAM.A NE E LI HAZART DO NIAKADE DAI MI EDIN SIGOREN PORTFEIL S 50 % DOHODNOST DO KRAIA NA GODINATA
                            Ако искаш такава доходност ти трябва високорисков фонд.Поне до сега те се представят по-добре от единственият ни индексен фонд.
                            Може да си направи сам портфейл като БГ 40. Според мен никой от високорисковите фондове не се е представил по-добре от него за последните 6 мес.

Може би бъркам.
                            Не не бъркаш,така е :
                            Обаче това не значи че и за в бъдеще ще е така.А начинаещ да си прави сам портфеил и то с 40 компании ми се вижда извратено.
                            Аз също започнах с фонд докато се ориентирам.

Коментар

• Тази статия май ще му е от полза на човека:

Коментар

Може би бъркам.

Коментар

Working...
                                X